Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 20. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletek »</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A mai napod különösen sikeres lehet! Kitűnő gondolataid támadnak, gyorsan átlátod a legzűrösebb helyzeteket is. Találékony vagy, a jó ötleteiddel sok probléma egy csapásra megoldhatónak látszik. Ez jó érzéssel tölt el, de egyben arra is hajlamossá tesz, hogy hirtelen megfeledkezz másokról. Akármilyen jól is megy most, ne feledd el, hogy mások segítsége nélkül sehol sem lennél.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Az elmúlt napok szellemi és lelki békéje feltöltött és most szívesen fordulnál új dolgok felé. Ma igen jól vág az eszed, ezért a sikereken felbuzdulva szívesen fordulsz a szellemi szféra felé. Tudásszomjad erős, legszívesebben bölcseleti műveket olvasnál, szívesen filozofálgatsz. Ha nem akad a kezedbe ilyesmi, talán egy tartalmas regény is megteszi.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
A mai napod nem indul túl jól. Kapkodsz, határozatlan vagy. Talán valami különlegesre vágysz, de ha nem kezeled a helyükön a dolgokat, inkább csak egy provokatív különc hatását kelted. Érzelmileg egész nap ingadozol, nem találsz egyetlen stabil viszonyítási pontot sem. Nyugodj meg és gondold végig tiszta fejjel a helyzetet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
Kitartásod talán végletes helyzetekbe sodorhat. Elszánt vagy és talán egy kicsit kemény. Ez szokatlan tőled és nem is érzed jól magad így a bőrödben. Tetterős vagy és fegyelmezett, de talán túlságosan is az. Nap mint nap megtagadod önmagad, ez hosszú távon csak bajok forrása lehet. Légy újra önmagad! Lazíts egy kicsit!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ma sem vár különösebb erőfeszítést igénylő feladat. Talán ez zavar egy kicsit. Szeretnéd végre megmutatni magad, de még mindig szélcsend van. Ha a munkádban nem akad megfelelő kihívás, keress máshol! Sok helyen lenne szükség a praktikus tanácsaidra és neked is örömet okozna, he segíthetnél.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai nap ismét nehéznek ígérkezik. Talán kezdesz elfáradni, sok volt a megoldandó feladat az utóbbi időben. Kezded elhanyagolni a feladataidat, extravagáns megoldási ötletekkel állsz elő. Határozatlan vagy, a hangulataid vezérelnek. Néha képmutatóan viselkedsz. Erőltesd meg egy kicsit magad! Ez nem te vagy! Ha minden kötél szakad, menj el két napra szabadságra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Még mindig az érzelmekkel vannak problémáid. Amíg a magánéletedben nem tudod megteremteni a szükséges harmóniát, próbálj meg másra koncentrálni. Talán van más elintéznivalód is. Túl sokat töprengsz mostanában, nem tudod eldönteni, hogy mit kéne csinálnod. Ülj le és járj valaminek a végére egyszer.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma jól forog az agyad, azt érzed, hogy mindenre meg tudod adni a választ. Ez talán igaz is, de figyelj arra a módra is, ahogy másokkal beszélsz. Vannak társadalmi játékszabályok, amiket neked is be kell tartanod. Meglehet, hogy senkit sem akarsz megbántani, csak nem tudsz kihagyni egy poént. Ez addig működik, amíg a másik is szívből veled nevet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ma próbálj meg a munkádra koncentrálni. Itt a hét vége, ha egy kicsit hajrázol, behozhatod az eddigi lemaradást. Ettől jobb lesz a kedved is és ezt a partnered is észreveszi. Ha úgy érzed, hogy kettesben feszültebbek vagytok, menjetek el valahova a barátaitokkal. Mind a kettőtökre ráférne már egy kis lazítás.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Az utóbbi időben túl keményen dolgozol, nem kímélve sem magadat, sem mást. A tested kezd kimerülni, ennek a jelei egyre gyakrabban mutatkoznak. Túl kemény vagy, túl sokat vársz el magadtól, túl keményen hajtasz. Ha nem pihened ki magad, megnő a munka közbeni balesetek veszélye.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Valószínűleg túl sokat álmodoztál és most hirtelen azon kapod magad, hogy elborítanak az egészen mostanáig halogatott munkák. A határidők kezdenek lejárni és még hozzá sem fogtál semmihez. Még nincs késő! Ha egy kicsit jobban odafigyelsz és kevesebbet találkozol a barátaiddal, behozhatod a lemaradást.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
A mai napod a tegnapi folytatása lehet, tele sikerekkel. Próbálj meg korán kelni és figyelj oda jobban az időbeosztásodra. Tele vagy energiával és ötletekkel, de ha nem vagy képes kilépni a lakásból, nincs túl sok esélyed rá, hogy ebből bármit is megvalósíts. Ezt persze már többen mondták, ami csak még jobban bántott, de ha őszinte vagy magadhoz, rájössz, hogy ez az igazság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top