Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 28. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A hét utolsó munkanapján is teljes erőbedobással dolgozol. Talán egészen új ötleteid vannak, talán azt érzed, hogy kezded “kinőni” az állásod. Mintha egy kicsit szorítanának a keretek. Ha objektívebben is végiggondolod, meglátod, hogy biztosított számodra a tér, ahol kibontakozhatsz. Tervezz hosszabb távra! Nem biztos, hogy mindent egy nap alatt kell elérned.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma erősen meglódul a fantáziád, jobbnál jobb terveid vannak. Sajnos azonban ezek megvalósításánál nem leszel igazán állhatatos. Ezen ne bánkódj! A tavasz vége közeledik, te pedig egyre többet gondolsz arra, hogy el kéne utaznod valahová. Talán tanulni szeretnél, talán csak pihenni egy kicsit. Ha van rá időd, nézz körül, válaszd ki az úti célt.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Sajnos a mai napod is feszült és nyugtalan. Koncentrálj a munkádra, az energiáidat tartalékold. Ma ne vágj bele semmi újba. Jobb, ha a konfliktusokat is kerülöd. Ha csak annyit teszel meg, amennyi a feladatod, de azt időre, akkor semmilyen összeütközés nem várható. Ha meg akarod változtatni a dolgok rendjét, várj inkább egy megfelelőbb alkalomra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Úgy tűnik, ma minden segítséget megkapsz, amire a munkádban szükséged van. Mind a munkatársaid, mind a családod támogat. Így igazán könnyen előre haladhatsz. Ha sikerül majd befejezned, amit elkezdtél, róluk se feledkezz meg! Addig talán elég, ha egy-egy gesztussal a tudtukra adod, mennyire sokat számít a támogatásuk.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Jön a hétvége, lassan megpihenhetsz. Ez a hét fárasztó volt. Talán rosszul döntöttél valamiben, de ezen most nem érdemes rágódnod. Figyelj arra, hogy a mai feladataidat elvégezd. Talán arra is lesz energiád, hogy a lemaradásodból valamit behozz. Ezt azonban ne erőltesd, senki sem várja el tőled, hogy pénteken túlórázz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod a tegnapinál sikeresebb lehet. Optimista vagy, ami segít a sikerek elérésében is. Hatalmas energiáid maradtak a hét utolsó munkanapjára is. Ezt érdemes kihasználni. Azonban vigyázz arra, hogy ne becsüld túl magadat. Egy vagy két feladatot tisztességesen megoldhatsz, de egy tucattal már te sem boldogulsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Próbálj meg ma a munkádra figyelni. Ehhez ma nincs túl sok kedved, de ettől még el kell végezned a feladatod. Ne sajnáld és ne sajnáltasd magad. Mindenkinek vannak rossz napjai. Most éppen rajtad a sor. Ha megtanulsz egyedül is örülni bizonyos dolgoknak, az kihat a mindennapjaidra is. Így könnyen találhatsz majd valakit, aki szívesen töltené veled az idejét.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod egy kicsit labilis érzelmileg. Nem igazán örülsz neki, hogy az érzelmek veszik át a vezető helyet a gondolataid felett, de ma próbáld meg elfogadni ezt. Sokat meríthetsz ebből. Intuitívabb vagy, mint máskor, ráérzel arra, hogy mit hogyan lehet megoldani. A körülötted levőkre is könnyebben ráhangolódsz, ez pedig a munkádat is segíti.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Habár az érzelmeid még mindig kuszák és rendezetlenek, ma igen kedvesen, nyitottan és barátságosan fordulsz az emberek felé. Ezért mindenki hálás, később ennek hangot is fognak adni. Azzal, hogy másokra időt és figyelmet fordítasz, magadra is odafigyelsz. Ez vagy te! Az az ember, aki mindig képes mások felé fordulni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Itt a hét utolsó munkanapja. Talán még nem gondoltál rá, de a hétvégén elmehetnél valahova szórakozni. Hidd el, nem csak munkából áll az élet! Talán azt mondod, hogy se időd, se kedved, se pénzed nincs most erre. Ha magadba nézel, rájössz, hogy egyik sem igaz. Egyszerűen csak nem szoktad meg, hogy kényeztesd magad vagy elfogadd, hogy mások kényeztessenek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ma még mindig igen feszült vagy. Az érzelmeid is pillanatonként változnak, egyre idegesebbé válsz. Hidd el, amíg nem hozod meg azt a döntést, amit te is és a környezeted is vár, addig nem oldódik meg semmi. Addig is próbálj meg a munkádra koncentrálni. Holnap pihenhetsz, de ma még dolgod van. Jó, ha este kimozdulsz otthonról, de nem érdemes alkoholba fojtani a bánatod.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod több sikert és nyugalmat, mint az előzőek. Ha sikerült kitartanod és átvészelned az eddigieket, ma egy kis tartalék energiát fedezhetsz fel magadban. Meglehet, hogy ez nem sok, de arra épp elég, hogy kitarts estig. Bár még mindig a saját utadat szeretnéd járni, hidd el, hogy szükséged lehet még mások segítségére és tanácsaira. Nem szégyen, ha élsz velük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top