Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 06. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ez a nap még mindig a pihenésé. Ez most igazán rádfér. Mégis, úgy tűnik, mintha ma nem tudnál lazítani. Engedd el magad egy kicsit! A párkapcsolat jó esetben nem arról szól, hogy két fél verseng egymással. Ma összekevered az érzelmeidet az akaratoddal. Azt hiszed, hogy meg kell győznöd a párodat arról, hogy neked van igazad, de talán csak azt szeretnéd, ha a tiéd lenne az utolsó, megfellebbezhetetlen szó. Így a kisebb nézeteltérés is könnyen veszekedéssé fajulhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól alakulhat. Ha nincs kedved megváltani a világot, nyugodtan megteheted, hogy egy kicsit tovább heverészel az ágyban. Elvégre vasárnap van. Ma igazán senki sem várja el tőled, hogy dolgozz. Ha azonban megunnád a passzív pihenést, választhatsz. valami mást is. Egy séta a szabadban nem túl megerőltető, de mégis megmozgat. Közben sok mindent meg lehet beszélni, ami mostanában foglalkoztat.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap végre komolyan jobban érzed magad! Az elmúlt napokban azt érezhetted, hogy nem elég, ha az érzelmeiddel hadilábon állsz, mintha a józan eszed is elhagyott volna. Mára ezt mintha elfújták volna! Újra a gyors felfogású, tanulnivágyó, ötletes ikrek vagy! A mai nap alkalmas arra, hogy újra elővedd a tankönyveidet és elkezdj valamivel foglalkozni, amivel már egy ideje szeretnél, de eddig félretetted.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod nem igazán alakul úgy, ahogy szeretnéd. Bármenyire igyekszel, ma nem tudod a jó formádat hozni. Ma igazán jól forog az agyad, de ez csak veszekedésekhez vezet. Bármiről is van szó, ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, nem vagy képes engedni a másiknak. Úgy érzed, a környezeted megbéklyóz, szeretnél független lenni, de nem tudod, hogyan. Hidd el, nem érdemes elrontanod ezt a napot. Inkább számolj el tízig, a fontos döntéseket ne ma hozd meg!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha úgy érzed, hogy kimozdulnál a négy fal közül, most megteheted. Csak arra ügyelj, hogy mindenki másnak is legyen kedve hozzá. Ha a gyerekek inkább otthon játszanának, biztos találsz olyan ismerőst, aki szívesen vigyázna rájuk egy-két órára. Vagy menjetek olyan helyre, ahol ők is jól szórakozhatnak. Bár szeretnéd átadni nekik a tudásod legjavát, ezt csak úgy teheted meg, ha előbb kedvet csinálsz hozzá.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod sajnos nem egészen úgy alakul, ahogy szeretnéd. nem érzel elég erőt magadban, már-már a tehetetlenség érzése kerít a hatalmába. Akármennyire is igyekszel, nem tudod kifejezni magad, nem vagy képes átadni a gondolataidat a másiknak. Ez teljesen elkeserít, hiszen e nélkül semmi sem megy. Rossz esetben depressziós lehetsz. Ne add fel! Ha az egyik módon nem tudsz elmondani valamit, még sok lehetőséged van!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap igazán az érzelmeké. Végre megtaláltad magad! Ettől nyugodt és kiegyensúlyozott vagy. Ma a legjobb formádat hozod. Mindenkivel kedves és megértő vagy, ma mindenki számíthat rád. Arra azonban vigyázz, hogy csak olyan szívességet tégy másoknak, amit tényleg lemondás nélkül tudsz megtenni. Ha nincs kedved két vásott gyerekre vigyázni, nyugodtan mondj nemet. A barátaid is megérthetik, hogy neked is van magánéleted.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Amíg magadban nem tisztázod, hogy mit szeretnél és hogyan, addig tényleg nem léphetsz előre. Bár nem igazán hiszed el, a környezeted szeret és számít rád. Fontos vagy nekik, de egy idő után nem tudják, hogy mivel járhatnának a kedvedben. Sok mindentől félhetsz – a csalódástól, a visszautasítástól -, de ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit. Legalább valami apró jelet adj! Persze az lenne a legjobb, ha végre te lépnél.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Talán magányra vágysz, szeretnéd egy kicsit összeszedni magad. Ha ez így van, menj el egyedül sétálni és gondold végig az elmúlt heteket. Lassan olyan vagy, mint egy görnyedt hátú anyóka, hihetetlen batyuval a hátán. Nagy terheket cipelsz, ideje lenne letenni ezeket. Ezt csak te teheted meg. Gondold végig, hogy a múltadban mennyi az elvarratlan szál. Próbáld meg ezeket átgondolni, aztán elfelejteni. Így továbbléphetsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap az érzelmeid nagyon gyorsan változnak, mindent felkavarva benned. Gyors vagy, gyorsan gondolkodsz, de egy pillanat alatt haragra gerjedsz, bárkivel összevesznél. Figyelj oda egy kicsit, lazíts, nehogy olyat tégy, amit megbánnál. Bármi történjen is, ne engedj szabad folyást a haragodnak! Kemény és durva lehetsz, ha mégis megteszed. A végén úgyis megbánnád, de vannak dolgok, amiket nem lehet ilyen egyszerűen helyrehozni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha végre elérted, amit szerettél volna és azzal lehetsz, akit szeretsz, próbáld meg ezt megőrizni. Bár ezt sosem ismernéd be, hajlamos vagy igen gyorsan megunni a dolgokat, helyzeteket. Mindig az új, az ismeretlen kihívások vonzottak. nehéz elfogadni, hogy vannak az életben olyan dolgok, melyek épp attól jók, hogy változatlanul számíthatunk rájuk. A barátság és a szerelem is ezek közé tartoznak. Egyiket sem cseréli az ember olyan gyakran, mint a fehérneműjét és ez így jó.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napodat megnehezíti, ha mereven ragaszkodsz bizonyos elképzelésekhez. Talán megsértettek és te most azt várod, hogy a másik lépjen. Emlékezz vissza arra, hogy te is mondhattál valamit, amivel megbántottad. Ha most mégsem lépsz te, legalább könnyítsd meg a dolgát! Ha még csak nyitott sem vagy, a partnered tényleg nem tudja, hogy mit tehetne. Nem biztos, hogy megint kiteszi magát annak, hogy visszautasítod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top