Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 02. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha tegnap sikerült elkerülnöd az összeütközést a kollégákkal, a mai napod simán indul. Ha azonban ez nem sikerült, ma minden energiádat lekötheti, hogy megbékíts valakit, akit megbántottál. A munkáddal ennek ellenére is jól haladhatsz. Ma talán nincsenek különleges ötleteid, de nincs is rájuk szükséged. Az energikusságod és a merészséged, vállalkozó szellemed átsegít minden nehézségen.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod zökkenőkkel indul és úgy tűnik, ez egész nap így marad. Feszült vagy és nyugtalan, az érzelmeid és az értelmed szemben állnak egymással. Úgy érezheted, képtelen vagy bármire is koncentrálni – a legkevésbé a munkád köt ma le -, emiatt felületesen végzed csak a dolgod. Szeretnél napközben minél több szünetet beiktatni, az idődet legszívesebben fecsegéssel töltenéd. Vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz el, ne pletykálkodj!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Sajnos a benned lévő feszültségek ma sem oldódnak meg maguktól. Túl sok mindennel foglalkozol, túl sok dolgot szeretnél megismerni, kipróbálni. Ez nem lenne baj, de a te energiáid is végesek! Állíts fel egy fontossági sorrendet, úgy haladj előre. Azon is el kéne gondolkodnod, hogy mi okozza a gyakori konfliktusokat közted és a kollégáid, ismerőseid között. Bár nem szívesen látod be, talán benned van a hiba.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Amíg meg tudod tartani az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között, addig minden rendben megy. Az utóbbi időben merész terveket dédelgetsz, szeretnél előbbre lépni. Talán egy jobb állásra pályázol, talán továbbtanulnál, az is elképzelhető, hogy egy nagyobb lakást szeretnél megvenni. Most kitartó, céltudatos és néha már-már kemény vagy. A célodat így elérheted, de figyelj oda a partnered igényeire is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap úgy indul, ahogy a tegnapi, igazán semmi különös. Talán ettől érzed kellemetlenül magad. Ha őszinte vagy, kicsit unatkozol. Várod a kihívásokat, az új, érdekes helyzeteket. Szeretnéd megmutatni magad, sikereket elérni. Ha még van egy kis türelmed, a munkád meghozza azt a kiugrási lehetőséget, amire vársz. Addig próbálj meg a családodra figyelni. Otthon is vannak megoldandó feladatok.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod nem tartogat különösebb kihívásokat a számodra. A munkahelyeden a megszokott, ismerős rutinfeladatok várnak rád. A munkádban gyorsan, eredményesen haladhatsz előre. Ez talán a belső feszültségeidet is segít csökkenteni. A szabadidődben érdemes végiggondolni, hogy miért vagy feszült az utóbbi időben? Érzed a változtatás szükségességét, de félsz minden újdonságtól. Légy nyitottabb!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod igazán hétköznapinak ígérkezik. Mivel nem lesz ma túl sok dolgod a munkahelyeden és azt a keveset is gyorsan el tudod végezni, marad időd magadra is. Talán érdemes ma elmenni fodrászhoz vagy kozmetikushoz. A munkád után erre még marad időd, ettől jobban éreznéd magad. Ha ezt most nem is teszed meg, a közeljövőben szakíts egy kis időt a tested ápolására. Te tudod a legjobban, mennyi energiát ad.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod sajnos belső feszültségekkel terhes. Feszült vagy és nyugtalan. A legkisebb apróság is felingerel. Akaratos vagy, de nem is tudod igazán eldönteni, hogy mit is akarsz. Szeretnéd, ha a tiéd lenne az utolsó szó. Azt azonban el kéne döntened, hogy ez mennyit ér meg. Ezért talán nem érdemes mindenkivel összeveszni. Ma figyelj oda arra, hogy kinek mit mondasz el. Egy véletlenül elejtett megjegyzésed kellemetlen helyzetbe sodorhat másokat.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A legtöbb gondolatodat ma is a magánéleted köti le. Ezzel az elmúlt hetekben már megtanulhattál együtt élni. Szerencsés esetben ezt össze tudod egyeztetni a munkáddal. Akármennyire is koncentrálsz, sajnos a szétszórtság általános jelei már megmutatkoztak. Ha odafigyelsz, még megmentheted a helyzetet. Ha a munkádban sikereket érsz el, az a magánéleti problémáidat is segít megoldani.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap talán egy igazán szürke hétköznapnak tűnik, de csak tőled függ, hogy az lesz-e. A munkáddal ma sem lesz túl sok problémád, az eléd kerülő helyzeteket szokás szerint megoldod. A fennmaradó időt érdemes a munkán kívüli kapcsolataid ápolására fordítani. Ma ugyan még csak szerda van, de ez nem jelenti azt, hogy nem lazíthatsz egy kicsit. Ha szép az idő, este a barátaiddal vagy a kedveseddel ülj be valahova egy pohár borra.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod még mindig a mély érzelmeké. Ma valahogy mindent sokkal tisztábban, élesebben látsz, mint eddig. Ez az érzelmek terén nyújtja a legnagyobb segítséget. Talán ma ébredsz rá arra, hogy mennyi mindent értettél félre az utóbbi időben. Még nem késő, mindent helyrehozhatsz. A mai nap vagy este a zenei hajlamodat is előhozza. Ha régebben zenéltél, ma újra érdemes megpróbálni, ha eddig még nem, ma elkezdheted.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha eddig még nem néztél szembe a benned lévő feszültségekkel, ha eddig nem sikerült kideríteni, hogy mi okozza ezeket, ma érdemes egy kicsit befelé fordulni. Az önállóság kérdése mindig is azok közé a kérdések közé tartozott, amiket szerettél volna megoldani. Már gyerekként zavarhatott, hogy a felnőttektől függsz. Ha azonban képes vagy a tényeket szemlélni, beláthatod, hogy legalább ennyire igényled azt is, hogy valaki álljon a hátad mögött, aki elkap, ha baj van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top