Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 13. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Figyelj oda ma, a mai nap veszekedéseket tartogathat. A délelőtt folyamán ingerültebb lehetsz a kelleténél. Talán nem veszed észre, de csak magadra figyelsz, egy kicsit önző vagy. Ha a pároddal végül hajba kaptok, legszívesebben elmennél a barátaiddal sörözni. Viselkedj úgy, mint egy felnőtt ember! Mindent meg lehet beszélni és meg lehet oldani, de szükség van arra, hogy mindkét fél elmondhassa, mire van szüksége.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai nap a tegnapihoz hasonlóan kellemesen indul, ám délutánra a változó hangulataid legyűrnek. Ezek ugyan jó hangulatot hoznak, és még jobban felerősítik a művészi hajlamaidat, de nem biztos, hogy az elhatározásaid ugyanolyan szilárdak maradnak. Egy kellemes vasárnap esti sétához, egy jó beszélgetéshez vagy egy kellemes vacsorához azonban most sem kell kötéllel odavonszolni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A szellemi és érzelmi harmónia lehetősége ma is fennáll. A mai nap kifejezetten alkalmas arra, hogy olyan rendezvényeken vegyél részt, amikre az elmúlt héten nem volt időd vagy nem maradt energiád. Arra azonban próbálj meg figyelni, hogy a párod nem biztos, hogy olyan mozgékony, mint te, és nem is biztos, hogy olyan nagy a szellemi befogadóképessége. Talán kisebb kanállal fogyasztja a kultúrát, nem akar mindent egy este alatt megismerni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan a család és a karrier közti vívódással telik. Az együtt töltött hétvége nem biztos, hogy minden problémádat megoldotta. Sőt. Azt érezheted, hogy a partnered nem elég megértő veled. Próbáld meg az ő szemszögéből is nézni a dolgokat. Talán neki is szüksége lenne rád, talán a munkádon kívül másról is szeretne veled beszélgetni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap még mindig a pihenésé. Töltsd ezt a napot is a családoddal. Menjetek el kirándulni, tegyetek egy biciklitúrát a környéken, esetleg egy sétahajókázás vagy egy strandon eltöltött nap az, ami kellemesen kikapcsol, mégis feltölt energiával. Ha jó az idő, mindenképp menj ki a szabadba! Ha esetleg beborul, érdemes a szobában pingpongozni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napot érdemes a szabadban tölteni. Szellemileg nem vagy igazán friss és energikus, sajnos ma az olvasás vagy tanulás nem igazán megy. A szabadban eltöltött idő viszont fizikai megújulást ígér. Ma érdemes elmenni túrázni, biciklizni vagy úszni. Ha esetleg beborulna, akkor is találsz valamilyen fedett helyet, ahol kimozoghatod magad. Az ülőmunka után ez igazi testi-lelki felüdülés.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ha a tegnapi napot a rokonaiddal töltötted, ma érdemes a barátaiddal találkozni. Addig is használd ki az időd! Ma szellemileg is friss vagy, az érzelmeid is stabilak. Szívesen mennél kiállításra vagy néznél meg egy szabadtéri előadást. Az olvasás is jobban vonz ma, mint a héten bármikor. A délelőttöt szenteld a művészeteknek vagy a tudásnak, este pedig lazíts egy kicsit.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha tegnap végre kiöntötted a szíved egy közeli barátnak, mára sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagy. Talán szeretnél rendet tenni magad körül. Ideje volna kitakarítani a lakást, megejteni a nagymosást, lemosni az ablakot vagy átültetni a virágokat. Ez az elvonulás így pozitív, nem a sértettség vagy az elutasítás érzése diktálja. Ha rend van körülötted, társaságba is szívesebben mész el.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Bár az utóbbi idő szellemileg és fizikailag is sokat követelt tőled és ez meglehetősen fáradttá tett, az érzelmi hullámvölgy mára elmúlt. A mai napot érdemes a pároddal kettesben tölteni. Hagyd most a lakást! A határidős munkák is ráérnek hétfőig. Szükségetek van arra, hogy egy együtt töltött nap végre feledtesse az elmúlt időszak bajait, veszekedéseit. Pihenjétek ki magatokat!

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A tegnapi viharfelhők mára elvonultak. Reggelre talán már nem is érted, hogy tegnap mi okozott annyi fejtörést. Remélhetőleg építően hatottak rád a saját kétségeid. Mindenből tanulhatsz valamit, talán tegnap ráébredtél, hogy a dolgokat többféleképpen is szemlélheted. Ha megértő, figyelmes és türelmes vagy – elsősorban magaddal szemben -,lassan sikerülhet megváltoztatni a rossz beidegződéseket.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A fokozott érzelmek mellé ma bekúszik a fokozott tudásvágy is. Talán régen olvastál utoljára egy jó könyvet vagy régen néztél meg egy ismeretterjesztő filmet a TV-ben. Ha ma erre is szakítasz időt, igazán elégedett lehetsz ezzel a hétvégével. Talán a párod is szívesen olvasna veled vagy tanulna valami újat. Érdemes valamibe együtt belefognotok, a közös érdeklődés jobban összekovácsol.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod is sokkal nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak ígérkezik. Ha képes vagy jól beosztani az idődet, eljuthatsz egy uszodába. Jót tenne már egy kis testmozgás! A víz mindig is ellazított, segített a relaxálásban. Most is jót tenne, ha megmozgatnád a tagjaidat. Utána talán egy jó könyv, egy pohár tea… A közös családi olvasások ugyan már kimentek a divatból, de érdemes újra bevezetni! Tartalmasabb szórakozást nyújt, mint a TV.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top