Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 07. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Talán tegnap történt valami, ma úgy érezheted, hogy az energiáid megcsappantak. Fáradt vagy, nem pihented ki magad eléggé, nincs energiád ahhoz, hogy a munkádra koncentrálj. Valami egészen más köti le a figyelmedet. Talán tegnap túl messzire mentél, és megbántottad a párod. Egy darabig még sikerülhet kiengesztelni, de jobb, ha előbb végiggondolod a tetteid következményeit, mint ha meggondolatlanul cselekszel, aztán a legszívesebben a feled vernéd a falba.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha kellemesen kipihented magad a hétvégén, ez a heted igen jól indulhat. Jókedvű vagy és energikus, szebb színben látod ma a világot. Ennyit jelent egy társ, aki melletted van. Becsüld meg! Az energiád a munkádban is megnyilvánul, ma nagyobb a teherbírásod, mint általában. Csak arra figyelj, hogy maradj meg a saját tempódnál. Semmi sem lehet olyan fontos, hogy kapkodnod kelljen és idegesen, végiggondolatlanul cselekedni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma szellemileg nagyon jó formában vagy. Már alig várod, hogy ezt megmutathasd. Az elmúlt hét kudarcélményei után rád is fér az elismerés. Ma ezt könnyen megszerezheted. Csak arra figyelj, hogy néha a hagyományos megoldások jobban elfogadhatóak. nem biztos, hogy ma mindent meg kell újítanod! Elég, ha megoldod azt, amivel megbíztak. Ha túl sokat akarsz egyszerre elérni, azzal csak a kollégáid ellenszenvét váltod ki.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod nem biztos, hogy olyan sikeres lesz, mint amilyet elképzeltél. Az előző hét megfeszített munkája ugyan meghozta a gyümölcsét, most azonban azt érezheted, hogy nem vagy képes olyan tempóban folytatni, ahogy elkezdted. A kitartásod sem olyan, mint eddig volt. A lelki problémák és a hangulatváltozások elbizonytalanítanak. Nem is érzel annyi erőt magadban, mint eddig. Állj meg egy kicsit és gondold végig, hogy mit is szeretnél.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Az elmúlt hét mindenkitől túl sokat követelt, de ennek a megfeszített munkának nem biztos, hogy olyan látványos az eredménye. Talán épp csak elmegy. Most rád vár a feladat, hogy új erőt önts az emberekbe, esetleg új elérendő célokat tűzz ki eléjük. Ez ma nem esik nehezedre. A régi fényeddel ragyogsz, ami mindenkibe erőt önt. Arra azért légy tekintettel, hogy nem mindenki pihente ki az elmúlt hét fáradalmait, kezdetnek a lassabb tempó is elég.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A hétvége valamit felbolygatott benned. Most csak ez jár a fejedben, nem igazán tudsz a feladataidra koncentrálni. Amíg a magánéletedet meg nem oldod, ez talán így is marad. Ettől függetlenül mindent meg kell tenned azért, hogy részt vegyél a munkában. A többiek is fáradtak lehetnek, ne okozz még több problémát nekik! Fogadd el a helyzetet egyelőre olyannak, amilyen és tégy meg mindent, ami tőled tellik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha érzelmileg feltöltődtél tegnap, ma sokkal könnyebben kezded a napot. Talán ennek ellenére nem vagy teljesen a munkád mellett. Itt a nyár és te már pihenni szeretnél. Hidd el, ennek is eljön az ideje! Ma tedd meg, amit elvárnak tőled, hogy aztán később nyugodt szívvel mehess szabadságra. Bár számodra a forma sokszor fontosabb, int a tartalom, ma mégis az utóbbira kéne odafigyelned. Nem biztos, hogy a csinos csomagolás elég, most tényleg érdemi javaslatokat várnak tőled.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Itt a hétfő és talán úgy érzed, végre “visszamenekülhetsz” dolgozni. A munkahelyeden tisztázottak a viszonyok, tudod, hogy hol a helyed, mi a dolgod, minek kell megfelelned. Ennek megvannak az előnyei, de hidd el, ha megpróbálod, egy idő után a magánéletedben is ugyanilyen sikeresen eligazodhatsz. Nem biztos, hogy a biztonság mindent helyettesít. Bár reggel még ez is elég, estére elfáradsz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ez a hét is sok erőfeszítést követel tőled. Talán azt érzed, már tényleg az energiatartalékok végére értél. Hidd el, több van benned, mint gondolnád! Ezek a napok azonban tényleg a megszokottnál nehezebbek. Minden téren a maximumot kell hoznod. A családod, a partnered és a munkád is ezt várja el tőled. Biztosan meg tudod csinálni, de mielőtt összeesnél a fáradtságtól, érdemes elgondolkodni azon, hogy nem kéne-e egy nap szabadságot kérned.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A hétvége érzelmi labilitása mára megszűnt. Ettől ismét nyugodt és kiegyensúlyozott vagy, bár az igaz, hogy nem tudtad kipihenni magad. Még csak hétfő van, de te már elfáradtál. Most talán ennyi energia is elég lesz arra, hogy a szokott módon helytállj. A nap semmilyen szempontból nem tartogat meglepetéseket és ez megnyugtat. Minden a megszokott: a kollégák, az elvárások. Így könnyebb lesz visszazökkenni.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Az érzelmileg telített hétvége után most itt egy érzelmileg telített munkanap. Ez ugyan lelkileg kiegyensúlyozottá tesz, de nem vagy teljesen ott, ahol kell. Próbálj meg egy kicsit jobban koncentrálni. A kollégáid ugyan már megszokták, hogy a fellegekben jársz, de nem biztos, hogy értékelik, ha egész nap ásítozol és a telefont lesed. Most tele vagy erővel és energiával, ebből egy keveset a munkádra is fordíthatnál.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ma valahogy nehezebben forog az agyad, sokszor a rögeszméid irányítanak. Talán az elmúlt időszak követelt túl sokat tőled, most azt érezheted, hogy idegileg teljesen kimerültél. Emellett ma ráadásul igen csípős a nyelved, nagyon kritikusan állsz hozzá mindenhez. Ha ebben a tekintetben nem fogod vissza magad, úgy érezheted – és joggal -, hogy a kollégáid rossz szemmel néznek rád, esetleg támadások érnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top