Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 24. Hétfõ)

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!
A hétfői napod az előző héthez hasonlóan energiával telve indul. Úgy érzed, a munkádat szinte pillanatok alatt elvégzed, a nap folyamán rengeteg időd marad másra is. Nézz körül! Biztos van, aki nem ennyire összeszedett. Ha alkalmad és energiád van rá, segíthetnél néha másoknak is.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!
Talán sajnálod, hogy a munka miatt meg kell szakítanod azt, amivel egész hétvégén foglalkoztál. De hidd el, kell néha valami, ami visszazökkent a megszokott kerékvágásba. Ha jól osztod be az erődet és az idődet, estére még mindig marad energiád mással foglalkozni. Ha komolyabban szeretnél tanulni valamit, az is összeegyeztethető a munkával.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!
Ez a te hónapod, és most mégis furán érzed magad. Itt a születésnapod, de nem tudod kitörő örömmel fogadni. Talán a múló idő zavar? Meglehet, hogy már nem te vagy a “legkisebb” a családban és a környezetedben. Próbálj meg felnőni! Átmenetek is vannak, nem csak gyerek és öreg. A váltást valahogy elbliccelted eddig. Talán úgy élsz, mint egy kamasz, miközben most leszel harminc. Nyugodtan nézz a tükörbe. Semmi okod megijedni attól, aki szembenéz veled.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!
A mai nap a tegnapihoz hasonló helyzetek elé állíthat. Néha talán furcsán szeretnéd megoldani a felmerülő problémákat. Ne vedd zokon, ha némelyik javaslatodat elutasítják. Ezzel nem téged utasítanak vissza, csak más megoldást keresnek egy adott helyzetben. Az a baj, hogy mindent személyes sértésként élsz meg. Légy objektívebb!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!
Ha kilustálkodtad magad, most ideje munkához látni. Úgy tűnik, ez ma egy kicsit nehezen megy. Valahogy elúszik az időd, nem találod a helyedet. Pedig mások számítanak rád. Próbálj meg jobban koncentrálni arra, amivel foglalkozol vagy épp foglalkoznod kéne. Egy kis szórakozottság miatt nem állhat meg az élet.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
Ma egy kicsit dekoncentrált vagy. A hangulataid irányítanak, és ez nem túl jó jel. Próbálj meg a munkádra figyelni. Hidd el, nem érdemes egész nap a lelki problémáidon tipródni. Ha valami mással foglalkozol lélekben is, legalább egy kicsit kikapcsolod az agyadat. A munkában pedig kifejezetten jól teljesíthetsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!
Mindenki úgy ismer, mint egy barátságos, udvarias, mások felé forduló embert. De a túlzott udvariasságod a döntésképtelenséggel párosulva kellemetlen szituációba sodorhat. Néha nemet is kell mondani. Ha ketten is számítanak rád egyszerre, el kell döntened, hogy mi az, amivel előbb foglalkozol. Ezzel óhatatlanul a háttérbe szorítasz valami mást, de még így is jobban jársz, mint ha azt érzed, hogy a feladataid szétszakítanak.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!
Ma is érzékeny és egy kissé labilis vagy. Talán a fejed is fáj. Mégis, ha odafigyelsz, érhetnek még kellemes meglepetések. Meglehet, hogy valaki váratlanul a segítségedre siet, amikor már azt érzed, hogy nem megy semmi. Vagy felhív egy régi kedves barátod, akiről megfeledkeztél. Örülj az apró figyelmességeknek, amikkel a környezeted körülvesz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!
Ha tegnap végre sikerült kibeszélned magad vagy egyszerűen csak meghallgatnod, hogy más milyen problémákkal küzd, ma nyugodtabban kelhetsz és vághatsz bele a munkádba. Régen szükséged volt már arra, hogy mások szemével láss bizonyos dolgokat. Így újra a régi lehetsz, az a barátságos, segítőkész kolléga, akire mindenki számíthat.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!
Te is csak ember vagy, vágyakkal és különböző hangulatokkal. Próbáld meg ezt elfogadni. A környezeted kicsit csodálkozhat talán, de örülnek neki. Az érzelmeidet ne fojtsd el olyan keményen. Nem baj, ha valamit meg mersz mutatni magadból. Attól félsz, hogy baj lehet abból, ha a munkakapcsolatokat és az érzelmeket összekevered. De hidd el, nem baj, ha az emberi oldaladat is látják.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!
Bár ma valahogy nem megy, mégis le kéne szállnod a földre. Talán az a legjobb, ha egy időre szétválasztod a munkát és a magánéletet. Mostanában a munkád sínyli meg az állandó lelki bizonytalanságodat. Ha egy kicsit csak a feladataidra koncentrálsz, sikerülhet újra visszarázódnod a régi kerékvágásba.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!
Ne aggódj mindig minden miatt! Néha már annyira elővesznek a szorongásaid, hogy egy pillanatra sem engednéd el a szeretteid kezét. Pedig hidd el, ez nem a legjobb megoldás. nem élheted más életét. Inkább a saját feladataidat oldd meg! Nem biztos, hogy mindenki örül annak, ha naponta ötször rátelefonálsz, csak azért, hogy megtudd, megette-e az ebédet vagy minden rendben van-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top