Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 11. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ma a változó hangulataid elvonják a figyelmedet a munkáról. Bár ma is tele vagy energiával, mégis hajlamos vagy arra, hogy meggondolatlanul, elhamarkodottan cselekedj. Talán számolj el tízig, mielőtt döntenél, esetleg kérdezz meg másokat is, vagy hagyd a döntést holnapra vagy a jövő hétre. A munkádban sem biztos, hogy ma érdemes valami egészen újba belevágnod. Meglehet, hogy hétfőn már azt sem érted, miért tetted.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ma talán túl elnéző vagy, túl puhány. Ezt a környezeted kihasználhatja. Úgy tűnik, ma egy kis hízelgéssel könnyű téged levenni a lábadról. Pedig ez nem jellemző rád, át szoktad látni az ilyen szándékos kedveskedést. A mai nap az anyagi veszteség lehetőségét is magában hordozza. Talán a luxust keresed, mindenesetre hajlamos vagy ma az anyagi erődön felül költekezni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma talán annyira komolyan veszed az álmaidat, hogy költségekbe vered magad, hogy megvalósíts valamit, amit nem érhetsz el. Figyelj oda arra, hogy mit csinálsz! Nyugtalan vagy, kalandra vágysz, de nem tudod, hogy merre is indulj, hol keresd azt, ami lecsillapítaná a szenvedélyedet. Ma semmiben sem ismersz mértéket. Ma igazán érdemes az italt és a szerencsejátékokat messziről elkerülni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Talán nem sikerült megvalósítanod a tegnapi elképzeléseidet és most csalódott vagy. Szeretnél visszahúzódni, elbújni az emberek elől. Úgy érzed, a háttérből támadott meg valaki, s most legszívesebben bosszút állnál. Ne tedd! Nem biztos, hogy igazad van, a kudarc talán valaki másnak köszönhető. Inkább légy bizalommal a környezeted iránt, és kezdd újra!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A tegnapi gyengeség mára elmúlt. Talán csak egy jó alvásra volt szükséged. Sajnos tegnapról maradt még bőven elintéznivalód, így ma nem kell ölbe tett kézzel ülnöd, a munkaidő végét várva. A feladataidat azonban gyorsan megoldod, könnyen behozod a lemaradást. Talán egy kis jóleső fáradtsággal zárhatod a napot. Annyi energiád azért biztosan marad, hogy a barátokkal este megigyál egy sört!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Úgy tűnik, ma mind a racionális, mind az érzelmi megoldásokat elutasítod. Így meglehetősen nehéz előre haladni. Ma hajlamos vagy arra, hogy a felkínált segítséget nagyképűen elutasítsd. Úgy érzed, te képes vagy mindent megoldani. A túlzott önbizalmad azonban nem megalapozott. Meggondolatlanságod a munkában anyagi téren is felelőtlen és mértéktelen költekezési vággyal párosul. Figyelj oda egy kicsit, szedd össze magad!

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod érzelmileg nem annyira kiegyensúlyozott. Nem találod igazán magad, a feladataid nem igazán kötnek le, talán unatkozol is. Elvágyódsz, utazni szeretnél, kalandot keresel. Az anyagi helyzeted figyelembe vétele nélkül költekezel, keresed a luxust, a kellemes dolgokat. A mértéktelenséged komoly anyagi veszteségeket okozhat. Érd be inkább kevesebbel!

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Bár a benned dúló kétségeket mások nem tudják helyetted megoldani, azért beszélhetsz róluk a környezetednek. Hiába élsz intenzív lelki és érzelmi életet, ha ezt a külvilág elől teljesen elrejted. A körülötted lévők szeretnék tudni, hogy mi zajlik benned, türelmesek, igen sokáig várnak arra, hogy közelebb engedd őket magadhoz, de egy idő után feladják. Ha valakit még arra sem bátorítasz, hogy kérdezzen, igazán érthető, ha végül sarkon fordul.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Mostanában sok minden történt, ami felőrölte az energiáidat. Valami változás készül benned, de úgy látszik, ahhoz, hogy az új megszülessen, mindennek meg kell halnia, amire már nincs szükséged. Te mégis ragaszkodsz bizonyos dolgokhoz, érzelmekhez. Ha megpróbálnád elengedni őket, neked is könnyebb lenne, ráadásul valamit kapsz cserébe, amire nagyobb szükséged van.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Az elmúlt napok talán ismét éreztették veled, hogy fontos vagy, mások számítanak rád. Talán be kéne látnod, hogy belső akadálya van annak, hogy ezt jobban kifejezésre tudják juttatni. Ha hallgatag és zárkózott vagy, ha nem nyílsz meg senkinek, sőt, saját magad előtt sem mered bevallani, hogy hiányzik valaki, akkor a másik közeledése eleve kudarcra van ítélve.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha eddig boldognak érezted magad és elmerültél ebben az érzésben, ma figyelmeztetést kapsz. A kötelességeidet nagyon elhanyagoltad az utóbbi időben, ez így nem mehet tovább. Még nincs minden veszve, van lehetőséged arra, hogy behozd a lemaradást, de ehhez össze kell szedned magad. A szerelem elég erőt ad, meríts ebből. Ne félj, a munka nem áll a művészi elképzeléseid útjába sem.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Az érzelmi hullámok elvonultak, most úgy érezheted, hogy igazán megkönnyebbültél. Bár erre nem mindig figyelsz oda, ez az időszak a környezetedre is komoly terheket rótt. Próbáld meg valahogy megköszönni, hogy melletted álltak. Ha szóban nem is megy, egy gesztus is sokat mond. Ez legalább egy remek lehetőség arra, hogy kibéküljetek és megbeszéljétek, kinek mivel van problémája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top