nlc.hu
Horoszkóp
Napi horoszkóp (06. 15. Kedd)

Napi horoszkóp (06. 15. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod igen jól indul. Tele vagy tetterővel, melyet a munkádban igen jól hasznosíthatsz. Tudod, hogy mit szeretnél elérni és azt is, hogy hogyan. Bármibe szívesen belevágsz, az esetleges nehézségek sem riasztanak el. Talpraesettséged és válalkozó szellemed a körülötted lévőket is lehengerli, így még könnyebben haladhatsz előre. A munkahelyi sikerek jó kedvre derítenek, ez a magánéletedre is kihat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A jó kedved mára is megmaradt, így a munkádban ugyanazzal a lendülettel haladsz előre, amivel tegnap dolgoztál. Tevékenyen veted bele magad a munkába, szeretnél valami újat kipróbálni. Ma kifejezetten vállalkozó szellemű vagy. A nap jól indul, de napközben előfordulhat, hogy elbizonytalanodsz. Talán túl sokat válaltál, talán újszerű a feladat. Ne add fel! Ha nem hagyod abba, amit elkezdtél, minden sikerülhet.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap a művészi hajlamaidat hozza ki belőled vagy a már meglévőket erősíti fel. Hajlamos vagy az ábrándozásra, a tervezgetésre. A gondolataid és érzelmeid felfokozottak. Ma igen jók az intuícióid, szinte olvasol mások gondolataiban. Az idegrendszered azonban ma túl érzékeny, lelkileg sérülékenyebb vagy, mint általában.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Az érzelmi kiegyensúlyozottság mára is megmaradt. Otthon minden rendben, így derűsen, jó kedvel látsz munkához. Újra lelkesítenek az új feladatok, szeretnél bizonyítani. Bármibe is vágsz bele, ma úgy tűnik, minden sikerül. Kitartó vagy, szeretnél mindennek a végére járni, nem hagysz elvarratlan szálakat. Ma a kollégáiddal is jól kijössz, könyen megérteted magad másokkal. A főnökeid is értékelik a teljesítményedet. Ma különösen eredményes napot zárhatsz.



Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól indul. Ma igen érzékenyen reagálsz a környezetedre, ma inkább érzelmi oldalról közelíted meg a problémákat. Úgy tűnik, ez most jobban is működik, mint a racionális megoldások. A szépérzéked is finomabb, mint eddig. Talán csak most veszed észre, hogy milyen is a környezet, ahol dolgozol. Ha újítani szeretnél, ma érdemes ere javaslatokat tenned. A kollégáid is örülnének annak, ha szép környezetben töltenék a napjuk nagyobb részét.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod sajnos a tegnapinál nehezebbnek ígérkezik. Reggeltől kezdve nyugtalan vagy, valami mással szeretnél foglalkozni, mint amivel épp kéne. Próbálj meg a munkádra koncentrálni, a nagy kaland nem most jön el, ez csak egy egyszerű hétköznap. Figyelj arra is, hogy ne költekezz az erődön felül. Ma hajlamos vagy a túlzásokra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Úgy tűnik, ma nincs igazán kedved a földön járni. Inkább az álmaidhoz menekülsz. A megérzéseid ma igen jók, a külvilágot inkább érzelmi oldalról közelíted meg. Sajnos azonban nem vagy kiegyensúlyozott, ez öszeütközésekhez vezethet. Figyelj arra, hogy mindenben légy mértékletes. Ma hajlamos vagy a túlzásokra.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napot lelkileg kiegyensúlyozottan, derűsen kezded. Úgy érzed, helyreállt a lelki egyensúlyod, így az előtted álló kihívások is sokkal jobban érdekelnek. Ma bátran belevágsz bármibe, minden újdonság érdekel. Vállalkozó szellemű vagy, a nehézségek sem riasztanak el. A munkád terén ma különösen sikeres lehetsz, csak arra figyelj, hogy a kollégáiddal megmaradjon a jó viszony.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai napod ismét egy kicsit nehezebbnek ígérkezik. Egy kicsit elfáradtál, talán szeretnél pihenni. Vigyázz, ne használd ki a tested, mert megbetegedhetsz! Sajnos érzelmi és szellemi téren sokszor elbizonytalanodsz, ami mind a munkádban, mind a magánéletedben visszavethet. Próbáld meg a kitűzött célhoz tartani magad!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod sok nehézséget tartogathat. Bizalmatlan vagy a környezeteddel szemben, ez hátráltat a munkában, de a magánéletben is okozhat problémákat. Ma kifejezetten ellentmondásos vagy, egyrészt szeretnél érvényesülni, sikert elérni a munkában, másrészt legszívesebben elfelejtenéd az egészet és a világon túli dolgok felé fordulnál. Teremts egyensúlyt magadban!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod jól indul. Úgy érzed, mind szellemileg, mind érzelmileg kiegyensúlyozott vagy, a gondolataid frissen szárnyalnak. Tele vagy energiával, szívesen vállalsz új feladatokat. A környezetedhez azonban ambivalens viszony fűz, tele vagy ellentmondással. Valamiért elbizonytalanodtál, bizalmatlanul szemléled a körülötted lévőket. Talánazt érzed, hogy nagyon sokat mutattál meg magadból.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha egy kicsit sikerült pihenned és feltöltődnöd, ma jobban indulhat a napod. A belső feszültségek még mindig kínoznak, szeretnél dűlőre jutni magaddal, de úgy tűnik, ez nem könnyű. Addig is végezd el a feladataidat. Ez téged is megnyugtat, az elvégzett munka örömmel és büszkeséggel tölt el, ami ahoz is hozzájárul, hogy szebb színben lásd a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top