Horoszkóp

2004. május 18-tõl 24-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.

KOS (Március 21. – Április 20.)
Ezekben a napokban rendkívüli módon megérinthet mások szenvedése, s olyan információkat is meghallasz most, amelyekre máskor talán nem vagy annyira fogékony. Ez azt jelenti, hogy minden olyan hír szíven üthet, amely arról szól, hogy mások hátrányos helyzetben vannak, testileg vagy lelkileg szenvednek, esetleg elhagyatottak. Mélyen érintenek ezek az események, még akkor is, ha nem rólad szólnak. Lehet, hogy ezekben a napokban komolyan elgondolkodsz azon, hogyan segíthetnél másoknak, s miként kamatoztathatnád a saját tehetségedet az érdekükben. Jól is teszed, ha ezeket a gondolatokat komolyan veszed, hiszen könnyen lehet, hogy segítesz másoknak, s közben Te jársz a legjobban.

BIKA (Április 21. – Május 20.)
Fokozottabban érzékeny és megérinthető vagy ezen a héten. Ez azt jelenti, hogy minden külső inger felkavarhatja a lelkedet, de ugyanakkor – furcsa módon – vágysz is arra, hogy átérezz minden külső behatást. Lehet, hogy ennek az időszaknak lesznek számodra kellemetlenebb pillanatai, hiszen úgy érezheted, hogy jól megtervezett kis világodat „felforgatják” ezek az impulzusok. Esetleg felerősödhetnek félelmeid, szorongásaid, s – mitől is szoronganál Te a legerősebben? – egzisztenciád, anyagi helyzeted foglalkoztat, rosszabb pillanataidban úgy érezheted, hogy nem vagy kellő biztonságban. Tehát arra is alkalmas ez a pár nap, hogy kicsit elgondolkodj az értékek szerepén életedben, s még az is lehet, hogy rájössz, valódi biztonságod nem csak az anyagi értékeken múlik.

IKREK (Május 21. – Június 21.)
A következő napokban hivatásodban tapasztalhatsz olyan hatásokat, amelyek nagyon is megkívánják tőled azt, hogy saját elképzeléseid, terveid mellett állást foglalj és kiállj. Ez azt jelenti, hogy olyan helyzetek adódhatnak, amelyek nagyon hirtelen alakulnak ki, s nem is számítasz rá előre, hogy konfliktushelyzetekre kerül sor. Úgy érkeznek a feszültségek, mint „derült égből a villámcsapás”, s ez azt jelenti, hogy nem is nagyon tudsz előre felkészülni rájuk. Azért jó is van ebben az időszakban: mégpedig az, hogy ha most kellően erőteljes leszel, akkor biztosan jól jársz anyagilag: vagyis megerősítheted egzisztenciádat. Sajnos azonban a harc nem kerülhető el.

RÁK (Június 22. – Július 22.)
Meglehetősen feszült napok előtt állsz, s azt élheted meg nap mint nap, hogy másoknak nem tetszenek elképzeléseid, s nem fogadják szívesen véleményedet. Ez a hatás mindennapossá teszi a vitákat és a konfliktusokat. Egészen apró kis véleménykülönbségekből lesznek sokkal nagyobb viták, mint amilyen a kiindulópont volt. Odáig is fajulhat a dolog, hogy nagyon megharagszol a körülötted élő emberekre, sőt egyiket-másikat „leírod” magadban, s úgy döntesz, hogy nem érdemes fenntartani velük a kapcsolatot. Mégsem jó ötlet, ha visszavonhatatlan lépéseket teszel, inkább várd meg, amíg a kedélyek elsimulnak.

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)
Ez a hét nem kedvez arra, hogy most intézd pénzügyi tranzakcióidat, bankügyeidet, valamint arra sincs kilátás, hogy igazán jó üzletet köss ebben az időszakban. Pedig erőteljesen megvan most benned a késztetés arra, hogy sikerre vidd ügyeidet, s néhány olyan lehetőséget is látsz, amely szinte „ellenállhatatlan” lesz számodra. Logikusan végiggondolva nem látod meg ezekben a tervekben a buktatókat, mégis ott vannak, csak számodra rejtetten. A fokozott óvatosság mindenképpen fontos most, de megteheted, hogy a fontos tárgyalásokat, vagy olyan alkalmakat, amikor szerződés aláírására kerül sor, egy kicsit elhalasztod, megvárva a kedvezőbb időket.

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)
A múlt héten megtapasztalhattad, hogy munkahelyeden esélyed van arra, hogy előrelépj, s fokozatosan előrehaladj egzisztenciád építésében. Mégis „bujkál” a lelkedben egy kis elégedetlenség, hiszen sokkal több eredményt vártál, s sokkal gyorsabb előrehaladást életedben. Belső bizonytalanságaid alakulhatnak ki, nem tudod, hogy valójában a „helyeden vagy-e”, vagy érdemes lenne más területen próbálkoznod, ahol gyorsabb sikereket érhetnél el. Konkrétan megfogalmazódhat benned a gondolat, hogy keresel egy olyan irányt, amely talán több elégedettséggel, s boldogsággal tölt el. Sajnos egyébként is hajlamos vagy arra, hogy túlságosan is a lelkedre vegyél dolgokat, s most bizony megviselnek a fenti dilemmák.

MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
Nagyon szeretnéd, ha a világ olyan kellemes és jóságos arcát mutatná feléd, amelyben Te igazán jól éreznéd magad. Elmondható, hogy egy kissé „idealista” vagy az emberi kapcsolatok területén, s olyan kedves és elegáns gesztusokat vársz másoktól is, mint amilyeneket a legtöbb esetben Te nyújtasz környezetednek. Ez a hét arról szólhat számodra, hogy – sajnos – álmaid közül le kell szállnod a földre, vagyis egyáltalán nem a kedves és szeretetreméltó oldalát mutatja meg neked a világ. Egy-egy napodat teljesen elronthatja egy olyan szóváltás, amely közlekedés közben, vagy az utcán alakul ki közted és idegen emberek között.

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)
Ezen a héten olyan érzésed lehet, hogy mások hátráltatnak téged terveid megvalósításában, vagy napi életviteledben. Az előbbi munkahelyeden lehet a leginkább érvényes, szinte úgy éled meg a negatív hatást, hogy munkatársaid direkt „keresztbe tesznek” neked, s bármilyen jó ötleteid legyenek is, nem támogatják azokat. Magánéletedben pedig egy igazán fájó érzés keríthet a hatalmába, lehet, hogy úgy gondolod, hogy céljaitok különbözőek pároddal, s életutatok nem azonos irányba tart. Talán úgy érzed, hogy ellentétes vágyaitok vannak, s világképetek is különbözik. Lehet, hogy megpróbáljátok ezt most megbeszélni, de könnyen lehet az is, hogy nem nagyon értitek meg a másik mondanivalóját.

NYILAS (November 22. – December 21.)
Ezen a héten folytatódik a tendencia, miszerint igen csak mozgalmas lesz a szerelmi életed, s persze ezzel együtt magánéleted egész területe is. Találkozhatsz valakivel, aki remekül ráérez azokra a titkos vágyakra és motivációkra, amelyek lelked legmélyén dolgoznak, s lehet, hogy Te magad sem vagy tisztában velük, hiszen rejtetten működnek, s eddig még nem kerültek felszínre, racionális tudatodba. Ez a valaki önkéntelenül is úgy viselkedik majd, hogy megtestesítse életedben a tökéletes partnert, s Te kapsz is az alkalmon… Ám ez azt is jelenti, hogy ez az illető bizonyos „hatalmat” nyer feletted. Vagyis új kapcsolatodban könnyen kerülhetsz kiszolgáltatott helyzetbe.

BAK (December 22. – Január 20.)
A következő napokban munkádból adódóan találkozhatsz valakivel, aki rengeteget segíthet majd neked pénzügyeid lebonyolításában, esetleg nagyon jó „tippeket” adhat neked arra vonatkozóan, hogy milyen befektetések válhatnának be számodra. Érdemes elgondolkodnod ezeken a tanácsokon, hiszen hosszabb távon is olyan hasznot hozhat neked, amely segít, hogy egzisztenciádat építsd. Emellett lehet, hogy most egy kicsit „soknak” érzed a rád háruló tennivalókat, s olyan gondolataid is lehetnek, hogy eleged van már az állandó napi robotból. Sajnos a pihenésre egy kicsit várnod kell még, bár néha nehéz is lehet neked, hogy lazíts egy kicsit, hiszen mindened a munka és a kötelességtudat.

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Érdekes egyéniséged, különleges lényed a következő napokban teljesen elbűvöl valakit a környezetedből. Lehet, hogy fel sem tűnik neked első pillanatban a dolog, s „gyanútlanul” mész el a kínálkozó lehetőség mellett. Azonban „imádód” teljesen a bűvkörödbe kerül, s szinte „se lát, se hall” a szerelemtől. Ebből következik, hogy nyíltan ki is mondja vonzalmát, ami zavarba ejthet, s tanácstalanná tehet téged. Hiszen nem készültél arra mostanában, hogy szorosabb viszonyt alakíts ki valakivel, s talán nem is vágysz arra, hogy bonyodalmak színtere legyen az életed. Ha visszautasítod az illetőt, akkor számíts arra, hogy bizony dühöt, ellenségességet váltasz ki belőle!

HALAK (Február 20. – Március 20.)
A következő napokban érdemes lesz munkahelyeden vagy az üzleti életben nagyon jól kinyitnod a szemedet. Olyan jó lehetőségek mellett mehetsz el, figyelmetlenséged miatt, amelyeket kár lenne „kihagyni”. Egészen egyszerűen nem veszed észre a kínálkozó alkalmakat arra, hogy nagyobb pénzekhez juss, s megszilárdítsd pénzügyi helyzetedet. Persze ezek a lehetőségek azt is magukban hordják, hogy könnyebben juthatsz előre a „szamárlétrán”. Ha azonban nyitva tartod a szemedet, akkor olyan apróságokat is észrevehetsz majd, amelyek komoly segítséget jelenthetnek neked. Nagy előnyt jelenthet, hogy magad mellett tudhatod családodat és közelebbi környezetedet. Lehet, hogy most érdemes meghallgatni a tanácsaikat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top