Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 18. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ma van a hét utolsó munkanapja, te mégsem fáradtál el. Legszívesebben versengenél a kollégáiddal. Szeretnél bizonyítani. Mint mindig, most is te szeretnél az első lenni, mindent megteszel azért, hogy a munkádat jó és gyorsan elvégezd. A családodban is a bizonyítási vágy vezérel. Hidd el, a szeretteid anélkül is elfogadnak, hogy mindig bizonyítanál!


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod nem olyan nyugodt, mint szeretnéd. Egész nap csak álmodozol, a munkádra nem fordítasz kellő figyelmet. Nyugtalan vagy, valami másra vágysz, de te sem tudod igazán, hogy mire. Vigyázz, nehogy meggondolatlan lépésekre sarkalljon ez a hangulat! Nem biztos, hogy egy felelőtlen kapcsolat vagy szórakozásra elherdált pénz jobb kedvre derít!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma egészen különleges hangulatod van! A dolgokat mind érzelmi, mind szelemi oldalról jól átlátod, szinte gyönyörködsz a dolgok rendjében és teljességében. Ezt azonban néha egészen földhözragadt feladatok szakítják meg. Legalábbis te így érezheted. Hidd el, ez is beletartozik a „dolgok rendjébe”!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan indul, azonban már a délelőtt folyamán érezheted, hogy megnyugszol, a felhők eloszlanak a fejed felől. Ideje volt már annak, hogy higgadtabban reagálj a dolgokra. Most egy kicsit biztosabb vagy magadban, a megérzéseidben. Úgy érzed, lelki támaszt is könnyebben találsz.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Bár még mindig makacs vagy és önfejű, ma reggel újra sikerül az érzelmeidet az intellektuális oldallal közös nevezőre hozni. Az, hogy a harmónia medig tart, csak tőled függ. Ha újra sikerül ráhangolódnod a környezetedre, talán észre veszed, hogy arra is szükségük van az embereknek, hogy odafigyelj rájuk. Nem automaták, lelkük is van!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma a tegnapihoz hasonló problémákkal kell szembenézned. Úgy érezheted, hogy hadakozik benned az érzelmeire hallgató, mindig az újdonságot kereső ember és a józan, megfontolt, a munkája és a szerettei iránt felelősséget vállaló ember. A kettőt nehéz öszeegyeztetni, de nem lehetetlen. Próbáld meg és sikerülni fog!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap érzelmileg nem annyira labilis, mint a tegnapi. Még mindig az érzelmi oldalt helyezed előtérbe, ami tévedések forrásává válhat. Viaskodik benned az újdonságra való vágy, a kalandkeresésé és a dolgok elfogadása. Változtatni szeretnél, de talán túl merész vagy, vagy ahhoz a határhoz közelítesz, amin átlépve megbánthatsz másokat.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma ismét hajlamos vagy ara, hogy a valóságtól elrugaszkodva, mások problémáival foglalkozz. Ha ezt a környezeted nem érti, csak még jobban visszavonulsz, sértett leszel és azt érzed, utolsó mohikánként, egyedül kel megvívnod a harcot. Ha szembenézel magaddal, rájössz, hogy ez csak menekülés a saját feladataid elől.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma úgy érezheted, hogy az idő lelassult és visszafelé peregnek a percek. Minden túl lassan történik, és olyan, mintha már bekövetkezett volna valamikor. Ne keseredj el, ez csak a fáradtság miatt van így! Akármilyen hihetetlen, a dolgok a saját tempójukban haladnak a cél felé, minden rendben van!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán mára egy kicsit elfáradtál és visszahúzódtál. Az, hogy nem alakul minden a terveid szerint, még nem ok arra, hogy teljesen visszavonulj. Túl gyorsan akarsz elérni mindent! Idő kell ahhoz, hogy a munkádban érvényesülni tudj. Ha törtetsz, az csak visszatetszést kelt. Gondold át újra, hogy min múlik a siker!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai nap az előzőekhez hasonlóan ambivalens. Talán túlságosan elmerültél az érzelmeidben, ezért hanyagolod el olyan látványosan a kötelességeidet. Persze te azt hiszed, hogy mindent megteszel, de magad is beláthatod, hogy ez nem igaz. A szükségesnél több időt és figyelmet képtelen vagy a munkádra szánni, az pedig talán túl kevés. A feletteseid szeretnék tudni, hogy érdekel-e egyáltalán, amit bent csinálsz vagy nem.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Végre vége van a hétnek! A hét eleje óta azt vártad, hogy letehesd a munkád és hazamehess. Azért ma is akad tennivalód, mid a munkában, mind otthon. Egy kicsit elszomoríthat, hogy azt látod, a tetteidnek nincs eredménye, hisz újra-meg-újra ugyanazokat a feladatokat kell megoldanod. Ha nem is az örökkévalóságnak dolgozol, légy büszke arra, hogy mindent megteszel, ami tőled telik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top