Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 13. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai napod igen harmonikusnak ígérkezik. Úgy tűnik, sikerül összehangolni a szellemi és lelki energiáidat. Ha odafigyelsz magadra és másokra, rá kell jönnöd, hogy ma az érzelmek kifejezésén van a hangsúly. Amit a munkádban produkáltál az elmúlt napokban, lassan beérik, most nyugodtan odafordulhatsz a párod felé.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap ismét kissé nehéznek ígérkezik. Nem igazán tudod eldönteni, hogy mit is akarsz, ha pedig végre meghozod a döntést, úgy érzed, hogy a talajt egyik pillanatról a másikra kirántották alólad. Érdemes egy kicsit elgondolkoznod azon, ebben mennyi részed van magadnak. Elképzelhető, hogy olyan dolgok mellett teszed le a voksod, amik nem igazán fontosak. ha ez a helyzet, tanuld meg elveszíteni, ami amúgy sem kéne.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Az érzelmeid és a gondolataid most egész jól összehangolódtak, mégsem lesz zökkenőmentes a napod. Talán szeretnéd végre a lelki élet felé eltolni a hangsúlyt, ez ma nem fog összejönni. Maradj meg a racionális döntéseid mellett, de az intuíciódat se hanyagold el. Ám merészség lenne csak a megérzésekre hagyatkozni, mert könnyen elveszítheted az egyensúlyodat.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap igazán sok újdonságot hozhat a számodra. Bár a helyzet nem mindig egyértelműen pozitív, ha van bátorságod kilépni a régiből és kipróbálni valami újat, érdekes tapasztalatokkal gyarapodhatsz. Lelkileg is sokkal stabilabb vagy, bátrabban kezdeményezel. Fogadd el azt, ami jön, meglátod, érdekes dolgok sülhetnek ki a legfurcsább helyzetekből is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Talán a mai nap nem sem tartogat különleges meglepetéseket számodra, de ne keseredj el. Ma érdemes egy kicsit visszavonulnod, és inkább másokra figyelned. Könnyen megszokhattad, hogy a tiéd az irányítás, de ha az akaratodat kéretlenül másokra erőlteted, az problémát okozhat. Meglehet, hogy neked van igazad, de erről akkor is kulturáltan kell meggyőznöd a másikat, ha ez egy kicsit nehezedre esik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai napod egy kicsit több odafigyelést kíván, mint szeretnéd. A hangulataid percről percre változhatnak, nagyon határozatlannak érezheted magad. Mindig precíz és pontos voltál, ma mégis elhanyagolod a kötelességeidet. szeretnél változtatni a viselkedéseden, de ha nem találod a kellő mértéket, könnyen extravagáns lehetsz. Ezt te sem szeretnéd igazán, és a környezeted sem tudná hová tenni.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Ma jobban teszed, ha tiszta fejjel gondolod végig a dolgokat, és nem a szívedre hallgatsz. Az érzelmeid labilisak lehetnek, nem segítik igazán a helyes döntést. Ha mégis szívügyekben kéne döntened, óvatosan mérlegelj, de inkább aludj egyet, mielőtt végleg kimondasz valami fontosat.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ha elhatározásra jutottál valamilyen érzelmi kérdést illetően, a mai nap talán jó alkalom arra, hogy tisztázd partnereddel a helyzetet. Érzelmileg ma kiegyensúlyozott vagy, talán szilárdak az elhatározásaid, de vigyázz, a szilárd és a merev ez esetben nem szinonimák! Légy egy kicsit rugalmasabb, akkor zökkenőmentesen léphetsz tovább.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Érzelmeid és akaratod még mindig túl gyorsan változnak. ma nem érdemes rájuk építeni. Talán érdemes hűvös fejjel átgondolni a problémákat. Ha végképp nem megy, a baráti tanácsok hasznosak lehetnek. Addig is maradj a munkánál, most ennek van itt az ideje. Ha most erre fókuszálsz, az érzelmeid is stabilabbá válnak.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Elhatározásaid ma sem olyan szilárdak, mint szeretnéd. Az akaratoddal is problémák lehetnek. Ha valami nem megy, ne erőltesd. Talán belemerevedtél a régi elképzeléseidbe, a problémákat nem tudod már új szemmel nézni. Úgy érzed, a kötelesség teljesítése a minden, de nem veszed észre, hogy ennek komoly ára van. Próbálj meg lazítani egy kicsit, de ha neked végképp nem megy, legalább másoknak engedd meg.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ha odafigyelsz magadra és meghallgatod mások problémáit, a jóságod és emberszereteted sok mindent segíthet megoldani. Néha egy jó szó is elég, de sokaknak azzal s segítesz, ha meghallgatod őket. A mai nap alkalmas arra is, hogy elmélyülj abban, ami érdekel. most komolyabban át tudod gondolni a problémákat és mélyebb, biztosabb megoldásokra juthatsz.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Érzelmileg ma kiegyensúlyozottabb vagy, mint eddig. Örülj ennek, és használd ki a lehetőséget, tisztázd először magadban, aztán másokkal, hogy mit is szeretnél valójában. Ma szilárdnak mutatkozol elhatározásaidban, mégis érzékenyen tudod megközelíteni a felmerülő problémákat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top