Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 14. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap talán a nyaralás előtti nagy hajrá kezdete. A hétvégi összezörrenés szerencsére nem járt különösebb következményekkel, így ma újult erővel figyelhetsz a munkádra. Este arra is marad energiád, hogy a pároddal beülj egy moziba. Légy ma egy kicsit figyelmesebb vele! Néha túl durván fogalmazol, ezzel könnyen megbánthatod. Hidd el, nem csak a tartalom, a forma is fontos.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A tegnapi jó hangulatod mára is megmarad. Derűs vagy és jókedvű, de emellett a kötelességtudatod és a felelősségérzeted is felerősödik. Ezek sokat segítenek a munkában. Bármi is a feladatod, ma igazán jól tudsz koncentrálni. Az önuralmad segít abban, hogy végig vidd, amit elkezdtél és ne állj meg félúton. Ma érdemes a nagyobb feladatoknak nekilátni.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ez a heted sokkal jobban indul, mint az előzőek. Úgy érzed, az érzelmi problémákat sikerült a hétvégén megoldanod, vagy legalábbis megbeszélni a pároddal. Szellemileg is friss vagy, bár még nem vagy a régi. Ma kifejezetten a kreatív feladatok megoldásához van kedved, úgy érzed, a mindennapi rutinfeladatok nem jelentenek kihívást. Ha mégis ezekkel kéne foglalkoznod, válaszd a tradicionális megoldást, ne akarj mindent megváltoztatni.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Érzelmileg ma kifejezetten kiegyensúlyozott vagy. Úgy tűnik, minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy a munkádat jól végezhesd. Ha a hétvégén megtetted a szükséges lépéseket, a családod is megnyugodott, elfogadta, hogy a munkád is fontos neked. Így már sokkal szívesebben támogatnak, talán arra is kíváncsibbak lettek, hogy mi az, amivel foglalkozol.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha a hétvégén sikerült kipihened magad és sportoltál is, ma igazán kirobbanó formában vagy! A mai napod a munkahelyeden nem tartogat sem konfliktusokat, sem megoldhatatlan feladatokat. A kollégáiddal sikerül jól kijönnöd, a feladataidat elvégezned. Így elég időd és energiád marad arra, hogy mással is foglalkozz. Talán érdemes lenne összefutni a régi haverokkal.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Kezdődik a hét, de még mindig azt érzed, hogy a szellemi munkában gátol valami. Szerencsére lelkileg kiegyensúlyozott vagy, a kollégáiddal is jó viszonyt sikerül ma teremtened. A felelősségérzeted és az önuralmad is sokat segít abban, hogy elvégezd, amit rád bíztak. Ez azonban több figyelmet és energiát igényel ma tőled, mint máskor.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Érzelmileg és szellemileg is sikerült feltöltődnöd a hétvégén, így sikeresen indíthatod ezt a hetet. Ez az állapot azonban nem igazán stabil. Időnként úgy érezheted, hogy elveszítetted a fonalat, nem egészen érted, hogy mi zajlik körülötted. Egy kis odafigyeléssel ez leküzdhető. Próbálj meg mindenre egy kicsit jobban odafigyelni, akkor minden rendben lesz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Úgy tűnik, most sokkal derűsebb és kiegyensúlyozottabb vagy, mint az elmúlt héten. Sok mindent sikerült végiggondolnod, sok mindenen megpróbáltál változtatni. Ha ennek nem is látod rögtön az eredményét, ne keseredj el! A környezetednek is beletelik egy kis időbe, amíg feldolgozza a változást. Addig is örülj annak, hogy rugalmas vagy és képes vagy változtatni az életeden.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha a hétvégét sikerült otthon töltened és kipihenned magad, a mai napod sokkal könnyebben indulhat. Sajnos a változás még tart, még nem értél a végéra. Ez egy kicsit több energiádat emészti fel, mint eddig, de hidd el, meglesz az eredménye. Addig is gondold végig, hogy mi az az új, amit szeretnél beilleszteni az életedbe és mi az, amit szeretnél elhagyni.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha a hétvégén sikerült egy kicsit többet foglalkoznod a saját gondolataiddal, ráébredhettél arra, hogy a környezetedhez fűződő viszonyod egy kicsit korlátozott. Nézz egy kicsit másképp a kollégáidra! Mindenkinek megvannak a maga problémái, amikkel nehezebben birkózik meg. Ha ezt észreveszed és nem várod el mindenkitől azt, hogy minden helyzetben a maximumot hozza ki magából, nem csak a környezeted lélegzik fel, hanem te is.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Bár a gondolataid ma is frissek, mégsem megy olyan jól a munka, mint vártad. Érzelmileg egy kicsit labilisabb vagy, talán túl érzékenyen reagálsz a külvilág ingereire. A felelősségérzeted is felerősödött, most jöttél igazán rá arra, hogy az elmúlt időben egy kicsit elhanyagoltad a munkádat. Ezen még nem késő változtatni. A többiek talán egy kicsit másképp néznek rád, de ha bizonyítsz, ez megváltozik.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Az elmúlt hét harcai után most valami újat kezdhetsz. Talán sikerült túllendülnöd a holtponton. Te is fáradt vagy, a környezeted is belefáradt a folytonos veszekedésbe. Most azt érezheted, hogy támogatnak, ez érzelmileg kiegyensúlyozottabbá tesz. Érdemes kipróbálnod magad, valami újjal, szokatlannal próbálkozni. Azért ne ugorj mindjárt fejest a mélybe! Csak lassan!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top