Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 16. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod átlagosnak mondható. Nem várnak különösebben nehéz feladatok, mindent a szokott módon meg tudsz oldani. A tegnapi lelkesedésed is egy kicsit alábbhagyott. Ma örülsz annak, hogy csak annyi elvégzendő munkád van, mint máskor, nem keresed külön a feladatokat. A magánéleted is hasonlóan alakul, az estéd kellemes lehet, de nem tartogat különösebb szenvedélyeket.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A derűd és jókedved ma is a régi, de már nem vagy olyan lelkes és vállalkozó szelemű. Talán túl sok volt az újdonság, mára nincs igazán varázsa az új feladatoknak. Szeretnéd a régi, megszokott tempóban folytatni a munkád. Ennek szerencsére semmi akadálya. A feletteseid ugyanúgy számítanak rád, mint eddig.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap is a tegnapihoz hasonlóan alakul. A művészi hajlamaid felerősödnek. Ha nem is szeretnél alkotni, érdemes moziba menni vagy elolvasni egy jó könyvet. A munkahelyeden minden rendben, megy, de néha túl érzékenyen reagálhatsz. Figyelj oda arra, hogy mindent csak annyira vegyél komolyan, amenyire szükséges.



Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap a tegnapival ellentétben nem indul olyan jól. Bár még mindig energikus vagy és szeretnél a munkádban eredményt elérni, úgy érzed, nem igazán bízhatsz a kolégáidban. Ezt ők is érzik, a bizalmatlanságod feszültségek forrása lehet. A családodban is megmerevednek az álláspontok, ma nem vagy túl nyitott. Próbáld meg elmondani, hogy mi bánt!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A problémákat ma is érzelmi alapon közelíted meg, de nem vagy biztos abban, hogy erre a környezeted jól reagál. Talán azt érzed, egy vezetőhöz méltatlan az, ha a kollégáival a munkán túl is kapcsolatot tart fenn. Szeretnéd megőrizni a tiszted távolságot, félsz, hogy a tekintélyed csorbát szenved. Az aggodalmad azonban felesleges.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. A munkádban még mindig nincs minden rendben. Szellemileg nem vagy egészen friss, ma nem olyan jók az ötleteid, nem látod át a helyzeteket. Megpróbálsz odafigyelni arra, amit csinálsz, de mégsem tudsz igazán koncentrálni. A kötelességtudatod és a felelősségérzeted az, ami segíthet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap a tegnapihoz hasonló problémákat tartogathat. Ma sem vagy igazán elfogadó, nehezen szembesülsz mások kritikájával. Hidd el, nem azért kritizálnak, hogy bántsanak, segíteni szeretnének. Jobb, ha a barátaidra hallgatsz, mintha üres hízelgéseket követve olyan emberek társaságát keresed, akiknek semmit sem jelentesz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod szürkén indul. A derű és lelkesedés a tegnapé, nem biztos, hogy mára is megmarad. A munkádban ez nem okoz problémát vagy fennakadást, a környezetedhez főződő viszonyodban azonban elképzelhető. Próbálj meg figyelni a szavaidra! Ha a szokásos módon, szúrkálódva közelítesz az emberekhez, az összeütközésekhez vezethet.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai nap a tegnapihoz hasonlóan indul. Mindenre jobban oda kel figyelned, mint máskor. A legnagyobb problémát azonban a benned lévő bizonytalanság okozza. Amíg nem vagy száz százalékig biztos magadban, a legkisebb kétség is elbizonytalaníthat, eltéríthet a szándékodtól. Így nehéz egy irányba haladni. Ha nem figyelsz, hatalmas kerülőket kell megtenned.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha nem sikerül magadban megteremtened az egyensúlyt, félő, hogy rosszindulattal fordulsz mások felé. Később ráébredhetsz arra, hogy félreértettél bizonyos dolgokat, de ha egyszer megbántasz valakit, nehéz utána megteremteni a jó viszonyt. Hid el, mások is megdolgoznak a sikerért, nem pottyan csak úgy az ölükbe az elismerés!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap is kettős. A magánéletedben minden sikerül, a pároddal igazán boldog, harmonikus, kiegyensúlyozott a viszonyod. Ez sajnos nem igaz a munkádra. Talán azt érzed, hogy túl nagy terhet ró rád a feladatod, amit el kell végezned, talán a felelősséget szeretnéd végre megosztani mással. Próbálj meg egy kicsit több bizalommal lenni a kollégáidhoz!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap a tegnapihoz képest ismét egy kis érzelmi labilitást hoz. Túl feszült vagy, állandóan megváltoztatod az álláspontod. A környezetedre ez igen nagy terhet ró. Azt érzik, hogy nem vagy megbízható, nem lehet rád építeni. Ma igen nagyot tévedhetsz, ezért ne hamarkodd el a döntéseidet, minden mondatot gondolj végig, mielőtt kimondanád.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top