Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 08. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Talán elvonultak a tegnapi felhők a fejed felől, de még mindig nem tért vissza a régi életerőd. Szeretnéd megmutatni magad, és teljes erővel belevetni magad a munkába, de ez ma valahogy nem megy igazán. Egy kicsit gyengének érezheted magad, az energiáid egyik pillanatról a másikra megcsappannak. Próbálj meg jobban odafigyelni arra, amit éppen csinálsz, este pedig pihend ki magad.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai nap elsősorban az érzelmeké. Bármit is teszel, bármihez is kezdesz, azt érzelmi oldalról közelíted meg. Ma sokkal fontosabbnak tűnik a forma, mint a tartalom. Ha nem vigyázol, ez később csalódásokhoz vezethet. Itt a nyár és te most az élet naposabb oldalát szeretnéd közelebbről megismerni. Talán azt érzed, hogy túl sokat dolgoztál, rád fér egy kis pihenés. Ez igaz, de figyelj arra, hogy mennyit költesz szórakozásra.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma is igen jó formában vagy szellemileg, de erősen vonzódsz az extravagáns megoldásokhoz. Ez akkor elfogadható, ha kellőképpen nyitottak a kollégáid és a munkád kreativitást igényel. Ha ez nem igaz, akkor próbálj meg egy kicsit visszafogottabb javaslatokkal előállni. Környezeted értékeli az eredeti ötleteidet, de nem biztos, hogy mindenki képes befogadni a legújabb trendet.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakulhat. Annak nincs semmilyen külső akadálya, hogy a munkádban előrelépj. Mégis azt érezheted, hogy megálltál egy kicsit. Az okokat elsősorban magadban kell keresned. Amiben két-három napja még biztos voltál, mára talán elvesztette a jelentőségét. Talán azért álltál meg, mert nem vagy biztos abban, hogy a kitűzött cél megéri az erőfeszítést.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod sikeresnek ígérkezik. Talán egy kicsit jobban hajlasz arra, hogy a dolgokat érzelmi oldalról közelítsd meg. A rációt háttérbe szorítva minden másképp látszik! Talán jobban megérted a körülötted lévőket, mint eddig. Hidd el, egy vezetőnek szüksége van arra, hogy átlássa a beosztottai közti viszonyokat, megértse azok motivációit. Így talán te is jobban meg tudod szervezni a feladataitokat, hatékonyabb lehetsz, mit eddig.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap is a tegnapihoz hasonló feladatokat tartogat a számodra. Ha elhatározásra jutottál akár a magánéletedet, akár a munkádat illetően, a kitartásod meglesz ahhoz, hogy változtatni tudj a dolgokon. A többi már csak rajtad múlik. Bármilyen nehéznek tűnik megtenni az első lépést, ne add fel! Hidd el, a nehezén már túl vagy, hiszen lélekben már eldöntötted, hogy mit szeretnél.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Úgy tűnik, ma sem tudsz száz százalékig a munkádra koncentrálni. Ennek ellenére minden feladatodat sikerül megoldanod. Ez talán a nyugodt, derűs felfogásodnak köszönhető. Ma jó kedvvel látsz hozzá a munkához, a kollégáiddal is remekül kijössz. Ennek köszönhető, hogy a körülötted lévők – főként a női kollégák – részéről minden téren támogatást és segítséget kapsz.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Kívülről talán úgy látszik, hogy veled minden rendben, te mégsem ezt érzed. Túl keveset mersz megmutatni magadból a világnak, talán állandóan pókerarcod van. Így a környezeted nagyon nehezen igazodik el rajtad, a hirtelen érzelemkitöréseidtől egyenesen megijedhetnek. Próbálj meg egy kicsit megnyílni mások előtt, lassan mutass valamit, ne egyszerre árulj el mindent!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Bár a mai nap is több erőfeszítést igényel tőled, mint szeretnéd, úgy érezheted, hogy a partnered támogat. Valószínűleg észrevette, hogy egy igen nehéz periódusban vagy, megpróbál egy kicsit könnyíteni a terheiden. Örülj ennek és fogadd el a segítségét! Nagy szükséged van most arra, hogy legalább az egyik fronton fegyverszünetet tarts. Így az energiáidat a munkádra összpontosíthatod, és ott előrébb léphetsz.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A munkádban minden a régi, de nem biztos, hogy ez kielégít. Talán te is szeretnél végre valami mást csinálni, de nem tudod, hogy hogyan változtass. Kezdd el valahol! Ha belekövülsz a régi elképzeléseidbe és mindig a régi megoldásokra hagyatkozol, biztosan eléred, amit szeretnél, de egy idő után ez téged is untatni fog. Légy nyitottabb! Nem biztos, hogy elég, ha csak meghallgatod mások véleményét. Próbálj meg változtatni is!

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Valószínűleg ma sem a munkád lesz az első, ami eszedbe jut. Úgy tűnik, ez nem is olyan nagy baj, ma elég, ha csak ott vagy, ahol lenned kell, túl sok erőfeszítésre ma nem lesz szükséged. A hangsúlyt így bátran fektetheted az érzelmi életedre! Ma jó kedvű vagy, a szabadidődet szívesen töltöd a barátaiddal. Ha már megtaláltad a párod, ma igen kellemes estét tölthettek együtt. Ha még nem, talán ma ismerkedsz meg vele?

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, ma sem teszed le a fegyvert, pedig szükséged lenne egy kis pihenésre. Te is és a környezeted is elfáradtatok a sok összetűzésben. Próbálj meg egy kicsit elfogadóbb lenni! Ha mindent támadásként élsz meg, és nem veszed észre, hogy a másik csak segíteni szeretne, mert a javadat akarja, megnehezíted a helyzetet. Ha szükséged van másokra, próbáld meg elfogadni a segítségüket! Ha nem, akkor állj a saját lábadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top