Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 25. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ma is nagyon jó formában vagy, akár csak az előző napokban. Ha jó kedved van és az energiáidat pozitívan sikerül felhasználnod, katalizátorként működhetsz. Próbáld meg a körülötted lévőket összehangolni. Ha mindenkire külön-külön is odafigyelsz, ez sikerülni fog. Együtt könnyebben megoldhatjátok az előttetek álló feladatokat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma nem árt egy kis óvatosság. Még mindig jól forog az agyad, tele vagy tervekkel, de ezeket nem szívesen osztod meg másokkal. Szeretnél elvonulni egy kicsit, hirtelen önbizalomhiánnyal küzdesz. A titkos terveid irreálisak lehetnek, de ma ezt nem veszed észre. Hajlamos vagy arra, hogy célod elérése érdekében ravaszkodj. Inkább válaszd az egyenes utat!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod igen nehéz helyzetek elé állíthat, bár helyesebb lenne azt mondani, hogy kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. Az utóbbi napokban feszült és túl érzékeny vagy. Szeretnél valamit felmutatni végre, de csak kapkodsz. A cselekedeteid lehetséges következményeit is végig kéne gondolnod.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ma szerencsére jobban oda tudsz figyelni a feladataidra. Kevésbé vagy szeszélyes, mint tegnap, de fennáll annak a veszélye, hogy egy kicsit mereven fogod fel a dolgokat. legyél egy kicsit nyitottabb! Jó ötleteid vannak, de nem kéne minden egyes részlethez annyira ragaszkodnod. Próbálj meg néha engedményeket tenni!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma a hangulataid veszik át a vezetést a gondolataid felett. Egész nap változékony és feszült lehetsz. Elégedetlen vagy magaddal és a körülötted lévőkkel egyaránt. Így nehéz vagy szinte lehetetlen fenntartani az eddig meglévő harmóniát. Figyelj arra, hogy az elhamarkodott döntéseiddel ne okozz felesleges galibát.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod sok meglepetést tartogathat. Jó kedvvel kelsz, tele energiával. Tetterősnek érzed magad, céltudatosan cselekszel. Ám ma hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess. Ha nem figyelsz oda, felelőtlen pénzkiadásaid lehetnek. Talán csak egy kis luxusra vágysz, de nem igazán tudod, hogy mire. Gondold meg, hogy mi az, amit még megengedhetsz magadnak anélkül, hogy elfogyna a fizetésed.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma figyelj oda arra, hogy megtartsd az egyensúlyt az érzelmeid és a racionális döntéseid között. Talán nincs minden rendben a magánéletedben, talán csak érzékeny vagy. Mindenesetre ez nem befolyásolhatja az egész életedet. Néha számolj el tízig, mielőtt cselekszel. Ha minden apróságon megsértődsz, azzal a saját helyzetedet sem könnyíted meg.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma azt érezheted, a jövődet illetően kell egy fontos kérdést meghoznod. Talán igazad van, talán nem is olyan jelentős a dolog, ez csak később derül ki. Azzal biztosan nem követsz el hibát, ha jól átgondolod a dolgot, mielőtt nyilatkoznál. Ehhez magadban is rendbe kell tenned sok mindent. Amíg nem tisztáztad a múltadat, a jövőd is ködös. Tedd le a régi terheidet, hogy felszabadultan mehess tovább.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Úgy tűnik, életednek ezek a napjai, hetei nem telnek el olyan könnyen, mint szeretnéd. Végig kell gondolnod, hogy miből fakadnak ezek az érzelmi problémák. Talán van a múltadban valami, amit máig sem sikerült megoldanod. Erről csak te tudhatsz, mások sem segíthetnek, ha nem beszélsz róla.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán úgy érzed, tegnap túl nagy teret nyertek az érzelmeid. Ma megint erősen koncentrálsz és keményen dolgozol. Talán ezt várják tőled, talán csak te várod ezt el magadtól. Hidd el, nem baj, ha néha ki mered mutatni az érzelmeidet! Az életed nem mókuskerék. Néha, ha úgy gondolod, kiszállhatsz és pihenhetsz egy kicsit.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod különösen fárasztó lehet. Folytonosan csak ábrándozol és tervezgetsz, de annyira irreális elképzeléseid vannak a világról, hogy ezeket a terveket szinte lehetetlen megvalósítani. meg kéne hoznod végre egy komoly döntést, de a váratlanul fellépő önbizalomhiány és az indokolatlan félelemérzeteid meggátolhatnak ebben.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod nehéznek ígérkezik. Egyik pillanatról a másikra azt érzed, hogy kihúzzák a lábad alól a talajt Ma nem érzed magad elég nyitottnak ahhoz, hogy mások problémáit meghallgasd. A hangulataid is percről percre változnak. Azt érzed, hogy az erőd elhagy. Talán szó szerint le kéne ülnöd egy kicsit pihenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top