Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 12. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod igen kellemesnek ígérkezik. Az agyad ma gyorsan forog, sok újat tanulhatsz. Bár szombat van, a tudásvágyad ma arra inspirálhat, hogy olvass, ismerj meg valami újat. Ha mindezt egy strandon olvasva teszed, a partnered is kikapcsolódhat egy kicsit. Ha társaságra vágysz, a női barátokat érdemes felkeresned.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Itt a hétvége, végre találkozhatsz a barátaiddal. A két szabadnap jól telik, jó beszélgetéseket, kellemes összejöveteleket tartogathat. A művészetek iránt is lelkesedés fog el. Talán kedved lenne újra alkotni valamit, talán egy kiállítást néznél meg szívesen. Bárhogy is döntesz, a családod és barátaid körében mindkettő kellemes kikapcsolódást ígér.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A zaklatott napok után a szombat egy kis felüdülést ígér. Lelkileg ma sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, ez a párkapcsolatban is enyhülést hozhat. Szellemileg is frissebb vagy, nyitott minden újra. Ma úgy érzed, az érzelmek és az értelmi megfontolások harmóniában vannak. Érdemes ezt a napot kihasználni, és kikapcsolódni a pároddal. Rátok fér egy jó beszélgetés is.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod érzelmileg zaklatottnak tűnik. Talán a családodban okoz konfliktusokat a karrieredre fordított idő. Te is jobban érzed magad, ha végre a szeretteid közt lehetsz, mégsem tudod feladni a terveidet. Beszéld ezt meg a pároddal. Biztosan megérti, hogy sokat jelent neked a munkád és az abban elért siker. A munkahelyi problémákat is megoszthatod vele, így legalább tudja, hogy nem miatta vagy ingerült.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod igen kellemesnek ígérkezik. Teljes érzelmi és szellemi harmónia vár. Akár a családoddal vagy barátaiddal töltöd a szabadnapod, akár tanulni van kedved, ma jól érzed magad, ki tudsz kapcsolni, új élmények várnak. Érdemes ezt a két napot aktív pihenéssel tölteni. A szeretteid is örülnek, ha valami újat próbáltok ki együtt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha napok óta nyugtalan vagy és valami újra vágysz, talán érdemes elutazni valahová a hétvégén vagy legalább egy napra elmenni kirándulni. Ez a két nap is tele van szellemi és érzelmi feszültségek lehetőségével, de ha ezzel előre tisztában vagy, és nem okoznak meglepetést, talán jobban tudod kezelni őket. A feszültségeket fizikailag próbáld levezetni, túrázz vagy sportolj.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A hétvége változatosnak ígérkezik. Ma talán eszedbe jut egy rég nem látott rokon, vagy a szüleidet látogatod meg. Akárhogy is döntesz, nagyon várnak, nagyon örülnek neked. Ma megint jókedvű vagy, a legjobb formádat hozod. Ez mindenkit feltölt a környezetedben. Talán épp arra van szükség, hogy egy kis derűt hozz a társaságba. Vagy a megértésedre, a tanácsaidra van szüksége valakinek.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Itt a hétvége, a legjobb alkalom arra, hogy a barátaiddal találkozz. Ma talán elég egy ember is, nem biztos, hogy nagy társaságban szeretnéd tölteni a szabadidőd. Egy közeli baráttal talán nyugodtabban meg tudod beszélni, hogy mi bánt. Meglehet, hogy csak arra van szükséged, hogy valaki meghallgasson. Elképzelhető, hogy pont a másik nézőpontjából látod át végre azt a helyzetet, amiben megrekedtél.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Az elmúlt napok után ma ismét érezheted a partnered támogatását. Hidd el, mindenben ott áll mögötted, segít abban, amiben tud. Ha ebben biztos vagy, ez elég erőt kell, hogy adjon ahhoz, hogy változtatni tudj. Valamit el kell engedned ahhoz, hogy megszülethessen valami új. Talán egy küszöbön kell átlépned: a kamaszkorodat lezárni, vagy épp felkészülni egy gyermek vállalására, esetleg elfogadni az öregséget.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap enyhülés helyett ismét belső konfliktusokat rejt. Úgy érzed, a gyengédség és a következetes, felelős magatartás kizárja egymást. Fehéren vagy feketén látod a dolgokat, pedig van átmenet. Próbáld meg az ellentétes érzelmeidet összeegyeztetni. Hidd el, nem lehetetlen. Ha jobban belegondolsz, ezek nem egymást kizáró lehetőségek, hanem a dolgok más-más szemléletének lehetősége.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ez a hétvége ismét a felfokozott érzelmeidről szól. Az álmodozásaidat most nem szakítja meg semmi, talán csak az, hogy a valóság is van olyan érdekes, felkavaró, vagy épp megnyugtató, mint az álmaid. Ezt a napot töltsd a pároddal, menjetek el együtt valahová kirándulni. Estére érdemes valamilyen művészeti programot választani, talán a koncert a legjobb választás.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, ez a nap végre enyhülést hoz. Talán annyira elfáradtál, hogy önként adtad fel a harcot és közben rájöttél, hogy a másiknál nincs is fegyver. Sőt… Talán csak szélmalmokkal vívtál reménytelennek tűnő csatát. Akárhogy is volt, ezek is a te szélmalmaid, te hoztad létre őket. Ha megnyugszol egy kicsit, rá kell jönnöd, hogy ezek a kivetítet belső harcok kellettek ahhoz, hogy egy kicsit önállóbb légy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top