Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 01. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Indul a hét! Te most valahogy mégsem vagy olyan energikus, mint az tőled megszokott. Talán túl nagy fába vágtad otthon a fejszédet. Most azonban a munkádra kéne koncentrálni. Ez még menne is, de a kollégáiddal adódhatnak összeütközések. Túl akaratos és nyakas vagy ma, nehezen lehet bármiről is szép szóval meggyőzni. Mielőtt nekiesnél valakinek, számolj el tízig. Az is segít, ha néha beismered, hogy tévedtél.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod sajnos nem olyan sikeres, mint az előző heted volt. A szellemi pezsgést most a kemény munka váltja fel. Fáradt lehetsz, többször azt érezheted, hogy szellemileg nem vagy képes megoldani az eléd kerülő problémákat. Ne add fel! Igaz, ma nagyon sok figyelemre lesz szükséged a rutinfeladatok ellátásához is, de te képes vagy ezt megoldani.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod igen nehéznek ígérkezik. Ennél többfelé már talán nem is szakadhatsz. Akkora a feszültég benned, hogy majd szétrobbansz. Hihetetlenül érzékeny vagy, nagyon mély érzéseid vannak. A megérzéseid igen jók lehetnek. A külvilággal azonban nem érdemes harcolnod. Nem igazán tudsz ma elfogadni másokat, a legkisebb apróság is felbosszant. Talán különlegesebbnek érzed magadat a többieknél.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod kiegyensúlyozott lehet. Úgy tűnik, az akarati és a lelki tevékenységeidet sikerül összehangolni, egyik sem kerül a másik rovására előnybe. Ma igazán a legjobb természetedet adod. Kedves vagy, érzékeny, odafigyelsz másokra, de eközben tudod, hogy mit akarsz elérni. Egyenrangú partnernek tekinted magad, nem állsz hátrébb a sorban. Tudod, hogy neked is vannak igényeid, vágyaid és ma pontosan érzed, hogy ezeknek hol a helye a fontossági sorban.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap sem különös feladatokat, sem különösebb meglepetéseket nem tartogat a számodra. A munkahelyeden egyszerű rutinfeladatok várnak rád. Talán csak az okoz egy kis nehézséget, hogy visszazökkenj a kerékvágásba. Reggel talán egy kicsit később keltél, és kapkodva értél be. Ha ez sem ébresztett fel, igyál még egy kávét, az biztosan segít.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod kellemesnek, harmonikusnak ígérkezik. A felhők eloszlanak a fejed fölül. Tetterősnek érzed magad, sok energiával veted bele magad a munkába. Ma mindenkivel különösen jóindulatú és barátságos vagy. Mindenkire odafigyelsz, mindenkihez van egy kedves szavad. Ezzel igen jó légkört teremtesz magad körül. Mindenki kedvel, a munkáddal is elégedettek lesznek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap nem olyan pozitív, mint a tegnapi volt, de ha tegnap sikerült lelkileg feltöltődnöd, sokáig szebbnek látod a világot. Ha odafigyelsz másokra, a konfliktushelyzeteket ma is sikerül elkerülnöd. Próbáld meg szétválasztani a magánéleted és a munkád. Persze ezt könnyebb tanácsolni, mint megtenni, de hidd el, neked is könnyebb lenne, ha a munkahelyi teljesítményedet nem csökkentenék a lelki problémák.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod igen érdekesnek ígérkezik. Ma barátságos és elfogadó vagy, mindenkire oda tudsz figyelni. Az érzelmeid is igen mélyek lehetnek, és az intuíciódra is érdemes ma odafigyelni. Emellett ma a felelősségérzeted is erősebb, mint máskor. Talán most jöttél rá, hogy hány ember munkáját befolyásolja a tiéd. Ma a benned zajló változások a magánéltedben is pozitív fordulatot hozhatnak.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai nap megint egy kicsit nehezebbnek ígérkezik, mint szeretnéd, de ezt már lassan megszokod. A munkádra ma próbálj meg sokkal több figyelmet fordítani, mint szoktál. Ha ezt nem teszed meg, pillanatonként azt érezheted, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj. Sajnos a magánéleted sem támogat most a munkádban, minden téren nagy erőfeszítéseket kell tenned azért, hogy megőrizd az egyensúlyt.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod kiegyensúlyozottabban indul, mint az eddigiek. Úgy érezheted, hogy lelkileg többet tudsz adni másoknak és többet is kapsz, ez támogatja a munkabeli törekvéseidet. Ha a realitás talaján maradsz és nem vállalod túl magad, ma sikereket könyvelhetsz el, vagy legalább az eléd kerülő feladatokat sikerül időre, precízen leadnod.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod igen érdekesnek ígérkezik. A sok kudarcélmény után – amelyeket persze érdemes lenne egyszer higgadtan is átgondolni, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy a dolgok úgy történtek, ahogy te érzékelted – ma kifejezetten életerősnek érzed magad. Az érzéseid is igen kifinomultak, mély érzelmeid vannak, igen intuitív vagy, könnyen ráhangolódsz másokra. Ez mind a munkában, mind a magánéletben pozitív fordulatot hozhat.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap egy kis könnyebbséget hozhat az életedbe. Az eddigi harcok után egy kicsit megpihenhetsz, feltöltődhetsz. Úgy tűnik, ma mindent inkább érzelmi alapon közelítesz meg, de ez nem baj. Bár a lelki és a szellemi szférát ma egy kicsit nehéz összehangolni, azért próbáld meg mind a két oldalukról megnézni a dolgokat. Ebben sokat segíthet, hogy ma a környezeted sem igazán a racionális döntéseket, hanem a megértő figyelmedet igényli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top