Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 10. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Az előző napok után most végre a réginek érzed magad. Tele vagy energiával és azzal a vággyal, hogy ezt megmutathasd. Ma kifejezetten bátor és vállalkozó szellemű vagy, bármit kipróbálnál. Az akaraterőd mellett a céltudatosság is jelen van, így nem csak vaktában fecséreled az erődet. Ha odafigyelsz, ma a munkádban sikert érhetsz el. Energiád estére is marad, ez a fokozott szexualitásban is megnyilvánulhat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Az elmúlt napok feltöltöttek energiával és ez ma sincs másképp, tehát most igazán nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott lehetsz. Biztonságban érzed magad minden téren, úgy érzed, a kitartásod meghozta gyümölcsét. Ez a nagy nyugalom azonban nem tesz jót az eredendő lustaságodnak. Talán minden rendben van, mégsem kéne leülni és elhanyagolni a dolgokat. A tétlenség nem visz előbbre, ezt te is tudod.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod az eddigieknél nehezebbnek ígérkezik. Talán elhanyagoltad az otthonodat, úgy tűnik ez a partnereddel való kapcsolatra is kihat. A munkádat is a szokottnál felületesebben, hanyagabbul végzed, ez a munkahelyeden is konfliktusokat okozhat. Az elmúlt hetek teljesen kimerítetek, elfáradtál. Talán most kéne elmenned pihenni, mielőtt késő lenne. Néhány nap alatt feltöltődsz és helyrezökken minden.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Úgy tűnik, mára sok mindent sikerült tisztáznod magadban, így újra tele vagy energiával. Már tudod, hogy mi az, amit elérhetsz, és a cél érdekében sok mindent meg is teszel. A munkahelyi sikerek feldobnak, ezt mások is észreveszik. Most a másik nem is érdeklődéssel fordul feléd. Erre a pozitív visszajelzésre most szükséged van, hiszen sokszor elbizonytalanodtál az utóbbi időben.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Az elmúlt napok igen jól alakultak, ma mégis gyengének és erőtlennek érzed magad. Úgy tűnik, a lelki és szellemi szférát ma nehezebb összebékíteni egymással, mint általában. Ma hajlamosabb vagy a szokásos racionális megoldások helyett az álmaidhoz menekülni. Ez azonban nem minden helyzetben visz előre, nem nyújt igazi megoldást. Győzd le a sértettségedet és kérj segítséget, ha másképp nem megy.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod a tegnapihoz hasonlónak ígérkezik. Most is nagy szükség van arra, hogy odafigyelj a szavaidra. A munkádra is a megszokottnál több figyelmet kell fordítanod. Ezt megnehezíti a gyenge ítélőképességed, ami túlzott önbizalommal párosulhat. Eddig talán megszoktad, hogy gyorsan átlátod a helyzeteket, és pillanatok alatt jó döntéseket hozol. Ez a mai napra nem feltétlen igaz, ma talán jobb, ha a döntést másra hagyod.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap szerencsére nem tartogat különösebb feladatokat. Ennek kifejezetten örülsz, hiszen ma nem vagy képes a munkádra figyelni, inkább csak ábrándozol. Bár lassan vége a hétnek, azért a munkádra is próbálj meg koncentrálni. Ha felhalmozod a feladatokat, a jövő héten a lemaradásaidat kell behoznod! Az estéd ismét kellemesen alakulhat, bár elképzelhető, hogy a barátoknál fontosabb lenne felkeresni a szüleidet.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Úgy tűnik a munkádat háttérbe szorítja, hogy legyőzd a benned dúló konfliktusokat. Ez most sajnos nem olyan könnyű. Talán épp egy nagy átalakulás előtt állsz, de addig nem léphetsz tovább, amíg nem teremtetted meg a belső harmóniát. Más ebben most nem segíthet, de benned már megszülettek a kérdésekre adható válaszok. Csak el kell fogadnod őket! Egyszer próbálj meg a szívedre hallgatni, ne kérdezd, hogy miért, és ne mondd, hogy: De…!

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Úgy tűnik, a családod elfáradt, nem tudják már, hogy miben segíthetnének. A kétségeid kezdenek elővenni, már nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél. Az állandó hangulatváltozások sem könnyítik meg a helyzetet. Talán tényleg itt az ideje egy kiadós pihenésnek! Ha nem teheted meg, hogy szabadságra menj, legalább a hétvégére próbálj meg kimozdulni valahová. Lassan felőrölöd magad!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán túl régen nem gondoskodhattál senkiről, most megragadod az alkalmat, és mindent megteszel a családodért. Biztos van egy idősebb rokon vagy egy kisgyerekes családanya, aki nagyon hálás lenne neked egy kis segítségért. Neked is jót tenne, ha végre fontosnak érezhetnéd magad. Egy jó beszélgetés is rád férne. Figyelj azonban arra, hogy ne terheld meg a másikat a magánéleteddel. Nem biztos, hogy tud segíteni, meglehet, hogy csak zavarba hozod.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Úgy tűnik, mintha a dolgok visszafelé haladnának és nem előre. Boldog vagy, kiegyensúlyozott. Megtaláltál valakit, aki nagyon fontos neked, de másra is oda kéne figyelned. A munkád lassan elúszik, a családod is számít rád. Talán takarítani és bevásárolni is elfelejtettél az utóbbi időben. Mielőtt késő lenne, rendezd a legfontosabb dolgaidat! Aztán még mindig marad időd a másikra.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, a benned lévő feszültségek nem szűntek meg. A munkahelyeden egy kicsit több önállóságot szeretnél kiharcolni, de ha megkapod, félsz a felelősségtől. A partneredtől is mást vársz, mint amit nyújt, de nem vagy képes kimondani, hogy mi a baj, mert abban a pillanatban már túl triviálisnak érzed a problémát. Most is hadilábon állsz az idővel, mindenhonnan elkésel. Ez téged és a környezetedet egyaránt zavarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top