Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 11. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap még mindig a gondolatoké. Talán most jut eszedbe egy újabb megvalósításra váró terv, vagy pontot tehetsz végre egy felmerült probléma végére. Használd ki ezt az időszakot! Ötleteidet – ezekből most jócskán akad – jegyezd fel, hogy később se feledkezz meg róluk.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Még mindig a fellegekben jársz, egész nap csak álmodozol. Valahogy nem megy a munka, nem tudsz koncentrálni semmire sem, ráadásul az érzelmeid is pillanatról pillanatra változnak. Talán jobb, ha nem úszol az árral szemben. Engedd el magad és pihenj egy kicsit. De arra azért figyelj oda, hogy ne lépd át a többiek tűréshatárát.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ma reggel sokáig álltál a tükör előtt, és képtelen voltál eldönteni, hogy mit vegyél fel? Talán egy új rúzst szeretnél, talán egy fülbevalót. Most azt érezheted, eddig csak a tartalom számított, de ma rájöttél, hogy a forma sem mellékes. Igazad van! Ha a külsődre is megpróbálsz annyi energiát fordítani, amennyit a szellemi feladatokra, azt a környezeted is észreveszi.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Az utóbbi időben összeszedettebb vagy mint általában. Te mégis sötéten látod a dolgokat, lehangolt vagy. Ma talán nem csillog úgy a személyiséged, ahogy szeretnéd. Ennek ellenére próbálj meg örülni annak, hogy az intenzív lelki életed mellett most a ráció is teret nyerhet. Ha odafigyelsz, most józanabbul ítélheted meg a dolgokat, mint eddig.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma is tele vagy energiával, mint mindig. Erre most szükséged is lesz. A környezetedben lévők talán labilisabbak most érzelmileg, és ez a közös munkára is kihat. Eddig sem okozott problémát számodra, ha át kellett venned a vezető szerepet. Most is arra van szükség, hogy okos, megfontolt tanácsokkal vidd előre a csapatot.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma különösen optimista vagy. A napot kiegyensúlyozottan kezded, tele vagy energiával. Most céltudatosan koncentrálhatsz az előtted álló feladatokra. Bármibe is fogsz, ma a szokottnál is figyelmesebben, kitartóbban végzed el. Kitartásod és megbízhatóságod meghozza a gyümölcsét, a munkádban sikereket érhetsz el.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Most is, mint mindig, harmóniát szeretnél teremteni magad körül. Kollégáiddal, szomszédaiddal, udvarias vagy, figyelmesen végighallgatod őket. Ezzel nagyon sokat segítesz másoknak. Előzékenységed és tapintatosságod gyakran segít megoldani a kényes helyzeteket. Erre most is szükség van. A döntések meghozatalában azonban nyugodtan támaszkodj te is másokra.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Az életed egy türelemjátékra emlékeztet. Arra vársz, hogy a másik lépjen, de nem sok segítséget adsz neki. A legapróbb jeleket is észreveszed, de félre is értheted azokat. Próbálj meg nyitni, próbáld meg kimondani, hogy mit is szeretnél. Csak az első lépés nehéz, aztán könnyebb lesz!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma még feszültebb vagy, mint tegnap. A napi rutin elvégzése is több figyelmedet igényli, mint eddig. Bár nem érzékeled, a problémák lassan megoldódnak. Még egy kis kitartás! Ha koncentrálsz és helyesen osztod be az energiáidat, megtetted, amit megtehettél. A többi már nem rajtad múlik. Ha nem tudsz mindent megoldani, nyugodtan kérj segítséget.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az érzelmi hullámvölgynek vége, mégis megérintett. Mielőtt újra beleveted magad a végtelennek tűnő feladatok elvégzésébe, állj meg egy kicsit! Néha neked is szükséged van egy kis kikapcsolódásra! hidd el, mások sem veszik zokon, ha pihensz néha. A mércét sem ők állították olyan magasra, hanem te magad.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma sem vagy igazán kiegyensúlyozott. belső konfliktusok késztetnek arra, hogy egy kicsit hátrébb lépj. Érzékeny vagy és határozatlan, szeretnél egy kicsit elvonulni a külvilágtól. Ha ezt nem teheted meg, nem csak magaddal, hanem a külvilággal is harcolni fogsz. Ennek nincs sok értelme. Hallgass meg másokat is és a fellegek eloszlanak.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai nap több türelemre lesz szükséged, mint egyébként. Bizonytalannak érzed magad, ellentétes helyzetekbe kerülhetsz. Ha hajthatatlan vagy és makacsul ragaszkodsz az elképzeléseidhez, feleslegesen kerülhetsz konfliktusba másokkal. A környezeted ma úgy érezheti, hogy dacos és kihívó vagy. Figyelj egy kicsit jobban a gesztusaidra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top