Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 15. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Itt a hétvége, de ahelyett, hogy lazítanál, még mindig tele vagy tettvággyal. A gondolataid nagyon gyorsan kergetik egymást, te pedig hajlamos vagy hebehurgyán, a helyzetet át nem gondolva követni azokat. Nyakas vagy, elképzeléseidhez a végsőkig ragaszkodsz. Néha önzőnek tűnsz mások szemében. Vigyázz, ne vessz össze senkivel, ne bánts meg másokat!



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Úgy érezheted, hogy a hétvégére lecsillapodtak az indulataid. Itt az ideje, hogy egy az átlagosnál feszültebb hét után feltöltődj energiával! Szép az idő! Menj ki a szabadba, kirándulj a pároddal és a gyerekeiddel, nevess egy jót! Egy finom vacsora, vagy egy áttáncolt éjszaka után mindent kellemesebb színben látsz majd.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Itt a pihenés ideje, de a benned dúló érzelmek közt most sem tudsz rendet teremteni. Most legalább van időd arra, hogy magadra figyelj. Persze elbújhatsz a feladat elől. Számodra az is könnyebbnek tűnik, ha kétszer egymás után lemosod az ablakot, aztán elmész egy intenzív nyelvtanfolyamra. pedig a probléma nem olyan nagy, de ha elmenekülsz, magától nem jön rendbe semmi.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Talán ez a heted túl nehéz volt. Most szívesen pihennél, de otthon is feszült a légkör. Sikertelennek érzed magad, úgy látod, hogy mindenért meg kell küzdened. Talán túl sok figyelmet fordítottál a karrieredre, önző voltál, nem figyeltél oda eléggé a párodra. Most, hogy kettesben vagytok, fagyosnak találhatod a légkört. Ezen csak te változtathatsz!



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A hétvége számodra meghozza a pihenést. Most nincsenek benned feszültségek, odafigyelhetsz az otthonodra, azokra, akiket szeretsz. Úgy érzed, legalább otthon minden a régi, itt nem ingott meg a “pozíciód”. Családtagjaid szeretettel vesznek körül. Ha odafigyelsz, láthatod, hogy tisztelnek és szeretnek “sütkérezni a fényedben”. Ez neked is sok energiát ad.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Sajnos a hét vége sem változtat a benned lévő feszültségeken. Még mindig bizonytalan vagy és otthon is szokatlan, ellentétes helyzetekbe kerülhetsz. Figyelj oda másokra is! Talán nem te vagy az egyetlen, akinek problémái vannak. Ha ezt nem veszed észre, rosszindulatúvá válhatsz. Ha neked nem megy valami, azért még nem kell, hogy “a szomszéd tehene is megdögöljön”.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Minden olyan, amilyenné formálod! Ez a hétvége nem hoz sem kellemetlen, sem megváltoztathatatlan helyzeteket eléd. Minden képlékenynek tűnik, tőled függ, hogy milyennek látod a dolgokat és mihez kezdesz velük. A baráti kapcsolatok ápolására különösen alkalmasak ezek a napok. A barátaid pedig új embereket hozhatnak be az életedbe.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ezek a napok különösebb változást nem eredményeznek, új kihívásokkal sem találkozol. Érzelmeid azonban pillanatonként változnak. Ez sok mindent felboríthat, azt érezheted, hogy az erőd elszállt, energiára lenne szükséged. Próbáld meg félretenni az érzelmeket, és szemléld tisztán a dolgokat. Ha az indulataid kerülnek előtérbe, az semmi jót nem jelent.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Végre egy kicsit több időt tölthetsz a szeretteiddel! Már épp ideje volt! Érzelmileg még mindig labilis vagy, úgy érzed, bármelyik pillanatban kicsúszhat a lábad alól a talaj. Bár most van időd rá, hogy végiggondold a helyzetet, igazán csak az segít, ha a kétségeidet elfogadható módon a partnereddel is közlöd. Számíthatsz a segítségére és a megértésére. Így sok félreértést elkerülhettek.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Nem számítottál rá, de érzelmeid ismét kizökkenthetnek a jól megszokott kerékvágásból. A hétvégén a családod is igényt tart rád, de most kevésnek bizonyul az általános gondoskodásod. Talán nem azt várják tőled, amit te gondolsz. Nem biztos, hogy egy nagytakarítással kell most megbirkóznod. Inkább egy kiadós beszélgetésre lenne szükség.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Ezek a napok nem hoznak sok változást az életedbe. Mégis megkönnyebbült vagy. Most igazán átadhatod magad a gondolataidnak, álmaidnak. Senki sem fog megzavarni ebben. Arra azért figyelj, hogy ne zárkózz be, maradj nyitott a külvilág felé. Különben elfelejtheted, hogy a valóság néha minden álmodat felülmúlhatja.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A hétvége pozitív változást hozhat az életedben. tele vagy extrém ötletekkel és úgy tűnik, most valamennyit megvalósíthatsz ezekből. Ha arra kerül a sor, azért próbálj meg valami szolidabbat kiválasztani közülük. Ha eleinte csak apró dolgokon szeretnél változtatni, a környezeted is támogatni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top