Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 27. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod kellemesnek ígérkezik, de veszélyeket is rejt magában. Ma különösen határozottan képviseled a véleményedet másokkal szemben. Ez pozitív, de egy kialakuló vita során olyan kritikus lehetsz másokkal szemben, hogy a vita elfajul és valami egészen másról szól, mint amire te gondoltál. Inkább engedj egy kicsit az elképzeléseidből!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod az egész héthez hasonlóan szellemi sikereket ígér. A legjobban írásban tudod kifejezni magad. Ma érdemes leülni és megfogalmazni a beszámolókat, pályázati anyagokat, vizsgadolgozatokat, esetleg kérvényeket. Ha bízol a körülötted lévőkben, segítséget kaphatsz tőlük. Az ötleteiddel elzárkózni igazán nem érdemes.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod ismét feszültségekkel terhes lehet. Bizonytalan vagy magadban, határozatlan a cselekedeteidben. Legszívesebben visszahúzódnál, de belülről feszít a vágy, hogy mégis megmutasd magad. Ma igazán nem érdemes versengeni. Előbb ülj le és higgadtan gondold végig, hogy mit is szeretnél. Amíg magadban nem teszel rendet, a másik nemmel sem vergődsz zöld ágra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A munka terén minden rendben, igazán sikeres napokat tudhatsz magad mögött. Ha otthon is sikerült megteremtened az egyensúlyt, érdemes folytatni, amit a munkádban elkezdtél. Ha a partnerednek elmondod, mennyire fontos neked, amibe belevágtál, teljes erejéből támogatni fog. De neki is tudnia kell, hogy ez nem megy a kapcsolatotok rovására.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Talán túl sokat vállaltál az elmúlt időben és azt érzed, hogy kezdesz elfáradni. Ne csüggedj, nincs már mesze a pihenés ideje! Nemsokára felbukkan valaki, aki lelkileg feltölt, új erőt önt beléd. Addig is érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi elől menekülsz a munkába. Magadnak vagy másoknak szeretnél bizonyítani? Mit? És miért?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma kicsit labilisnak érezheted magad, ez a munkádra is kihathat. Nézd a dolgok jó oldalát! Sokkal intuitívabb vagy, mint máskor. Értelmes megoldási javaslataid sok mindenben segíthetnek másoknak. Arra azonban vigyáznod kell, hogy ne ragaszkodj körmöd szakadtáig minden részletkérdéshez. Ezzel csak kicsinyessé, szőrszálhasogatóvá válsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Az elmúlt napok kudarcai talán zárkózottá tettek egy kicsit. A barátaidtól is elfordulsz, legszívesebben egyedül töltöd otthon az estét. Ez egy rövid ideig segíthet abban, hogy összeszedd a gondolataidat, de hosszú távon nem megoldás. Mindenkinek vannak érzelmileg labilis időszakai, ezzel nem vagy egyedül.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai nap sem különös kihívásokat, sem különös meglepetéseket nem tartogat a számodra. Csak annyit várnak el tőled, hogy elvégezd a dolgodat. Így marad időd arra is, hogy végiggondold, mit, miért és hogyan csinálsz. Talán még mindig a gyerekkori beidegződések vezérelnek a komoly döntéseidben. Érdemes ezeken elgondolkodni, hogy tudatosabban élhess.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha tegnap sikerült ráérezned arra, hogy kizárólag te oldhatod meg az érzelmi problémáidat, ma nyugodtabban nézhetsz szembe velük. Próbálj arra koncentrálni, hogy a belső nyugalmat, egyensúlyt és derűt megőrizd. Így biztosan könnyebben döntesz a kényes helyzetekben is. Ha végképp nem látod át a helyzetet, lépj hátra és vizsgáld meg újra, más szemszögből.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha még nem találtad meg a társad, talán érdemes lenne körülnézni. Észre sem veszed, de sok olyan ember van körülötted, aki magányos és partnerre vágyik. Mindenki tudja rólad, hogy az elhatározásaid szilárdak, rád lehet építeni. Ezt értékelik is. Talán csak a merevségedet kéne egy kicsit leküzdeni. Nem biztos, hogy mindennek minden nap ugyanúgy kell történnie. Próbálj meg apróbb dolgokon változtatni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ma is feszült vagy, úgy érzed, az idő nem előre, hanem visszafelé halad. Talán egy kicsit lassúnak érzel másokat. Még mindig ködös elképzeléseid vannak a dolgokról. Komolyan át kéne gondolnod végre, hogy mit is szeretnél. Azzal nem oldasz meg semmit, ha a TV előtt ülsz órákig, csak hogy a gondolataidat kikapcsold. Ez amúgy sem szokott sikerülni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod feszültségekkel terhes. Érzelmileg a megszokottnál is labilisabb vagy. Ezt nemcsak te veszed észre, hanem a körülötted lévők is. Bármilyen érzékeny is vagy, próbálj meg odafigyelni arra, hogy hogyan reagálsz másokra. Az ideges felcsattanások nem értelmezhetőek, és nem nyújtanak segítséget a másiknak abban, hogy kitalálja, mit is szeretnél vagy mi az, amit nehezményezel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top