Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 16. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma sokkal harmonikusabb vagy, mint tegnap. Ezt környezeted is megérzi. A mai nap álmodozóvá tesz, a képzelet birodalmába repít. Érzelmeid rendkívül finomak, most valahogy jobban érzed a dolgok körvonalát. Ma a szokottnál érzékenyebb vagy. Elfeledett művészi hajlamaid is felszínre bukkannak. Ha nem is alkotsz valamit, ideje megnézni egy kiállítást!



Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai nap még mindig nyugodt és csendes. Semmilyen váratlan helyzet nem zavarja meg a családi békét. Használd ki az alkalmat, látogasd meg a távolabb élő rokonaidat, barátaidat. Egy kellemes beszélgetés, egy séta a szabadban, vagy egy kiállítás új élményekkel gazdagíthat.



Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ha eddig nem teremtettél rendet az érzelmeidben, most itt az ideje. Mintha a lelked is csak erre vágyna. A gondolataid is kicsit lassúbbak, nem vagy annyira szétszórt, nem szeretnél ezer dologra figyelni egyszerre. Bár nagyon nehezedre esik, próbálj meg lazítani egy kicsit. Úgy érzed, hogy valami visszafordíthatatlanul elromlik, ha nem vagy ott mindenhol, nem hallasz mindenről. A dolgok állandó mozgásban vannak, ha egy fázist kihagysz, a következőnél bármikor bekapcsolódhatsz.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap kedvezőbbnek tűnik a tegnapinál. Ha sikerült megteremtened és megőrizned a család békéjét, ma együtt álmodozhattok, tervezhetitek a jövőt. Egy kis kikapcsolódás már igazán rád fért! Ha süt a nap, menjetek ki a szabadba! Ma furcsa ötleteid támadhatnak. Talán már harminc is elmúltál, de szeretnél felülni a hullámvasútra? Ne tétovázz! egy kicsit mindnyájan gyermekek vagyunk!



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A mai nap ugyanolyan kellemesnek ígérkezik, mint a tagnapi. Talán csak az idő beosztása okozhat gondot. Ha délig lustálkodsz és csak háromkor ülsz le ebédelni, könnyen azon kaphatod magad, hogy leszáll az este, mire elindulnál valahova. Ez a te napod, nem versenyfutás. Ha pihenni szeretnél és nincs kedved kimozdulni, akkor maradj otthon. Ha viszont másokkal együtt terveztél valamit, ne várakoztasd őket.



Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A problémák nem oldódnak meg maguktól. Ehhez neked is hozzá kell tenned a magadét. Ha nagyon nem megy és elfáradtál, akkor vonulj vissza egy kicsit. Már az is sokat segít, ha időt szánsz arra, hogy megfogalmazd magadban azt a kérdést, amire szeretnél választ kapni. Egy jól megfogalmazott kérdés vagy kérés mindent megoldhat.



Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A tegnapi napod kellemesen alakult és úgy tűnik, erre ma is megvan minden esélyed. Ha tegnap nem mentél el sétálni, ma tedd meg! Szép idő van, szükséged van egy kis testmozgásra. Egy kiadós séta, biciklizés vagy úszás jó kedvre deríthet. A jó levegő az étvágyad is meghozza. ha a barátaid is veled vannak, hívd meg őket ebédre. Így a szakácstudományod is megcsillogtathatod.



Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai nap nyugodtabbnak ígérkezik, mint a tegnapi volt. Már nem érzed, hogy pillanatonként változnának a hangulataid és érzelmeid. Összeszedettebb vagy, jobban oda tudsz figyelni arra amit csinálsz. Ma érdekes ötletek juthatnak az eszedbe. Talán érdemes kimozdulni otthonról és valami olyasmivel eltölteni a délutánt, amire már régen szeretnél időt szakítani.



Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma érzelmileg harmonikusabb vagy, mint tegnap. Ez megnyugtat és ezt a nyugodtságot a környezeted is észreveszi. Ma fogékonyabb vagy mások érzéseire, gondolataira. Jobban odafigyelsz rájuk és a reakcióid is jobban illenek az adott helyzethez. Talán csak erre az ellazulásra van szükséged ahhoz, hogy egy igazán kellemes délutánt tölthess a szeretteiddel.



Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap csendesebbnek, nyugodtabbnak ígérkezik, mint a tegnapi. Visszavonulhatsz, hogy erőt gyűjts magadban a következő hét feladatainak megoldásához. Ma senki sem fogja zavarni a gondolataidat, lesz rá módod, hogy magaddal foglalkozz. Érdemes elolvasni egy jó könyvet, amit már régen szerettél volna, de eddig sosem volt rá időd.



Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
A mai napod is kellemesen telik, még mindig az álmaid birodalmában. Ha azonban ezeket a kreatív energiákat megpróbálod más irányba terelni, egész jó ötleteid támadhatnak. nem biztos, hogy ezek közül mindegyik megvalósítható, de elképzelhető, hogy találsz valamit, ami feldobna a szürkébb hétköznapokon is.



Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai nap nem sok újat ígér. te mégis azt érzed, hogy történnie kell már végre valaminek. Ha senki sem hívott még fel, akkor itt az ideje, emeld fel a telefont és tárcsázz! Mindig akad egy barát, akivel el lehet menni moziba vagy meg lehet hallgatni egy koncertet. Talán az is feldobna, ha elmennél úszni. Az energiáid is megsokszorozódnának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top