Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 18. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
Ma is energikusan veted bele magad a dolgokba. Talán gyorsabb vagy ma, mint mások, mindenesetre úgy érzed, a munkád nem elégít ki. Talán elgondolkozol azon, hogy valami mással kéne foglalkoznod. Ne hozz felelőtlen döntéseket, később kiderülhet, hogy tévedtél! Ha érdekel valami új, tanulj nyelveket vagy iratkozz be egy számítástechnikai tanfolyamra.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
A mai napot elégedetten, jó kedvvel kezded. Rajtad áll, hogy ez így marad-e. Közkedvelt vagy a kollégáid körében. Mindenki tudja, hogy számíthat rád, népszerűséged töretlen. Ám hirtelen történhet valami, amit nem tudsz kezelni, csak feszültté és idegessé válsz. Így megnő a tévedések, a nagyon-nagyon rossz döntések lehetősége. Ha új helyzettel találkozol, inkább kérd ki mások véleményét.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai nap a munkahelyeden nem különösebben mozgalmas. Ha valami újat keresel, tartalékold az energiáidat estére. Biztos megy valahol egy színdarab vagy egy jó film, ami érdekel. Érdemes felhívni egy rég nem látott barátot is, hidd el, örülni fog a telefonnak és szívesen elkísér.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap kedvező arra, hogy a nagyobb elhatározásaid közül elkezdj megvalósítani valamit. Gyakran előfordul veled, hogy a hangulataid változásai meggátolnak a cselekvésben. Ma kitartóbb vagy, összeszedettebb, határozottabb. Használd ki ezt és indulj el valamerre. Bármit is választasz, ma van elég energiád, ha hozzáfogsz végre komolyabban valamihez, gyorsan el tudsz mélyülni benne, ami aztán újabb energiák forrásává válhat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Az elkövetkező napok nem állítanak különös nehézségek elé. Mind a munkádban, mind a magánéletedben sikeres lehetsz. Nagyvonalúságoddal új barátokat is szerezhetsz magadnak. Talán csak az időbeosztásodra kéne egy kicsit jobban odafigyelned. Másokat megbánthatsz azzal, ha folyton elkésel. Úgy érezhetik, nem elég fontosak neked ahhoz, hogy pontos légy.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Munkahelyi és magánéleti problémáidat megoldhatod, ha egy kicsit megértőbb vagy másokkal. Alaposságod, precizitásod közismert, de nem várhatod el mindenkitől ugyanezt. Meglehet, hogy neked fontos, hogy mosás előtt leszedegesd a hajszálakat a ruháidról, de a partnered esetleg nem képes erre. Vedd észre, hogy csak segíteni akar, nem azért nyúl másképp a dolgokhoz, hogy téged bosszantson.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
A tegnapi napod nem volt teljesen zökkenőmentes, így ma a társaság helyett inkább visszavonulnál. Talán jobb is, ha rendet raksz magadban, mielőtt új kapcsolatokat teremtenél. Azért ha este felé befut egy váratlan hívás, ne utasítsd vissza. Kellemes meglepetésben lehet részed egy rég nem látott baráttal.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Itt az ideje, hogy éned gyengébb részét is megpróbáld erősíteni. Mindig önálló voltál, sosem kértél segítséget senkitől, nem is igazán tudnád elfogadni. Emberi kapcsolataidra ez rányomja bélyegét. nem mindenkit faragtak olyan kemény fából, mint téged. Fogadd el ezt. Ha ez sikerült, akkor próbálj meg te is változtatni! Nyugodtan kérj apróbb szívességeket másoktól. Meglátod, nem szakad rád az ég, az emberek pedig örülnek, ha segíthetnek. Így azt is érezheted, hogy nem csak adni, kapni is jó.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Mindig nyitott, barátságos, megértő társnak ismert a környezeted. Most egy kicsit zavartnak, feldúltnak látnak. Próbálj meg lazítani és gondold végig, hogy mi lehet a probléma. Ha mások szemében mint tükörben szemléled önmagad, sokat megtudhatsz arról, ki is vagy, milyen nem tudatosult vágyak vagy gátlások irányítanak. Ha számot vetsz magaddal, az a megoldás felé vezető első lépcső.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Megbízható munkaerő, biztos barát és jó anya vagy. Szívesen gondoskodsz másokról, de talán egy kicsit mereven fogod fel a dolgokat. Csak a kötelességteljesítés vezérel, nem veszed észre, hogy másnak esetleg nem arra van szüksége, amit nagy energiával megpróbálsz megadni neki. Talán kérdezd meg a körülötted lévőket, hogy mire is vágynak igazán.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Az utóbb időben valahogy elszakadtál a valóság talajától. Ez mostanra az érzelmeidre is kihatott. Azt érezheted, hogy a környezeted már nem tolerálja, ha egész nap csak álmodozol. Rád van szükségük, itt és most. Figyelj oda arra, hogy megteremtsd az egyensúlyt. Fordulj oda mások felé, de ne csak a szavak szintjén. Tedd is meg, amit kérnek tőled.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A különlegesség iránti vágyadat egészen egyszerű dolgokkal is kielégítheted. Menj el egy koncertre vagy csinálj valamit, amit régen szerettél volna. Ha vágysz valamire, mondd ki. A környezeted nem tud a gondolataidban olvasni. Nem várhatod el, hogy kitalálják, mivel járhatnak a kedvedben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top