Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 30. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap a megszokottnál több figyelmet igényel. Talán visszautasított tegnap a partnered, talán csak nem úgy közeledtél hozzá, ahogy várta. Ez egyikőtöknek sem tett jót. Megsértődtél, és csak a harci kedved nőtt meg. Nem érdemes veszekedéssel tölteni a vasárnapot! Ma egy kicsit önző és nyakas vagy. Nem várhatod el, hogy mindig a másik engedjen. Nem biztos, hogy neked van igazad.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha sikerült a szellemi szférában elidőznöd tegnap, akkor ma is jó kedvvel kezded a napot. Ha azonban a félelmeiddel voltál elfoglalva, mára igen gondterhelt lehetsz. Ha tegnap nem sikerült lazítani, ma próbálj meg meditálni vagy menj el úszni, hogy kizökkenj ebből a passzív, visszahúzódó, kissé paranoiás állapotból. Senki sem akar neked rosszat, csak a saját árnyékoddal harcolsz.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha tegnap mindent megtettél azért, hogy elkerüld a konfliktusokat, a mai napod sokkal könnyebben indul. Több lelki erőt érzel magadban, mint az elmúlt napokban, ez segíthet abban, hogy a meglévő problémáidat megoldd. A partnerednek szüksége van rád és neked is rá, de ezt mostanában valahogy nem tudjátok kifejezni. Talán ha másképp fogalmaznál néha, az segítene.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ma ismét felkavarnak az érzelmeid. Nagyon szeretnél elérni valamit, de egész nap azt érezheted, hogy ebben a saját érzelmeid gátolnak. Szinte tehetetlennek érzed magad. Próbálj meg ilyenkor a szíved helyett az eszedre hallgatni. Ma az adja a legjobb tanácsokat. Fogadd el magadat és másokat is olyannak, amilyenek vagytok.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma a racionális döntéseid és az intuícióid segítik egymást. Talán egy kicsit jobban rá tudsz hangolódni a környezetedre. Nem vársz logikus magyarázatot mindenre, hajlamosabb vagy elfogadni az irracionálisnak tűnő okokat is. Ezt jól teszed. Nem mindenki működik kiszámíthatóan, mint egy gép. Jobb, ha te is az emberi oldaladat mutatod.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod nehéznek ígérkezik. nyugtalan és depressziós lehetsz. Ma valahogy nem sikerül jól kifejezned magad, ez egész nap félreértésekhez vezet, állandó akadályokat gördítve eléd. Ez türelmetlenné és csalódottá tehet. A hibát ne másokban keresd! Ha jobban belegondolsz, megpróbálhatnád magad másképp is megértetni. Ha a szavak nem állnak melléd, gesztusokkal többre mehetsz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod egész harmonikusnak ígérkezik. Társaságra vágysz, talán legszívesebben színházba mennél. Lelkileg egyensúlyban vagy, ez szimpatikussá, rokonszenvessé tesz. Ma sokat álmodozol, mindent a képzeleted ural. Érzékeny vagy, rendkívül fogékony a külvilág ingereire. Örülj ennek! Végre az lehetsz, aki igazából vagy. A ma este ismerkedésre kifejezetten ígéretes.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma figyelj oda egy kicsit magadra. Sokszor azt érzed hogy az emberek nem megfelelően reagálnak rád, de meglehet, hogy a te jelzéseid nem elég világosak. Félsz kimutatni az érzelmeidet, csak a legszükségesebbre korlátozod. Ezzel viszont annyira leszűkül a gesztusnyelved, hogy szinte megfejthetetlen, mikor mire gondolsz. Adj egy kicsit többet magadból.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Az érzelmeid ma is felkavarnak. Legszívesebben visszafordítanád az idő kerekét. Meglehet, hogy találkoztál valakivel, aki régen fontos volt neked. Ne merülj el ebben az érzésben. Ha ő lett volna az igazi, ma is működne a kapcsolatotok. Hidd el, nem érdemes felrúgni valamit, ami többé-kevésbé működik, valami egészen bizonytalanért, ami a boldogság halvány ígéretével kecsegtet.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Próbálj meg egy kicsit változni. Talán van valaki, akiért igazán érdemes lenne. Félted az önállóságod és függetlenséged. De nézd meg egyszer, hogy ez mennyit is ér valójában. A biztos magány, a mindennapi megszokott rutin téged sem tesz boldoggá. Valami újra, érzelmekre vágysz, de nem mersz belevágni. Nézd meg, hogy mit is veszíthetsz! Igazán nem sokat. Legalább próbáld meg!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai este sok mindent felkavarhat benned. Ma rendkívül finomak az érzéseid, mindent a vágyaid vezérelnek. Találkozhatsz valakivel, aki ugyanúgy érez, ahogy te. Ne szalaszd el az alkalmat. Csak a formát kell megtalálnod, ahogy közeledhetsz hozzá. Ne leplezd az érzelmeidet durvasággal! Ez amúgy sem lenne jellemző rád és semmi jót nem hozna.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha nem harcolsz a külvilággal, sokkal többet elérhetsz. Ha önálló szeretnél lenni, teremtsd meg hozzá a feltételeket. Vagy egyszerűen fogadd el, hogy neked is szükséged van mások irányítására. Talán jobban, mint gondolnád. Ezt a hétvégét semmiképpen nem érdemes azzal elrontani, hogy mindig mindenre nemet mondasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top