Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 17. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai napod érzelmi feszültségektől mentes. Ma semmilyen különös helyzet nem követel plusz energiákat tőled. Add magad! Újra energikus vagy, tele életerővel, új ötletekkel. Vonz minden, ami új és ismeretlen. Azért figyelj oda egy kicsit és ne menj fejjel a falnak. Ha a tartalom stimmel is, azért a forma is lényeges.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napod harmonikus, sikerült feltöltődnöd a hétvégén. Mind az érzelmeid, mind a gondolataid a helyükön vannak, úgy látszik, a kettő most igazán támogatja egymást. Ma jó képzelettel, találékonyan oldhatod meg az eléd kerülő problémákat. Ha arra van szükség, szívesen tanulsz valami újat is.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Érzelmeid és gondolataid ma harmóniában vannak. Gondolataid sokkal szilárdabbnak, tartósabbnak tűnnek. Úgy látszik, ezekre most hosszabb távon is érdemes alapozni. Ma nemcsak “sziporkázol”, tényleg érdemes odafigyelni arra, amit mondasz. Ezt a környezeted is érzékeli, így ma több figyelmet kaphatsz másoktól.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai napod igen jól indul! Jókedvűen ébredsz és a derű érzése egész nap elkísér. Bármibe is fogsz bele, határozott elképzeléseid vannak arról, hogy hogyan valósíthatod meg elképzeléseidet. Ha ez a határozottság és öntudat kitartással párosul, sok feladatot megoldhatsz, eredményesen zárhatod a napot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
A hétvége pihenéssel telt, így most felfrissülve, újult erővel vetheted magad a munkába. Ha a múlt héten adódhattak is konfliktusok közted és a kollégáid között, a nézeteltérések mára minden bizonnyal elsimultak. Újra azt érzed, hogy tekintélyed a régi, elfogadják vezető ötleteidet. Ettől még energikusabbá válsz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Talán a múlt héten nem sikerült minden nézeteltérést elsimítanod. A hét első napján azt érezheted, hogy egy kis feszültség fogad a munkahelyeden. Még mindig nem késő a nézeteltéréseket tisztázni. Nehéznek érzed az első lépést, de ha megteszed, hamar kiderülhet, hogy ahol problémát sejtettél, nincs is semmi.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A mai nap nem tartogat különleges meglepetéseket a számodra. Bár nem történik semmi, mégis zavartnak érzed magad. A szépérzékedet bántják az apróságok. Talán egy kicsit hervadt a virág a vázában, talán gyűrött inget vettél fel. Hidd el, ezek apróságok. ha mégis annyira zavarnak, hogy emiatt nem tudsz igazán odafigyelni a munkádra, akkor állj meg 10 percre és rakj rendet magad körül.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
A mai napod egy kicsit nehezen indul. Talán nem tudtad reggel eldönteni, hogy mit vegyél fel, talán lassabban öltöztél, mint szoktál. Elképzelhető, hogy emiatt késve érkezel. A munkahelyeden is fagyos légkör fogadhat, bár ennek nem te vagy az oka. Ha nem zárkózol be, hanem megosztod másokkal az ötleteidet, egy huszárvágással megoldhatjátok a feladatot, amin dolgoztok és te is jobban érezheted magad.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Az érzelmek terén – mert ma ismét ezen van a hangsúly – még mindig nem jöttek rendbe a dolgok. Ha még facér vagy, figyelj oda, talán valaki szeretne közeledni feléd, de nem veszed észre, vagy nem egyértelműek a jelzéseid. Ha már megtaláltad a párod, vigyázz rá, hogy a zavart lelkiállapotod el ne ijessze.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
A mai nap jó alkalom arra, hogy bemerevedett gondolkodásodon vagy megkövült szokásaidon változtass. Érdekes ötleteid vannak, de ezek akkora meglepetést okoznak neked, hogy nem is mersz velük előhozakodni. Pedig hidd el, nem kell mindent elutasítani csak azért, mert még ismeretlen a számodra! ( Mi lenne, ha például ebédre a jól bevált marhapörkölt helyett valami mást rendelnél?!)

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Sokat gondolkodsz mostanában a jövődről. Talán nem szeretnéd tíz év múlva is azt csinálni, amit ma. Ahelyett azonban, hogy egyszer végiggondolnád, min is kéne változtatni, inkább elmenekülsz saját magad elől. Sokat vagy társaságban, a barátaid közt, de mégis nehezen beszélsz arról, ami igazán fontos.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ez a hét nem hoz túl sok változást az előzőhöz képest. Talán nem sikerült megoldanod azt, amit kellett volna. Mindenesetre úgy érezheted, hogy újra meg újra ugyanazokat a köröket futod. Nem mersz a dolgok mélyére nézni, félsz, hogy egy őszinte beszélgetéssel végleg megbántasz és elveszítesz valakit. Pedig csak elkezdeni nehéz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top