Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 05. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Itt a hétvége! Bár még mindig tele vagy energiával, már szeretnél kikapcsolódni. Talán napok óta a nyarat tervezgeted. Nem is emlékszel már azokra a szép időkre, amikor még a tiéd volt az egész nyár! Talán már nem vagy két hónapig szabad, de így legalább megtervezheted, hogy abban a két hétben mit is szeretnél csinálni. Így a pihenésed is tartalmasabb lehet. Ha az egész évet végigdolgoztad, most tényleg jól jönnek majd az új benyomások.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ezt a hétvégét tényleg pihenéssel szeretnéd tölteni. Semmi ablakmosás, semmi nagytakarítás. Igazad van, néha le kell tenni mindent és csak magaddal törődni. Ha főzni sincs kedved, ma talán a hideg ebéd is jó lesz. Vagy rúgj ki a hámból és ülj be egy étterembe. A kedvesed is örülne egy kis változatosságnak. Ha kipihented magad és feltöltődtél, már csak az hiányzik, hogy egymással legyetek.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A hétvégén érdemes az érzelmeidre koncentrálni. Úgy tűnik, ha az alapok nem is változnak, most egy kis pihenésre nyílik alkalom. Ma talán neked sincs kedved ezer felé szakadni. A kiállítások is megvárnak. Töltsd ezt a két napot a pároddal, erre mid a kettőtöknek nagy szüksége van. Figyelj oda azonban arra, hogy ma ismét túlságosan idealista vagy. Ha holnap felébredsz, ne lepődj meg azon, hogy egy hús vér ember fekszik melletted. Fogadd el őt olyannak, amilyen valójában.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod sajnos nem olyan nyugodt és harmonikus, mint szeretnéd. Azt érezheted, hogy miközben te minden energiádat a munkádra fordítod, otthon lassan kihűlnek az érzelmek. Hidd el, ez is csak energia kérdése. A párod is azt várja, hogy figyelj oda egy kicsit. Talán nem is kéne túl sok, csak meg kéne kérdezned, hogy hogy van. De ha felteszel egy kérdést, hallgasd is meg a választ.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha a munkahelyeden meg tudod teremteni az összhangot annyira különböző emberek között, ez a családodban sem lehet olyan nehéz. Ti egymást választottátok, nem véletlenül vagytok együtt. Az elmúlt hét talán mindenkitől sokat követelt, el is fáradhattatok. Most azonban itt a lehetőség, végre együtt tölthetitek az időt. Kápráztasd el valamivel a szeretteidet! Főzz egy isteni ebédet vagy szervezz egy kirándulást holnapra!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ez a hétvége elég mozgalmas lehet. Bár van még benned feszültség, a jó oldalad is előtérbe kerül. Barátságos vagy, kedves, jóindulatú. Ezt próbáld meg megőrizni akkor is, ha nehezebb helyzetbe kerülsz. Meglehet, hogy támadásnak fogsz fel olyan dolgokat, amiket a környezeted igazán nem annak szánt. Gondold végig, hogy mennyire is fogadod el a körülötted lévőket. Ha igazán komoly problémáid vannak velük, jobb, ha kimondod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Itt egy nyugodt hétvége, talán csak azt nem tudod eldönteni, hogy mit is kezdj magaddal. Erősítened kéne a döntéshozó képességedet vagy elfogadni azt, amit mások javasolnak. Amíg vacillálsz, elmegy az idő, a partnered pedig egyre türelmetlenebb lesz. Ezt utólag nem mindig lehet egy kedves gesztussal helyrehozni. Jobb, ha jó előre megmondod, hogy mihez nincs kedved, bár az lenne a legszerencsésebb, ha azt mondanád el, hogy mihez van.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Itt a hétvége, de nem tudod, hogy örülj-e ennek. A munkahelyeden még beosztják az idődet, otthon azonban nem mindig tudsz mit kezdeni magaddal. Zárkózottságodat a környezeted visszavonulásként értelmezheti, te pedig azt hiheted, hogy mellőznek. Jó lenne, ha nem csak az egy-két egészen közeli barátod tudná, hogy mi történik benned. Másokkal is próbáld meg közölni az érzelmeidet.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A nehézségeket a pihenés ellenére is érzed. Valami változik benned, már nagyon rég óta, de talán csak most kezded tudatosítani. Meglehet, hogy te lassúnak érzed a folyamatot, de a környezeted már évek óta érzi, hogy egy kicsit más vagy. Kezdesz magadra találni, miközben azt érzed, hogy kicsúszik a lábad alól a talaj. Ha megpróbálod elengedni a múltat, valami újat kaphatsz helyette. Amíg azonban tele van a kezed – vagy a szíved?! – addig nem fér bele semmi új.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A hétvégén az érzelmeid mintha meglódulnának. Csak azt nem tudod, hogy hirtelen merre kapd a fejed. Sokkal barátságosabb, elfogadóbb vagy, mint általában. Ma szívesen meghallgatsz másokat, akikre eddig nem igazán figyeltél. Szeretnél valami újat, különlegeset, szokatlant csinálni, de hirtelen nem is tudod, hogy mit. Sajnos a hangulataid igen gyorsan változnak, van benned egy erősödő feszültség, ez meggátolhat abban, hogy az légy, aki szeretnél.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Itt a hétvége, most igazán semmi sem akadályoz meg abban, hogy azzal legyél, akit szeretsz. Egész héten az érzelmeid irányították a gondolataidat, ez a munkádat is befolyásolta – talán most nem voltak olyan termékenyek a gondolataid. Most azonban itt az alkalom, beszélhetsz magadról, vagy leírhatod, hogy mit érzel. Ma talán egy kissé idealista vagy, ez téged is meglep. Mindent rózsaszínben látsz. Tégy róla, hogy ez így is maradjon!

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A hétvégéd nyugodtabbnak tűnik, mint az előző napok. Bár ma is valami különlegesre, egyedire vágysz, a vágyaid mégsem olyan elrugaszkodottak, mint eddig. Ha átgondoltad a környezeteddel való kapcsolatodat és tudod, hogy mi az amire szükséged van, mi az amit szeretnél elkerülni, talán jobban el is tudod mondani. Ha végre kimondod, hogy mire vágysz, az téged is megnyugtat és a környezeted is közelebb kerülhet hozzád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top