Horoszkóp

Napi horoszkóp (05. 31. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap még mindig a pihenésé! Tele vagy életörömmel és lelkesedéssel. Talán a két nap pihenés is teszi, hogy ma igazán tetterősnek érzed magad. Legszívesebben valami nagy munkába vágnál. Talán régóta szerettél volna átalakítani valamit otthon. Ha még mindig ez a terved, kezdd el. Mielőtt azonban munkához látsz, gondold végig, hogy közben mire lesz szükséged. Ne közben gyere rá, hogy kevés a festék, vagy nincs több csavar.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma csak akkor érdemes folytatnod a szellemi tevékenységet, ha erősen tudsz koncentrálni arra, amivel foglalkozol. Egyébként meglehet, hogy ebben az esetben is jobban teszed, ha felállsz egy kicsit az íróasztaltól, és elmész sétálni. Talán sokat ültél mostanában, mielőtt újra munkához kell látnod, mozgasd meg a tagjaidat. Ha városban laksz, akkor is biztosan találsz a környéken egy kirándulóhelyet vagy egy bicikliutat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod sokkal nyugodtabban, kiegyensúlyozottabban indul, mint az eddigiek. Derűsen ébredsz és ha erre vigyázol, a nap végéig jókedvű lehetsz. Úgy látszik, a pihenés jót tett neked. Ma sokkal figyelmesebb, megértőbb, gyengédebb vagy. Tudod, hogy mit akarsz – harmóniát teremteni otthon -, nem kapkodsz. A mai nap alkalmas arra, hogy megnézz egy filmet, vagy ellátogass egy képtárba.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod jól és kiegyensúlyozottan indul, de hogy ezt megőrzöd-e, az nem biztos. Ma igazán a legjobb természetedet szeretnéd megmutatni. Az egyetlen probléma az akaratosságodból adódhat. Bárkit rá tudnál venni bármire, de te ma a befolyásolás egyszerűbb módját választod. Ha egy kicsit kedvesebben próbálsz meg segítséget kérni, senki sem utasít majd vissza. Ha azonban parancsolgatni akarsz, a kényes egyensúly hamar megbillen.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap nem biztos, hogy olyan simán indul, mint a tegnapi. Az intuícióid már nem olyan csalhatatlanok, marad a jó öreg racionalitás. Nem is biztos, hogy ezt bánod. Szép az idő, pont megfelelő arra, hogy a családoddal kirándulj, vagy csak sétálj egyet a környéken. Most igazán nagyvonalú oroszlán lehetsz! A párod nagyon örülne egy szál virágnak vagy egy ebédnek egy kisvendéglőben. A gyerekeket is boldoggá teheted egy hatalmas fagyival.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap könnyebbnek, harmonikusabbnak ígérkezik a tegnapinál. Jókedvű, derűs vagy már reggel óta. Ez egészen estig megmaradhat. Ma különösen vállalkozó szellemű vagy, könnyen rábeszélhetnek a barátok arra, hogy tarts velük kirándulni. Az egyetlen, amire nem árt odafigyelni, az a túlzási hajlam a költekezés terén. Mindig takarékos ember voltál, de ma valahogy könnyebben elszórod a pénzt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap igazán a te napod! Jó kedvvel ébredsz, és ez a derű egész nap elkísér. Ma valahogy sikerül megnyugodnod az elmúlt hét lelki nehézségei után. Igazán a legjobb természetedet hozod! Ma őszinte kedvességgel fordulsz mások felé, ezt főleg a nők fogadják majd szeretettel. A művészi hajlamaid is felszínre törnek. Talán kamaszkorodban szerettél festeni? Ne szégyelld, vedd elő nyugodtan a palettát és az ecsetet!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod nem olyan stabil és kiszámítható, mint szeretnéd. Reggel még azt érzed, hogy minden rendben, de estére előtörnek a rég elzártnak hitt érzelmeid. Ez is te vagy! Fogadd el magad annak az érzékeny embernek, aki valójában vagy, és próbálj meg lépéseket tenni azért, hogy a környezeted is megismerje ezt az oldaladat! Ne mindig a kritikus, szurkálódó, csipkelődő skorpió légy, aki egy fél mondattal akaratlanul is belegázol mások lelkébe!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai nap végre egy kis enyhülést hoz. Kezdesz elfáradni belülről, de úgy látszik, ma kapsz egy kis érzelmi támogatást. Így sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb lehetsz, mint az elmúlt napokban. Figyelj azonban arra, hogy ezt a külső segítséget ne szalaszd el. Sajnos az érzelmi hullámvölgy még nem ért véget. Ez a nap egy kis pihenő, egy sziget, ahol pihenhetsz és feltöltődhetsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán te is érzed, hogy egy kicsit nyitnod kéne a külvilág felé, de már azt sem tudod, hogyan csináld. Régen voltál már kamasz, és lássuk be, akkor is zárkózottabb voltál, mint a többiek. Talán van még néhány barátod, akiket érdemes felhívni. Esetleg régebbről, talán egy iskolai osztálytárs telefonszáma került a kezedbe. Ha tényleg szeretnéd felvenni a kapcsolatot valakivel, tedd meg az első lépést!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap sajnos nem indul olyan simán, mint szeretnéd. Talán a tanulásnak, olvasásnak szentelnéd ezt a napot, de valahogy nem megy. Dekoncentrált vagy, nehezedre esik akár csak tíz percig is egyvalamire figyelni. Folyton csak ábrándozol, már azt sem tudod, hogy hol vagy. Ha egyszer nem megy valami, akkor jobb, ha nem erőlteted. Ha dacból nem vagy képes felismerni a saját korlátaidat, egyre rosszabb hangulatba sodrod magad.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Próbálj meg engedni egy kicsit! Annyira szeretnél önálló lenni, hogy inkább az egész világ ellen harcolsz egyszerre, mintsem egy kicsit engedékenyebb lennél. Vedd észre, hogy a környezeted csak a javadat akarja! Ha ilyen mértékben ellenállsz minden segítségnek, csak a saját energiáidat fecsérled el, felőrölve ezzel a saját életerődet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top