Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 17. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan nem ígér sok meglepetést. Az idődet te osztod be, a munkahelyeden könnyedén végzel a feladataiddal. A fennmaradt idődet érdemes a családoddal töltened. Figyelj oda rájuk is! Az elmúlt időben túl sokat foglalkoztál magaddal, a szüleid azt érezhetik, hogy nem törődsz eleget velük. Sokszor egy telefonhívás is elég!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A munkahelyeden ma mindent problémamentesen meg tudsz oldani. Ha mégis felmerülne valamilyen nehézség, főleg a női kollégák segítségére számíthatsz. Úgy tűnik, a magánéletedben is minden rendben van. A párodal nyugodt, derűs a viszonyod. Hűséges vagy hozzá és ő is tudja, hogy a hűségedre számíthat. Talán csak egy kiadós pihenésre, együtt töltött pár nara van szükségetek.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Úgy tűnik, érzelmi téren sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagy. Akár a családod nőtagjai részéről, akár a női kollégák részéről számíthatsz segítségre. Szellemi téren még mindig akadnak problémák. Talán zavar, hogy a feletteseidnek bizonyos dolgokról más az elképzelése, mint neked. Ha változtatni akarsz, figyelj oda arra is, hogy ezt milyen formában közlöd.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap a tegnapihoz hasonló problémákat hozhat. Úgy érzed, a törekvéseidet a háttérből hiúsítja meg valaki. Ideges vagy és csalódott, nem igazán tudod, hogy mit tegyél. Mielőtt összevesznél valakivel, bizonyosodj meg arról, hogy tényleg ő áll-e a dolgok háterében. Talán ennél jobb megoldás, ha egy kicsit visszavonulsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Mára visszatértél a racionalizmushoz. Egy kissé talán önfejű is vagy, most nincs kedved meghallgatni másokat, a saját utadat járod, a döntéseket egyedül szeretnéd meghozni. Intellektuálisan talán egy kicsit merev vagy. Légy egy kicsit nyitottabb! Talán a saját erődből értél el mindent, de ez nem jelenti azt, hogy mindig mindenben igazad van!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod érzelmileg egy kicsit labilis. Nem igazán foglalkozol a munkáddal, ma túl hanyag vagy. Tőled szokatlan módon az extravagáns megoldásokat részesíted előnyben, nincs kedved a kitaposott utat járni. Határozatlan vagy, a hangulataid sokszor legyűrnek. Ma fokozottan szükség van arra, hogy odafigyelj a munkádra és a környezetedre is.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Ma minden problémát érzelmi oldalról közelítesz meg. Ez alapvetően még nem baj, de problémát jelenthet, ha a racionális döntések helyét teljesen átveszik az intuícióra alapozottak. Könnyen tévedhetsz, és nem biztos, hogy ezt könnyen sikerül belátnod. Otthon a kiegyensúlyozott környezet megnyugtathat, ma kifejezetten a luxust keresed.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma talán nemigazán ragadnak meg azok a kérdések, amikkel foglalkoznod kell. Úgy érzed, mindez triviális, az életben sokkal fontosabb problémák is vannak. Próbálj meg a valóság talaján mozogni! Jó, ha odafigyelsz arra, hogy a világ más tájain milliók éheznek, de a te feladatod az, hogy itt és most élj. A saját feladataiddal birkózz meg!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai nap jobban teszed, ha az emberismeretedre hagyatkozol! Ne az információkat nézd, amik mindenki számára hozzáférhetőek! Hallgass a megérzéseidre! Azok igen ritkán hagynak cserben. Ha úgy érzed, hogy valakit nem vagy képes kiismerni, nem vagy biztos a szándékaiban, kérdezd meg a barátaidat arról, hogy nekik mi a véleményük.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap a tegnapihoz hasonlóan indul. Még mindig úgy érzed, hogy valaki vagy valami meggátol a kiteljesedésben. Hajlamos vagy arra, hogy ezt a gátat kívül, másokban keresd. Lásd be, hogy te is tévedhetsz! Máshogy is lehet nézni a dolgokat! Túlságosan bemerevedtél, már csak fehéren vagy feketén látod a dolgokat. Légy egy kicsit nyitottabb és elfogadóbb!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap is érzelmi harmóniát hoz, a munkahelyeden azonban nehézségekre kell számítanod. Bár a női kollégák támogatásukról biztosítanak, a férfiakkal nem megy olyan könnyen. A családodban is inkább a nőkre számíthatsz, a férfiak most túl kritikusak veled szemben. Ők teljesítményt várnak el, az érzelmeiket a háttérbe tolják.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A tegnapi érzelmi feszültség szerencsére elmúlt. Ma egy kicsit stabilabb vagy. Ha jól osztod be az időd, sok mindent pótolni tudsz, ami az elmúlt napokban elmaradt. Elfáradhattál már attól, hogy mindig a lemaradásodat kell bepótolni. Szedd ösze magad, gyorsulj fel és akkor bírod a tempót. A többieknek is megy!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top