Horoszkóp

2004. május 11-tõl 17-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezekben a napokban nagy szerepet kap az életedben valaki, akit már eddig is ismertél, s – ha csak felszínesen is – de jelen volt az életedben. Lehet, hogy elgondolkodsz azon, hogy eddig hogy nem vetted észre, hogy mennyire vonzó ez az ember számodra, s milyen nagy hatással van rád. Tagadhatatlan, hogy felkavar téged érzelmi és szexuális értelemben is. A kapcsolat közöttetek mégsem teljesen kiegyenlített. Téged felkavar az illető, azonban Te nagyon fontos szerepet kapsz életében. Lehet, hogy részéről ez a kapcsolat már szerelem, míg a Te részedről „csak” vonzalom. Mégis érdemes komolyabban is latolgatnod egy szorosabb viszony lehetőségét, hiszen könnyen lehet ebből a kapcsolatból még komoly érzelem.






BIKA (Április 21. – Május 20.)
Ezekben a napokban erődnek a teljes birtokában vagy, s azt lehet mondani, hogy életed minden területén a „csúcsra járatod magad”. Tökéletesen teljesítesz a munkahelyeden, s magánéletedben is mindent megteszel, hogy kedvesed elégedett legyen veled. Tökéleteset nyújtasz érzelmi és szexuális értelemben is. Mégis ott munkál benned a bizonytalanság: vajon, ha nem lennél ennyire „tökéletes” akkor is szeretnének és elfogadnának téged? Hiszen nem lehet mindig és mindenhol maradéktalanul teljesíteni, az ember természetében benne van a hibázás lehetősége. Mindössze arra kell ügyelned egy kicsit, hogy ne „görcsölj” rá a teljesítményre, engedd el egy kicsit magadat!






IKREK (Május 21. – Június 21.)

A következő napokban nagyon vonzanak téged mély érzelmek, s nagyon szeretnéd, ha kapcsolatod tartalmas és nagyon szenvedélyes lenne. Azok a kapcsolatok azonban, amelyek már régóta tartanak, nem mindig hordozzák magukban a szenvedélyt, sőt rossz esetben egyre inkább ellaposodnak, unalmassá is válhatnak. Komoly ellentmondásba keveredhetsz saját magaddal, s nem biztos, hogy tudod majd, hogy megalapozott kapcsolatod mellett, vagy átmeneti szenvedélyeid mellett dönts. Létezik egy nehezebb és rögösebb út is, amely nem mindig sikerül: talán be tudod csempészni állandó kapcsolatodba a szenvedélyt. Ez azonban komoly munka, s talán nincs is hozzá elegendő energiád. Az izgalom azonban úgy hiányzik neked, mint a sótlan ételből a só.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban rengeteg munka vár rád, ami által elfelejtkezel minden másról. Egy kicsit talán még a mártírt is „eljátszod”, mindenkinek azt mondod, hogy a Te életedből már nem hiányzik a szórakozás, a játék és a szerelem, vagyis egyszóval az öröm. Lehet, hogy elmondod másoknak, hogy neked mindenek előtt a kötelességtudat és a munka számít, ám belül egészen mást érzel. Nagyon hiányzik neked, hogy felhőtlenül örülj végre valaminek. Lehet, hogy annyira megszokottá válik neked a fent említett szerep, hogy már saját magadnak nem engeded meg a lazítást. Pedig alkalmat kapsz most bőven arra, hogy élvezd egy kicsit az életet. Csak rajtad áll, hogy mersz-e egy kicsit élni!






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napokban nagyon szenvedélyes érzelmek érintik meg a lelkedet, s az érzékeidet is. Lehet egy olyan baráti összejövetel, „buli” az életedben, aminek a kapcsán elveszítheted a kontrollt saját magad felett. Az alkoholnak is lehet ebben szerepe, vagy csak egyszerűen nem akarsz gondolni a kötelezettségeidre, s nem szeretnél felelősséggel gondolkodni. A végeredmény az, hogy egy olyan viszonyba keveredhetsz, amelynek kapcsán elképesztő mélységekben éled meg saját szexualitásodat. Az élmény olyan jó lehet, hogy minden mást elfelejtesz. Tudatosan szem előtt kellene tartanod, hogy a jó szex mellett az életben más értékek is vannak, amelyek, lehet, hogy sokkal fontosabbak ennél. Ebben a helyzetben a józanész, – ha meg tudod őrizni valamelyest – nagy segítségedre lehet.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Ezen a héten valószínűleg mérlegelned kell, hogy munkahelyi boldogulásodat helyezd-e előtérbe, vagy pedig arra ügyelj, hogy fair módon viszonyulj kollégáidhoz. Lehetőséged lesz arra, hogy komoly előrelépést tegyél a „szamárlétrán”, de ebben az esetben elkerülhetetlen, hogy „keresztbeteszel” egy-egy kollégádnak. Vagyis csak olyan áron léphetsz előre, ha másokat „félretaszítasz” az útból. Rosszabb esetben sor kerülhet arra, hogy kénytelen leszel olyan információkat kitálalni munkatársaidról, amelyek kényesen érinthetik őket. Elmondható, hogy nehéz dolgod lesz, amikor személyes boldogulásod és az etikus eljárásmód között kell választanod. Szerencsés esetben talán össze tudod hangolni életednek ezt a két témáját.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Ezen a héten olyan probléma jelenik meg az életedben, amelyet pozitívnak és negatívnak is értékelhetsz, persze aszerint, hogy honnan nézed. Egyszerre két potenciális partnerjelölt is megjelenhet életedben, és bizony nehezedre eshet, hogy kettőjük között dönts. A pozitív az, hogy van miből választanod, a negatív pedig az, hogy nagyon nehezen döntesz. A döntés problémája többször is felmerülhet életed során, s hangsúlyozottan igaz ez a párkapcsolataidra. Szakítani nagyon nem szeretsz, s inkább megvárod, hogy partnered tegyen a kapcsolat végére pontot. Ebben a helyzetben sem tudod pontosan, hogy melyik megoldás lenne neked igazán jó. S persze lehet, hogy mindkét neked tetsző embert szeretnéd valamilyen módon birtokolni.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
A következő napokban nagyon jó „ráérzéseid” lehetnek pénzügyeiddel kapcsolatban. Különösen alkalmas az időszak arra, hogy banki ügyeidet elintézd, vagy pénzügyi tranzakciókkal foglalkozz. Lehet, hogy megéled, hogy kissé átalakul pénzügyi helyzeted, s ez átmeneti rémülettel tölthet el. Persze olyan gondolataid is lehetnek, hogy a több pénz több felelősséggel és több gonddal is jár, s ez a legtöbb esetben bizony így is van. Emellett magánéletedben nagyon felkavarhat egy erotikus vonzalom, amely sok energiádat emészti fel, hiszen gondolataidat lefoglalja. De amennyire felkavaró, olyan kellemes is ez az állapot, s végső soron elmondható, hogy nagyon is kedvedre való lehet.






NYILAS (November 22. – December 21.)
Kapcsolataidban két nagyon fontos erőt kell most összehangolnod: a régit és az újat. Lehet, hogy régi barátaid mellett új kapcsolatokat kötsz, s az élet rá akar kényszeríteni, hogy válassz a kettő között. Végső soron lehet, hogy nem kell döntésre vinned az ügyet, hiszen könnyen előfordulhat, hogy mind a kettőt megtarthatod. Intimebb magánéletedben is felmerülhet a probléma, miszerint megérinti lelkedet egy új lehetőség. Itt is elgondolkodsz, hogy vajon milyen megoldás lehet a legjobb, s egyben az, amelyik a legtöbb előnnyel jár számodra. Baráti kapcsolataidban még csak elkerülheted a döntést, a régi és az új kapcsolat között, azonban szerelmi életedben ez már kevésbé valószínű. Hiszen hárman egy ágyban ritkán férnek meg egymással…






BAK (December 22. – Január 20.)
Az élet rengeteg munkát, s ezzel együtt sok felelősséget ruház rád a következő napokban. Egyáltalán nem meglepő, hogy remekül érzed magad ilyen körülmények között, hiszen a munka és a felelősség soha nem jelentett gondot számodra, sőt akkor érzed magad a legjobban, ha bőven kijut neked mindkettőből. Fontosnak is csak akkor tartod saját magad, ha minél többet dolgozol, s felelősséggel tartozol másoknak. Lehet, hogy mások összeroppannának ennyi teher alatt, azonban Te a híres „teher alatt nő a pálma” című mondást tartod mérvadónak, s e szerint éled az életedet. Ügyelj azért arra, hogy nem mindenki olyan munkabíró, mint Te, s nem mindenkinek a munka jelenti az élet értelmét. S Ők sem rosszabbak nálad!






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
A következő héten rendkívül érzékeny korszakát éled életednek, s bizony olyan dolgokon is megbántódsz és megsértődsz, amelyeken máskor csak nevetnél egyet. Nem jellemző rád, hogy az érzelmekbe mélyen bevonódnál, azonban most teljes mélységében éled meg őket. S bizony olyan időszak következik, amikor lesz is min megsértődnöd: mintha környezeted megérezné, hogy sebezhető vagy, és sérülékeny. Olyan emberek is beléd kötnek, akiktől egyáltalán nem várnád, s bizony csalódhatsz egy-két ismerősödben. Olyan érzésed van, hogy pont akkor sértenek meg téged, amikor amúgy is van elég bajod, s Te pont azt várnád most el, hogy támogassanak és szeretgessenek egy kicsit.






HALAK (Február 20. – Március 20.)
Egészen kellemes napok várnak rád az elkövetkezendő napokban. Olyan érzésed van, hogy családi életed rendben van, s minden olyan olajozottan működik kapcsolataidban. Pároddal is nagy a harmónia közöttetek, s elmondható, hogy hosszú idő után újra egymásba tudtok szeretni. Használd ki ezt a ritka lelkiállapotot, hiszen ritkán adódik ilyen egy tartós párkapcsolatban. Olyan helyzetekben is jól jön majd ez a mostani egymásra találás, amikor nehezen értitek majd meg egymást. Jó alkalom kínálkozhat arra is, hogy elmondd párodnak érzelmeidet, s tudasd vele, hogy fontos neked, s érzelmeid iránta még most is nagyon komolyak. Nagyon jó ez az időszak arra, hogy érzelmeidről beszélj másoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top