Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 29. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Itt a hét vége, szombat van, de te valahogy képtelen vagy lazítani. A meglévő energiáidat most otthon, a magánéletben szeretnéd levezetni. Szenvedélyes vagy, de nem biztos, hogy partnered most pont erre vágyik. Az sem segít a helyzeten, ha megsértődsz és a haverokkal megiszol pár sört. Figyelj oda a másikra is. Egy kis gyengédséggel sok mindent elérhetsz.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A hétvége jó alkalom lenne arra, hogy elmerülj valamilyen szellemi tevékenységben, de a belső feszültség meggátolhat ebben. Erős önbizalomhiánnyal küzdesz, ok nélküli félelemérzetek vesznek erőt rajtad. Lazíts egy kicsit és próbálj meg arra figyelni, ami érdekel. Ha elmerülsz a félelmeidben, az nem segít, csak az idődet rabolja.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Pihenj egy kicsit! Itt a hétvége, de te még mindig többfrontos háborúban állsz a világgal. Ha problémák vannak a magánéletedben, itt az ideje megbeszélni azokat. Az otthonodat is elhanyagolod ma, ez a rendetlenség csak további konfliktusokat generálhat. Szórakozni szeretnél, de a következményekkel nem számolsz. Legyél egy kicsit türelmesebb!

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha nem ismered fel a saját határaidat, vagy azokat, amelyek egy-egy helyzetet összetartanak, súlyos hibákat követhetsz el. Talán magadat használod ki, talán másokat. A környezeted szeret téged és mindenben a segítségedre van, de nem ugráltathatsz senkit. Figyelj oda arra, hogy az otthonodban megőrizd a harmóniát.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ez a hétvége végre nyugalmasnak ígérkezik. Használd ki! Menj el kirándulni a szabadba, vagy fordíts egy kis figyelmet a lakásodra. Ha otthon rendet teremtesz, benned is helyükre rázódnak a gondolatok. Talán az elmúlt napok figyelmeztettek arra, hogy jobban odafigyelj másokra. Ez a családodra is igaz. Mielőtt valamibe belevágnál, kérd ki a véleményüket.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A hétvégéd nem ígérkezik olyan nyugodtnak, mint szeretnéd. Fokozottan érzékeny és nyugtalan vagy. Nem tudod, hogy mire vágysz. Hajszolod az élvezeteket és közben könnyelműen költekezel. Ennek később meglehet a böjtje. Jobb, ha még idejében észbe kapsz, mintha később bánnál meg valamit.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Úgy tűnik, érzelmileg még mindig kiegyensúlyozatlan vagy. Talán otthon is rendetlen és hanyag vagy. A hétvége kitűnő alkalom arra, hogy az otthonodban rendet tégy. Ha még nem tetted meg, mosd le az ablakokat, csinálj nagytakarítást. A végén egy csokor virág az asztalon megkoronázhatja a munkádat. Így már te is jobban érzed magad.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Végre itt a hétvége, két napra letehetted a munkát. Most semmi másra nem tudsz gondolni, csak a szórakozásra. Az élvezeteket keresed, de talán szokatlan formában. Figyelj arra, hogy közben ne lépj át olyan határokat, melyeket később nagyon megbánnál. Jól érezheted magad anélkül is, hogy valamilyen “ereszd el a hajamat” partyba csöppennél.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Azt érezheted, hogy újra meg újra ugyanazokat a köröket futod. Mintha már mindent elmondtál volna, amit lehet. Kezded azt érezni, hogy a teljesítőképességed határait feszegeted. Ne add fel! Ha a másik nem érti, hogy miről beszélsz, nem az a megoldás, hogy ugyanazt elmondod még egyszer, csak hangosabban. Fogalmazz másképp, talán egy kicsit árnyaltabban.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Úgy érzed, mindent feláldoztál másokért. Most szeretnéd benyújtani a számlát. A dolog nem ennyire egyszerű. Ha annak idején önzetlenül, a saját akaratodból tettél meg dolgokat, csak azt várhatod, hogy a másik ezt fogadja el és örüljön neki. Arra azonban nem kényszerítheted, hogy ő is hasonlóan áldozza fel magát érted.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ma túl feszült vagy. Úgy érezheted, nem mennek a dolgaid úgy, ahogy szeretnéd. Hajlamos vagy ezért másokat hibáztatni. Ma kétszer is gondold meg, hogy mit mondasz. A rosszindulatú megjegyzéseiddel megbánthatsz másokat. A szerelemben sem vagy ma túl szerencsés. Ha azonban mindent megteszel azért, hogy megőrizd a jó viszonyt a kedveseddel, annak meglesz a pozitív eredménye.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, még mindig kétfrontos háborút folytatsz. Mintha azt éreznéd, hogy a férfiak gátolnak meg a kibontakozásban. Meglehet, hogy édesapád szorosabban fogott gyerekkorodban, mint szeretted volna, de hidd el, ezt csak teérted tette. A partnered sem azért dönt sokszor helyetted, mert nem kíváncsi a véleményedre. Egyszerűen csak arról van szó, hogy túl sokat tétovázol, aztán csak kritikai megjegyzéseket teszel. Állj elő pozitív javaslatokkal is, meglátod, rögtön meghallgatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top