Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 03. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap feszültségekkel terhes lehet. Ha ez téged nem is érint személy szerint, akkor is érdemes odafigyelned a környezetedre. Mielőtt fejjel mennél a falnak, gondold végig, hogy kinek mivel okozhatsz fájdalmat. Vigyázz arra, hogy senkit se sérts meg. Próbáld meg előre felmérni, hogy a tetteidnek mik a lelki következményei. Hidd el, nem csak a praktikus oldalt kell szem előtt tartani!

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod ismét nyugodt és kiegyensúlyozott lehet. Újra friss vagy szellemileg, a gondolataid szárnyalását semmi sem zavarja. Ismét tele vagy jobbnál jobb ötletekkel. Ma érdemes ezekre odafigyelni. Arra is figyelj azonban, hogy ezek a hirtelen megszületett tervek elinduljanak a megvalósulás felé vezető úton. Ha nincs is időd és energiád ma mindent megvalósítani, legalább írd fel, hogy mi minden jutott az eszedbe.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Sajnos a mai napod sem lesz zökkenőmentes. Gyengének érzed magad, azt érezheted, hogy nincs elég energiád arra, hogy újra meg újra megharcolj a környezeteddel. Határozatlan vagy és hiperérzékeny. Ma a legkisebb figyelmetlenség is nagyon megbánthat. Legszívesebben visszavonulnál, szeretnél egyedül lenni egy kicsit. Erre valószínűleg ma nincs esélyed. Próbálj meg a konfliktusok elkerülésével elevickélni a nap végéig.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napodat is az előrelépés gondolata köti le. Gondold végig, hogy mit szeretnél elérni és azt is, melyik lenne az az út, amelyik a vágyott célhoz elvezet. Figyelj oda arra, hogy bizonyos határokat te sem léphetsz át. Ha ezt nem veszed figyelembe, megbánthatsz másokat és közben te sem lépsz előre. Úgy tűnik, az elképzeléseid még mindig egy kissé ködösek, ez pedig megnehezíti a megvalósításukat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap sem igazán különleges. Meglehet, hogy a kihívások most máshonnan érkeznek. Ha vezető beosztásban dolgozol, ma sok energiád mehet el arra, hogy a beosztottaid munkáját egységes egészbe foglald. Ha nem dolgozol vezető állásban, ma akkor is szükség van arra, hogy a többiek elképzeléseit összefogd. Talán ez az az alkalom, amire vártál. Most megmutathatod, hogy képes vagy a körülötted lévőket irányítani.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!
A mai napod meglehetősen nehéznek ígérkezik. Bár tudod, hogy mit akarsz, a célhoz vezető utat mégsem sikerült kiválasztanod. Tudod, hogy jók az elképzeléseid és ez hajlamossá tehet arra, hogy gőgös legyél. Figyelj oda arra, hogy a rutinfeladataidat se hanyagold el. A gyorsan változó hangulataid még nem adnak elég okot arra, hogy hanyag és felületes légy.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Bár talán neked a mai nap nem tartogat semmilyen meglepetést, azt érzed, hogy a környezeted feszült. Csak egy szikra hiányzik ahhoz, hogy a kollégáid vagy a barátaid egymásnak ugorjanak. Ma azzal tudsz a legtöbbet segíteni, hogy összebékíted az egymással homlokegyenest ellenkező nézeteket. A te megértésedre és tapintatodra van szükség ahhoz, hogy a harmónia megmaradjon.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod a tegnapinál nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak ígérkezik. A lelki problémáidat talán sikerült megoldani. Ha ismét elnyomtad magadban a feltörő érzéseket és úgy teszel, mintha azok nem is léteznének, akkor újra ugyanazokat az unalmas köröket futhatod. Hidd el, nem megoldás, ha különböző dolgokra hivatkozva – erre most nincs időm; ez nem is akkora probléma; ezt nem tudom egyedül megoldani stb. – kitérsz saját magad elől.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod igen nehéznek, feszültségekkel terhesnek ígérkezik. A hangulataid pillanatról pillanatra változhatnak. Gyengének, erőtlennek érezheted magad. Nem figyelsz oda eléggé sem a munkádra sem az emberekre. Hanyag és képmutató lehetsz. A változó hangulataid bizonytalanná tesznek, ezt a belső bizonytalanságot talán épp valamilyen extravagáns ötlettel szeretnéd leküzdeni. Ezt ma ne tedd! Jobb, ha egy kicsit visszavonulsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ma az összes energiádra, precizitásodra és kitartásodra szükség lehet ahhoz, hogy sikerüljön valamilyen nagyobb tévedést elkerülni. Ha mégis bekövetkezne, nem te lennél a hibás. A környezeted ma a szokásosnál feszültebb, figyelmetlenebb. Neked az lenne ma a feladatod, hogy a háttérből figyelj arra, senki ne csináljon nagyobb bajt. Ha teheted, nézz át még egyszer minden iratot, mielőtt továbbküldenétek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. Az intuícióid annyira jók, hogy sokszor kézzelfogható megoldást kínálnak a problémákra. Erre most szükség is lehet, talán csak te látsz át olyan helyzeteket, amelyek a többiek számára megfejthetetlenek maradnának. Ha a munka után még marad rá energiád és időd, a feltörő művészi hajlamaidat se fojtsd el. A mai este egy kis zenélésre különösen alkalmas.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap a tegnapinál nehezebbnek ígérkezik. Mintha még bizonytalanabbá válnál lelkileg. Talán már te sem tudod, hogy mire is vágysz és azt sem, hogy mi ellen hadakozol. Talán csak a tekintélyek zavarnak, ezeket szeretnéd végleg lerombolni. Bizonyos szempontból igazad van, de hidd el, nem véletlen, hogy bizonyos emberek szava többet ér. Ők már bizonyítottak, ezt még te is megteheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top