Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 12. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai nap csak úgy rajzanak a jobbnál jobb gondolatok a fejedben! Szeretnél valami újat tanulni, szívesen belevágnál valamibe. Képzeleted ma különösen erős, fantáziád állandóan meglódul. Utazni szeretnél, mindent megismerni, de vágyaid nem biztos, hogy elhatározássá érnek. Ez talán nem is olyan nagy baj. Fő az, hogy legalább lélekben el tudsz szakadni a mindennapoktól.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napod kiegyensúlyozottan indul. Ha figyelsz egy kicsit a belső hangra, sikerül harmóniát teremtened a vágyaid és a cselekedeteid közt. Használd ki ezt a napot, örülj a megtalált harmóniának, amit mindig is kerestél! Így minden esélyed megvan arra, hogy estére is energikus, jókedvű maradj. Ezt partnered is örömmel fogadja majd.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai napod nyugodtan, derűsen indul. Hogy ezt meg tudd őrizni a nap végéig, csak rajtad múlik, de ez ma igazán nem lesz nehéz feladat. Úgy érzed, ma mindenki melletted áll, népszerű vagy az ismerőseid között. Kollégáid is támogatnak. Használd ki ezt a napot, és ha már feltöltődtél, te is tölts fel másokat! Megbízhatóságod és jó természeted ma csodákra képes. Teremts harmóniát a környezetedben!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Hangulataid ma változóak, nyughatatlan vagy. Szeretnél a saját utadon járni, a messzeségbe vágysz. Nem igazán találod ma a helyed. Energikusabb vagy, mint általában, de nem igazán tudod, hogy merre fordítsd a megnövekedett energiákat. Ettől könnyen ingerlékenyé válhatsz, és meggondolatlanul kritizálsz másokat. Zabolázd meg az indulataidat és keresd meg azt, ami igazán érdekel. utána már csak a kitartásodra lesz szükséged.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap harmonikusabbnak ígérkezik, mint a hét eleje. Azért az energiáidra, a józan ítéleteidre és tanácsaidra ma is szükség lesz. Ha odafigyelsz mások lelki rezdüléseire és arra, hogy pontosan mit is kérnek tőled, sokat segíthetsz a környezetednek. Légy határozott, de kérd ki mások véleményét is, mielőtt végleges döntést hozol.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma nyugtalan vagy, nem találod a helyed, lázadni szeretnél. Próbálj meg feloldódni, koncentrálj egy kicsit a munkádra. Légy egy kicsit kedvesebb a környezeteddel! A körülötted állók úgy érezhetik, hogy ma egy kissé ridegebb vagy, mint az elvárható. Szedd össze magad, töltekezz fel a téged körülvevő szeretetből, különben kellemetlen fordulat következhet be az életedben.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Lelki életed és kívánságaid ma összhangba kerülhetnek. Ha eddig is mindent megtettél, hogy békét és harmóniát teremts a környezetedben, akkor a dolgok most igazán jól alakulhatnak. Most sok mindent megtalálhatsz, amit eddig kerestél, de ha egyszer helyzetben vagy, döntened kell, hogy hogyan tovább. Ezt a terhet most nem adhatod át másnak.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai nap nem ígér sok változatosságot. még mindig rajtad áll, hogy meghozod-e azt, a döntést, amit annyira vársz magadtól és talán más is tőled. A kérdés az, hogy mennyit mersz kockáztatni. Talán pesszimista vagy, esetleg egy kicsit lehangolt, és közben nem veszed észre, hogy már csak pár lépés a cél. Ne add fel!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Úgy tűnik, a viharfellegek kezdenek elvonulni a fejed felől. Bár az érzelmi életed még mindig nincs rendben, a gondolataid kezdenek kitisztulni. Ma inkább szellemi síkon próbálj tevékenykedni, ebben sikert érhetsz el. A problémákat ma sikeresen oldhatod meg, a gondolataidat és az akaratodat sem lesz nehéz összehangolni.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap is olyan lehet, mint a többi, de változtathatsz is rajta. Most minden képlékenyebb, formálhatóbb, mint eddig. Most kifejezetten türelmes vagy és komoly döntést szeretnél végre hozni. Ha elmélyülsz abban, ami érdekel, hosszú, kitartó munkával sikereket érhetsz el. Talán érdemes belevágni abba, amit eddig kerestél.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ma bátornak és vállalkozó kedvűnek érzed magad. nagy életerővel veted magad a munkába, hatalmas energiákkal tevékenykedsz egész nap. Céltudatos vagy, ma a kellő akaraterő sem hiányzik és úgy tűnik, az önbizalmad is megjött. Környezeted tetterősnek lát és azt gondolja, hogy amit ma elkezdesz, azt könnyen sikerül kivitelezned. Ezzel az ellenkező nemre is nagy hatást gyakorolsz.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Légy óvatos ma! Vigyázz, ne menj fejjel a falnak! A mai napod is nyugtalan, reggeltől estig szeszélyes vagy. Szeretnél végre a saját lábadra állni, a saját döntéseidet meghozni, de nem vagy elég stabil. Bár kitartóbb vagy most, mint egyébként, nem mindegy, hogy mi mellett állsz ki. Ha önfejűen követed az elképzeléseidet, később kellemetlenségek érhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top