Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 04. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap kifejezetten kellemesnek és nyugodtnak ígérkezik. A feladatokat gyorsan, könnyen problémamentesen sikerül megoldanod. A környezeted is megnyugodott a nagyobb ellentétek elsimultak. Nemsokára itt a hétvége, ráadásul a nyaralásra is érdemes időben gondolni. Talán egy jutalomutat is kapsz. Az új élmények inspirálására talán egy régen dédelgetett álmodat is megpróbálod majd valóra váltani.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Bár már lélekben otthon vagy a hétvégi házban vagy, azért ma még dolgoznod kell, ha nem is olyan sokat. A környezeted nyugalma rád is átragad, úgy érzed, végre senki sem ideges, nem kell kapkodnod, a saját tempódban, ráérősen végezheted a munkád. Arra azért figyelj, hogy nyolc óra az nyolc óra, ennyi időd van arra, hogy a feladataidat elvégezd. Ne fuss ki az időből!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Egy kis megnyugvásra vágysz, de nem biztos, hogy ezt ma megkapod. Bár nagyon jó megérzéseid vannak, az intuícióidra is számíthatsz, a belső feszültségek megmaradtak. Úgy érzed, a benned lévő gondoskodó, mindenkire odafigyelő, anyaian dédelgető és a szexis, izgalmas, nőies nő szembekerült egymással. Ma mindent vagy-vagy alapon tudsz csak elképzelni, nem látod be, hogy a kettő kiegészítheti egymást.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap a számodra is nyugalmat hozhat. Az előző hét külső és belső feszültsége nem tett jót neked sem, ezt a kapcsolataid is megérezték. Ma azonban hatalmas életörömmel kelsz fel, tele vagy lelkesedéssel és energiával. Céltudatos vagy, de a cselekvéseid közben tiszteletben tartod a játékszabályokat. Az elhatározásaid kitartással párosulnak, így sikeresen jókedvűen zárhatod a mai napot.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Úgy érzed, mára, a hét utolsó munkanapjára sikerült összerázódnotok a kollégáiddal. Ebben neked is nagy részed volt. Az előző napok több kellemetlenséget hozhattak volna, ha nem figyelsz oda. Hidd el, ez nem maradt észrevétlen. Mindenki tudja és elismeri, hogy a te irányításoddal sokkal hatékonyabban, eredményesebben lehet együtt dolgozni, így sokkal több eredményt érhettek el adott idő alatt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Az előző napok talán a kelleténél kicsit jobban megviseltek. Fáradt vagy, szeretnél egy kicsit pihenni. Már csak ezt a napot kell kibírnod és jön a megérdemelt hétvége. Az előző napok miatt felesleges aggódnod, mindenki feszült és ingerlékeny volt. Meglehet, hogy te sem hoztad a legjobb formádat, de ennek már vége, nincs jelentősége. Nézz előre, ha megpróbálod a maximumot kihozni magadból, minden rendbe jön.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap nyugodtabb, békésebb, mint az ezt megelőzők. Ez részben a te érdemed is. Az odafigyelésed, tapintatod, megértésed sok mindenkinek segített a nehéz pillanatokban. Ezért a környezeted hálás neked. Ha eddig te vetted le a terhet mások válláról, biztos lehetsz benne, hogy ezt mostanában honorálni fogják. Talán kevesebb munkát kapsz, talán előbb mehetsz el, esetleg jutalmat kapsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az előző napok külső és belső feszültsége megszűnt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elbújhatsz magad elől. Talán senki sem lát, senki sem kérdez tőled semmit, nem vonnak felelősségre, hiszen a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Hidd el, hosszú távon megéri, ha végiggondolod, hogy mit miért csinálsz. Ha az érzelmeidet elfojtod és nem mutatsz másoknak semmit magadból, azzal csak te jársz rosszul.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Sajnos a mai nap sem hoz igazi megnyugvást. Itt a hét vége, és te semmi másra sem tudsz gondolni, csak a pihenésre és szórakozásra. Ma legszívesebben be sem mentél volna a munkahelyedre. Bent is rendetlen vagy, a feladataidat elhanyagolod, nem igazán figyelsz oda arra, amit csinálsz. Ha nem kapod össze magad legalább egy kicsit, akkor problémáid adódhatnak mind a munkahelyeden, mind a magánéletben.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ez a hét sok figyelmet igényelt tőled, de ha megfeleltél a kihívásoknak, annak meglesz az eredménye hosszú távon. Bár néha elégedetlen vagy, szereted ezt a munkát, szeretsz a háttérben maradni, miközben a kezedben futnak össze a szálak. A mai napon nem lesz túl sok feladatod, nincs szükség arra, hogy mindent kétszer átnézz, a dolgok rendben haladnak a maguk útján. Örülj ennek és pihenj egy kicsit.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Úgy tűnik, a hét vége egy kis nyugalmat hoz neked is. A kellemetlenségek megszűnnek, maradnak a mély érzelmek. Ma inkább ezekre összpontosíts. A magánéletben most valami fontosabbról van szó, mint a munkádban. Ha erre figyelsz és közben a belső hangra hallgatsz, a hétvégén sok mindent megoldhatsz, tisztázhatod az eddigi félreértéseket és feltöltődhetsz szeretettel.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A hét végére a konfliktusok és a belső feszültségek lassan megszűnnek. Szükséged is van erre, hiszen nem tudsz ilyen légkörben tevékenykedni, de gondolkodni sem igazán. Most itt a lehetőség, kipihenheted végre magad! Már este elkezdheted egy jó meleg fürdővel. Kényeztesd egy kicsit a tested, így a lelked is felfrissül. Ha marad még energiád, fordíts egy kis figyelmet a családodra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top