Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 10. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ez a heted igazán jól indul! Most teljes erővel koncentrálj az előtted álló feladatokra. Bármibe is vágsz bele, találékonyan és gyorsan megoldod. Érdemes most az eddig halogatott munkákat is előszedni a fiókból, úgy tűnik ennél jobb alkalom nem is akadhatna ezek lezárására. Ez a nap a társasági összejövetelekre is alkalmasnak mutatkozik.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap a szokásosnál több figyelmet igényel tőled. Itt a tavasz, megújultál, ezt a környezeted is észrevette. Ám amit szenvedélyes szerelemnek hiszel, talán nem az, aminek látszik. Érzelmeid is túl sűrűn változnak. Lassíts le és figyelj egy kicsit a belső hangra. Ha boldogtalannak érzed magad, tudd, hogy ez csak átmeneti állapot. Várd meg az igazit!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A racionalitás fontos, de nem minden. Ma a megszokottnál is inkább fogékony vagy a környezetedre, nyitott vagy minden újra, ami a külvilágból érkezik. Talán rejtett művészi hajlamaid is előbukkannak. Engedj a kísértésnek! Próbáld ki magad valami másban is! Ma különösen jól ki tudod fejezni magad, hát ne ragadj le a szavaknál.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ma talán azt érzed, hogy ideje végre a saját utadat járnod. Próbáld meg! A környezeted meglepően határozottnak, önállónak és energikusnak lát egész nap. A nehéz körülmények közt is sikerül kitartanod. Ám a nap vége felé indulataid felszínre törhetnek és kritikusabb lehetsz a körülötted lévőkkel, mint kéne. Ne vessz össze másokkal!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Sikerült jól feltöltődnöd a hétvégén, így energiáidat koncentrálva kezdheted ezt a hetet. Bár a munka fontos, hidd el, ez nem minden. Próbálj az otthonodra figyelni egy kicsit. Rendezd át, újítsd fel, tedd meghittebbé. Egy kis változtatás új színt vihet az életedbe, és a környezetedet is kellemesen meglepi. Talán egy cserép virág is megteszi.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma talán a szokottnál óvatosabb, megfontoltabb vagy. Félsz a támadásoktól. Nyugodj meg és számolj el tízig, mielőtt megbántasz valakit. A környezeted azt érzékeli, hogy egész nap kerülöd őket, csipkelődő, kritikus vagy. Pedig biztosan nem ez a célod! Az ebédszünetben lazíts egy kicsit, és próbálj meg meditálni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A hét kezdete eseménytelennek tűnhet, de meglehet, hogy csak elábrándoztál. Mostanában több időt töltesz a fellegek közt, mint kéne. Szállj le a földre és vedd észre, hogy a barátaidnak fontos vagy. Talán a Nagy Ő is ott vár valahol. Töltsetek egy estét kettesben. Egy jó vacsora mellett sok mindent meg lehet beszélni.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A tavasz kezdetével hiperérzékennyé váltál, de a maszkod ezt olyan jól takarja, hogy ebből senki sem vesz észre semmit. Pedig ezt szeretnéd. Talán ha többet mutatnál meg magadból és az érzelmeidről is mernél beszélni, sok minden megoldódna. Az utóbbi időben sok mindent félreérthettél, de ezeket is lehet tisztázni.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Légy egy kicsit óvatosabb! Mindig nyitott és barátságos vagy, de most úgy érezheted, hogy hol a szellemi, hol az érzelmi életedben veszted el a lábad alól a talajt. Ez nem tart sokáig, addig is próbálj a feladataidra koncentrálni és különösen figyelj arra, hogy milyen érzelmeket mutatsz mások felé. Talán csak a megfogalmazáson kéne változtatni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az érzelmeid ma valahogy kibillentenek a biztonságos, megszokott kerékvágásból. Ez a hét nem úgy kezdődik, ahogy szeretnéd. Az ágyból is nehéz volt kimászni, nemhogy szembenézni a napi feladatokkal. Ezeket eddig is sikerült szívós munkával megoldani. Ma is te döntöd el, hogy összeszorítod a fogad, és nekivágsz, vagy engedélyezel magadnak egy kis pihenést. Melyiket választod?

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai nap álmodozóvá tesz, nehezen találsz magadra. A fejedben zavaros gondolatok kergetik egymást, te sem tudod igazán, mit is szeretnél. Ámítod magad és ezáltal másokat is. Próbáld meg egy kicsit összeszedni magad és koncentrálj a feladataidra! A hét még csak most kezdődik! A végén majd lazíthatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmeid folyton változnak, ezt a magatartásod is követi. Nem érted, hogy mi történik veled, úgy érzed, eltávolodtál a környezetedtől. A reakcióid furcsák, így nem könnyíted meg a feléd közeledők dolgát sem. Ha az életedet kaotikusnak érzed, állj meg egy percre, lépj hátra és nézz újra körül más szemmel. Így majd összeáll a kép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top