Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 26. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Vidáman és élettel telve kezded ezt a napot is. Ma szeretnél teljes erővel a munkádra koncentrálni, talán előre dolgoznál, hogy a hét végén pihenhess. Azonban érzékenyebb vagy, mint eddig. Egy apró mozdulat, egy mosoly vagy egy elejtett célzás kizökkenthet a jókedvedből. Ha kellemetlen érzésed van, inkább tisztázd, mielőtt félreértenél valamit.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha odafigyelsz, ma minden simán mehet. Gyors vagy és ötletes, jól átlátod a helyzeteket. Azonban miközben dolgozol, rossz érzésed lehet. Talán attól tartasz, hogy nem te szüreteled le a munkád gyümölcsét. Hidd el, ha ravaszkodsz és ki akarsz játszani másokat, csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad. Bízz a körülötted lévőkben!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod sajnos a tegnapihoz hasonlóan nehéz lehet. Feszült vagy és feszült a légkör is körülötted. Ezt talán csak egy jó nevetéssel lehetne feloldani, de ettől vagy félsz, vagy képtelennek érzed rá magad. Ha már a magánéleted egy aknamezőhöz kezd hasonlítani, legalább a munkában szeretnél előbbre haladni, de minél inkább akarod, ez annál kevésbé megy. Nyugi!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Keményen küzdesz és ennek hosszú távon meglesz az eredménye. Figyelj azonban arra, hogy eközben mit szorítasz a háttérbe! A környezeted eddig egy kedves, nőies, mindenkire odafigyelő, empatikus lényt láthatott benned, most azonban kezdesz karrieristának tűnni. Nem azzal van baj, hogy céljaid vannak és azokat el szeretnéd érni, hanem azzal, ahogy harcolsz értük.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod is a tegnapihoz hasonlóan alakulhat. Túl feszült vagy, pillanatonként változol. Ma senki sem igazodik el rajtad. Bár a környezeted nem ezt szokta meg, ma valahogy nem lehet számítani rád. Foggal-körömmel ragaszkodsz ahhoz, hogy te hozz meg minden döntést, nem kéred ki mások véleményét. Óriási tévedéseid lehetnek! Vigyázz, este az idegességed ne ivással vezesd le.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha mindenre igyekszel odafigyelni, a mai napod eredményes lehet. Sok mindent el kell ma intézned, talán az a legegyszerűbb, ha listát írsz a teendőidről. A szokott precizitásod ma különösen hasznos lehet. Talán egy információra van szükség, talán elveszett valami, amire már csak te emlékszel pontosan. Ilyenkor derül ki igazán, hogy mennyire lehet számítani rád.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma egy kicsit feszült és fáradt vagy. Azt érzed, előbbre haladhatnál, de valaki meggátol ebben, aki “pikkel” rád. Érdemes ezen elgondolkoznod. A felszínen mindenkire figyelsz, a forma nagyon fontos a számodra, de talán nagyon fontos dolgok felett siklasz el. Meglehet, hogy egyszer nem törődtél valakivel, akinek erre szüksége lett volna, és most ez köszön vissza.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Még mindig a tegnapi kérdés jár a fejedben? Talán olyan régen vártál rá, hogy el sem hiszed, hogy sikerülhet még valami. Talán attól félsz, hogy valami rosszat mondtál, és a helyzet visszafordíthatatlanul elromlik. Hidd el, ami igazán fontos, azt nem olyan könnyű megkapni, de eldobni sem. Ha itt az ideje, te is megkapod, amit megérdemelsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma felcsillan egy kis reménysugár! Olyan régóta vártál egy kis megnyugvásra, ma ezt megkapod. Úgy érzed, mégiscsak van egy kis tartalék energiád, amit sikerülhet mozgósítani. A döntéseid szilárdabbak lehetnek, egy kis belülről jövő derű érezhető ma minden mozdulatodban. Használd ezt ki, értékeld ezt a kis érzelmi szélcsendet. Most láthatod, hogy a megoldás belülről jön, nem külső tényezők függvénye.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán egyedül vagy már egy ideje, de nem gondolkoztál el komolyabban azon, hogy társat kéne találnod. Azt gondolod, hogy elég vagy magadnak, amúgy sincs kedved máshoz alkalmazkodni. Hidd el, hogy nincs igazad! Meglehet, hogy egy partnerkapcsolatban állandóan alkalmazkodnod kéne, de a szeretet, amit kaphatsz, kárpótol mindezért.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod feszült, ideges, nem túl sikeres. Úgy érzed, mind az érzelmeid, mind a gondolataid ködösek. Egyre sürgetőbb az érzés, döntened kéne végre egy fontos kérdésben, de már annyiszor átrágtad, hogy mostanra elfáradtál, legszívesebben hagynád az egészet. Ne tedd ezt! Ha küzdöttél valamiért, nem adhatod fel a cél előtt!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod jobban indul, mint a tegnapi. Elszántnak érzed magad, és kitartónak. Ma érdemes valami nagyobb dologba belevágni. Sikerélményt okozhat, ha megcsinálsz egy nagyobb feladatot, amit régóta halasztottál. Ám azt ne feledd, hogy inkább minden nap egy kis lépést kéne tenni, nem pedig három naponként egy nagyot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top