Horoszkóp

2004. június 15-tól 21-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
A következő napokban összességében nagyon jó lehet a közérzeted. Olyan időket élhetsz meg, amikor azt gondoljuk, hogy „nem történik velünk semmi különös”, mégis utólag úgy emlékezünk az adott időszakra, hogy nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak voltunk. Az eseménytelenség annyiban áll, hogy semmi olyan nem történik, ami felkavarná életedet, ám kellemes, szórakoztató időtöltésben annál többször lehet részed. Több alkalmad is nyílik, hogy barátaiddal, ismerőseiddel közös programot szervezz, s akár a nyári pihenésedet is megkezdheted ezen a héten. Hiszen mire való a nyár, ha nem arra, hogy igazán jól érezzük magunkat? Külsőddel is érdemes kicsit többet törődnöd, hiszen nemsokára egy igazán nagy szerelem köszönthet be életedben.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Itt az ideje annak, hogy munkahelyeden is megmutasd, hogy nagyon is érdekelnek mások problémái, s nem csak munkatársként, de igaz barátként is tudsz bánni azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozol. Munkatársainkat nem mi magunk választjuk – a legtöbb esetben – ez azonban nem zárja ki azt, hogy igazi és emberi kapcsolatok szövődjenek a munkahelyen. Most szükség is lesz empátiádra, s odafordulásodra, előfordulhat, hogy a körülötted dolgozók közül valaki lelki támogatást vár tőled. Nem szívesen viszed be érzelmi életedet a munkád területére, azonban pont ez az érzékenység lehet, amely hosszabb távon is hasznot hozhat neked. Ha most együtt érzően viselkedsz, akkor olyan barátokat szerezhetsz, akik komolyan támogatják karrieredet is.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

Még mindig körülötted, forog a világ – hasonlóan a múlt hét eseményeihez. Rengeteg olyan ember akad a környezetedben, aki nyíltan kinyilvánítja, hogy nagyon tetszel neki, s vonzónak talál. Meg is van az eredménye ennek a „sikeráradatnak”. Önbizalmad jelentősen megnő, s szinte „sütkérezel” a fényben, amely most feléd árad. A negatívumokról se feledkezzünk meg: szinte alig tudsz a munkádra figyelni, annyira másról szól most az életed. Ha rá is tudod venni magad nagy nehezen arra, hogy dolgozz egy keveset, akkor is nagy kínnal teszed ezt, s ez bizony meg is látszik az eredményen. Nem kell bűntudatot érezned emiatt, inkább kerüld ki okosan a nehézségeket: vegyél ki szabadságot, s pihenj egy kicsit, csak arra figyelj, hogy élvezd az életet.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

Ezen a héten nagyon okosan és ügyesen navigálod az életedet. Megvan most minden tehetséged ahhoz, hogy szelíden, de határozottan vegyél rá mindenkit arra, hogy támogassa elképzeléseidet. Elvégre a legnagyobb eredmények, közé tartozik, amit ember elérhet, hogy úgy viszi véghez terveit, hogy azzal mások is egyetértenek, s elégedettek. Minél kevesebb harc árán sikerül valamint megvalósítanod, annál ügyesebb vagy. Úgy tűnik, hogy Te most a fent említett szellemiséggel tökéletesen azonosulsz, s olyan könnyedén mennek az ügyeid, mint a „karikacsapás”. Igazi Rákhoz méltón viselkedsz: látszólag nem vagy erőszakos, ám pontosan tudod, hogy mit akarsz, s azt nem is felejted el egykönnyen, hanem nagyon határozottan képviseled céljaidat.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

A következő napokban baráti és szerelmi kapcsolataidban felütheti a fejét némi zavarodottság, s előfordulhat, hogy egy-két olyan helyzet is adódik, amikor félreértesz valamilyen „gyanús” szituációt. Ne feledd, hogy lehetséges, hogy a helyzet csak számodra „gyanús”, s egészen más van mögötte, mint amit Te képzelsz bele. Általában nem vagy féltékeny természetű, ám ez nem jelenti azt, hogy időről-időre nem keríthet hatalmába téged is a „zöldszemű szörny”. Mégis azt tanácsolom, hogy hacsak nem teljesen egyértelmű a helyzet, ami miatt a gyanakvásod felébredt, akkor nézd meg többször is, hogy valójában mi történhetett. Könnyen előfordulhat, hogy „vaklárma” volt az egész, s semmi olyan nem történt, ami miatt aggódnod kellene.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Nagyon is a munka foglalja le minden percedet, s közben talán észre sem veszed, hogy párod mennyire sok időt tölt el egyedül ebben a párkapcsolatban. Eltérő lehet, hogy kinek mennyi időre van igénye a párja részéről, azonban van egy alsó „limit”, amely alatt már kérdéses, hogy lakótársi, vagy párkapcsolati viszonyról beszélünk? Elfogadható magyarázat, hogy fontos a munkád, s Te boldog vagy, ha dolgozhatsz. Hiszen semmi sem szórakoztatóbb és izgalmasabb számodra, mint ha – kemény munka árán – de mindig egy lépcsővel feljebb lépsz a „szamárlétrán”. Párodtól azonban nem várhatod azt, hogy éppen akkor és olyan formában álljon rendelkezésedre, ahogyan Te óhajtod, s amikor Te néhány percet szakítani tudsz rá.






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

Akadhat néhány problémád, s vitás helyzeted ezen a héten azokkal az emberekkel, akik a közvetlen környezetedben élnek. Itt most nem családod tagjairól van szó, hiszen velük egészen jó a viszonyod mostanság. Inkább a lakókörnyezetre gondolok, ahol élsz. Olyannyira csalódhatsz ezekben az emberekben, hogy komolyan fontolóra veszed azt a lehetőséget is, hogy nem kívánsz többé a közelükben élni. Ez a gondolat valódi elkeseredésből fakadhat, azonban sokkal jobb ötletnek tűnik, ha rendezed kapcsolataidat magad körül. Előbb utóbb valószínűleg egyébként is költözésre kerül sor az életedben, ám nem mindegy, hogy ezt milyen „szájízzel” és emlékekkel teszed meg.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Ezen a héten nagyon fogékony leszel szexuális értelemben. Ez azt jelenti, hogy több olyan emberrel is találkozhatsz, aki nagyon „bejön” neked, s érzékeidet megmozgatja, ráadásul nem is csak felszínesen. Az ilyen időszakokban sorra jelennek meg azok a potenciális partnerjelöltek életünkben, akikkel valóban óriási élményeink lehetnek közösen – az ágy területén. Ezeket a kapcsolatokat nem kell túlmisztifikálni, általában egy dologról szólnak, mégpedig arról, hogy milyen jól érezzük magunkat együtt – az ágyban. Beszélgetni nem biztos, hogy tudunk, s lehet, hogy egészen más dolgok iránt érdeklődünk. Egy dologgal ronthatod el ezeket a szép élményeket: ha megpróbálsz olyan dolgokat is „belelátni” ezekbe a kapcsolatokba, amelyek nincsenek meg bennük.






NYILAS (November 22. – December 21.)

A következő napokban egy olyan ember jelenhet meg az életedben, akit bizony nagyon vonzónak találsz. Lehet, hogy „régi ismerős” az illető, s a vonzalom talán nem is új keletű. Szerelem lehet ez az érzelem a javából, feltéve, ha megengeded magadnak ezt az érzést. Azonban valamilyen oknál fogva nem tartod etikusnak, vagy helyénvalónak. Lehet, hogy egyikőtök, vagy mindkettőtök nem független, vagy „elvarratlan” érzelmi szálak vannak a múltadban? Általában jellemző rád, hogy szeretsz „filozofálgatni”, s életednek olyan területein is megteszed ezt, ahol talán nem kellene. Ha valóban érzed azt a „bizonyos” érzést, akkor semmi más teendőd nincs, mint egyenes „fejest ugrani” a szerelembe.






BAK (December 22. – Január 20.)

A következő napokban olyan munkalehetőségről hallasz a barátaidtól, amely nagyon felvillanyoz, s valóban nagy lehetőséget látsz benne. Egészen lelkes állapotba kerülhetsz, s szinte már elfelejtkezel kritikus „Bak” óvatosságodról. Nem nézed meg minden oldalról ezt a lehetőséget, s nem vizsgálod meg minden apró részletét. Pedig pont ez a körültekintő óvatosság az, amely eddig segített neked a boldogulásban, s ennek köszönhető, hogy egzisztenciád jól felépített, s biztonságot nyújt számodra. Talán – mielőtt végleg döntesz – lesz még egy olyan pillanat, amikor még egyszer átgondolhatod ezt az ügyet, s ebben a pillanatban megláthatod a vállalkozás buktatóit is. Ha ezeknek ismeretében mész bele a vállalkozásba, akkor már helyzeti előnyben leszel.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Ezekben a napokban a rengeteg munka keserítheti meg az életedet. Nem mintha nem lenne meg minden kitartásod és tehetséged ahhoz, hogy ha valamit igazán akarsz, azt keresztül is vidd. Nem is az elszántsággal van a baj, hanem inkább energetikailag vagy most a mélyponton. Ez azt jelenti, hogy mostanában nem adtál magadnak elég időt arra, hogy kikapcsolódj, s kipihend magadat. Nincs tehát elég erőtartalékod arra, hogy a most fennálló erőt próbáló időszakban helytállj. Még mindig megvan azonban az a lehetőséged, hogy ezt őszintén beismerd, s önként vonulj el egy kicsit pihenni, s feltöltődni. Senki nem fog pálcát törni feletted azért, mert erőd nem végtelen, s energiatartalékaid nem kimeríthetetlenek. Jobb megoldás, mint ha mások veszik észre rajtad, hogy pillanatnyilag nem vagy csúcsformában.






HALAK (Február 20. – Március 20.)
Ezekben a napokban, valakiben nagyon kellemesen csalódhatsz közvetlen környezetedből. Lehetséges, hogy kisebb segítségre szorulsz, s egy olyan embertől kapsz egy segítő gesztust, aki eddig eszedbe sem jutott, mint jó ismerős, vagy barát. Ennek az eseménynek a kapcsán azonban elmélyül egy kicsit a viszony, s talán már nem mentek el egymás mellett szótlanul az utcán. Jó dolog, ha barátaink száma szaporodik eggyel, hiszen ez azt jelenti, hogy az életünk még szebb és gazdagabb lett. Párkapcsolatodban is egyre jobb idők közelednek, talán már érzed azt a hatást, amely legközelebbi kapcsolatod „felvirágoztatja”. Ez az erő azonban új lehetőségeket is tartogat majd számodra: könnyen lehet, hogy megismersz valakit, aki még komoly részt vállal az életedből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top