Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 19. Szombat)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ma azt érezheted, hogy egyedül vagy a gondolataiddal, a problémáiddal. Ha egy kicsit is őszinte vagy, azt láthatod, hogy nem igazán fordulsz a szeretteid felé. Egy-egy mondatot többször is el kell mondani ahhoz, hogy eljusson hozzád. Talán másoknak is van problémája, amivel esetleg pont hozzád fordulna, ha nem lennél olyan figyelmetlen.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A hétvége nem indul olyan jól, mint szeretnéd. Ma túl szenvedélyes és féltékeny vagy, ezzel az őrületbe kergeted a partneredet. Próbálj egy kicsit uralkodni az érzéseiden, különben a pihenést veszekedések tehetik lehetetlenné! Félő, hogy ha nem tudod kordában tartani a féltékenységedet, ma szakíthatsz a pároddal.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai nap végre hatalmas terheket vesz le a válladról, de ahogy ezek lekerülnek, te gondoskodsz újabbakról. Szellemileg végre egyensúlyban vagy, de ez átlendíthet a ló túlsó oldalára. Úgy érezheted, hogy jól megvagy egyedül, nincs szükséged senkire. Ez talán intellektuálisan igaz is, de hidd el, neked is szükséged van egy társra!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod igen jól indul! Végre megtalálod önmagad. Jóindulatú vagy és barátságos, aki mindenkit elfogad és akit mindenki szeret. Emellett intellektuálisan is kifejezetten aktív vagy, úgy érzed, ma különösen jól forog az agyad. Talán csak az okozhat problémát, hogy ma egy kis függetlenségre vágysz, a családod pedig arra, hogy velük légy.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha sikerül meghallgatnod másokat, ez a hétvége jól indulhat. Ha azonban a saját véleményedet mindenki elé helyezed, konfliktusokra számíthatsz. Bár a családod elfogadja az abszolút tekintélyedet, de szeretnének ők is érvényesülni melletted. Ha nem hagyod őket kibontakozni és kedvüket szeged, érzelmileg ellened fordulhatnak.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma végre pihenhetsz egy kicsit! Úgy érzed, most a családod is támogat érzelmileg, így könnyebb a problémáidat megoldani. Ha végre kibeszéled magad és nem zárkózol be, talán ők is tudnak segíteni. Az utóbbi időben amúgy is nehezen fogadsz el másokat, legalább a szeretteidet ne utasítsd vissza!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod nem alakul olyan jól, mint szeretnéd. Talán túl sok időt töltöttél a fellegekben, ma kifejezetten féltékeny vagy. Talán azt érzed, hogy a párod jobban szót ért mással, mint veled. Nem biztos, hogy igazad van, de ha igen, akor is érdemes elgondolkodni azon, hogy ennek te mennyiben vagy az oka.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Itt a hétvége, remek lehetőség arra, hogy kibújj a csigaházadból. Hidd el, jót tesz, ha emberek közé mész! Vágysz is a társaságra és el is utasítod. A barátaid sem fognak az örökkévalóságig hívogatni! Mondj igent, és próbálj meg egy kicsit oldottabb lenni. Ha mereven állsz és csak csípkelődni tudsz, magadra hagynak.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

M avégre fellélegezhetsz! Igazán sok volt a feszültség az utóbbi időben, épp ideje volt annak, hogy egy kicsit megnyugodhass. A belső feszültségek végre elsimultak! Pihend ki magad éd örülj a megtalált lelki békének! Igaz, hogy nagy volt az ára, de talán pont ezért lesz olyan értékes a számodra!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Az utóbbi időben ismét bezárkóztál, elvonultál a külvilág elől. Te is érzed, hogy ez így nem jó! Próbálj meg nyitni egy kicsit! Talán érdemes egy igazán megbízható, jó barátnak kiöntened a szíved! Biztosan más szemszögből látja a dolgokat, mást vesz észre. Talán csak ennyi kell, egy új nézőpont, ami segít jobban rálátni a dolgokra.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Talán túl jól alakult az érzelmi életed az elmúlt időben, ezért nem tudod megbecsülni a társad. Ha nem figyelsz oda, ma erőt vehet rajtad a féltékenység! Amúgy is függetlenségre vágysz, ma nem vagy túl megértő és toleráns. Mielőtt kimondanád azt a bizonyos utolsó szót, számolj el tízig, de még jobb, ha alszol rá egyet. Később nagyon bánnád, amit ma felelőtlenül meg akarsz tenni!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod sok mindent felkavarhat benned is és a környezetedben is. Érzelmileg ma igen labilis vagy, újra előrör a függetlenségi vágy, amihez őrült féltékenység és rengeteg szenvedély társul. Talán nem vagy hajlandó észrevenni, hogy a másik fáradt, ezt egyszerűen visszautasításként éled meg. Vigyázz arra, hogy mit teszel és mondasz, mert mindennek súlyos következménye lehet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top