Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 20. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap a tegnapihoz hasonlóan alakulhat, azzal a különbséggel, hogy egész nap feszült és nyugtalan lehetsz. Tele vagy energiával, szeretnél valami újat hozni a kapcsolatotokba, de nem biztos, hogy ezt olyan formában teszed, ahogy az a párodnak is elfogaható lenne. A szenvedélyeidet próbáld meg okosan kimutatni, akkor minden rendben lesz.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napodat is a féltékenység uralja. Ha nem veszel erőt magadon, ez mindenre rányomhatja a bélyegét. Ha minden pillanatban azt lesed, hogy mit csinál a másik, azzal csak elmérgesíted a helyzetet. Nem tilthatod meg neki, hogy mással is érintkezzen! Bízz meg benne és ne hozd se őt, se magadat, se mást kínos helyzetbe!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Úgy látszik, mára a tegnapi viszonylegos nyugalomból csak az érzelmi nyugtalanság maradt. Nem igazán bízol a partneredben, pedig az utóbbi időben elég jelét adhatta annak, hogy szeret téged és a nehéz helyzetekben is kitart melletted. Ha eddig jól megvoltatok, nem érdemes pont most összerúgni a port! Próbálj meg több bizalommal lenni iránta!


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod érzelmileg túl telítettnek ígérkezik. Bár tegnap egy kicsit ismét önmagad lehettél, ma ismét többször is azon kapod magad, hogy elbizonytalanodsz, nem is tudod, hogy mit szeretnél. Nyugtalan vagy és szenvedélyes, de nem biztos, hogy ezt a megfelelő módon tudod közölni. Próbáld meg eltalálni a középutat az indulatok és a higgadtság között!


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma próbálj meg egy kicsit megértőbb lenni a környezeteddel! Talán érdemes beszélgetni, azaz meghallgatni azt is, amit a másik mond. Ha nem mondja is ki rögtön, hogy mi bántja, egy kis figyelem és türelem csodákra képes! Próbáld meg háttérbe szorítani magad! Ha a másik másképp gondolkozik, fejtsd meg, hogy miért. Ne támadj és ne ítélkezz meggondolatlanul!


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap a tegnapihoz hasonló helyzeteket és érzelmeket hozhat. Ha erre előre számítasz, sokkal könnyebb megküzdeni a nehézségekkel! Próbálj meg ma nyitottabb és elfogadóbb lenni! Minden problémára van megoldás – ezt te is tudod -, csak energiát kell fordítani arra, hogy ezt megtaláld. Ha a környezeted segíteni próbál, légy egy kicsit hálásabb!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod a tegnapihoz hasonló veszélyeket rejt. Ha nem figyelsz oda, a féltékenységed könnyen óriási méreteket ölthet. Nem számoltathatod el a párodat minden percéről, nem kezdhetsz el hisztizni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, mint azt elképzelted! Higgadj le egy kicsit és légy sokkal objektívebb!


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai nap érzelmileg egy kicsit labilisabb vagy. Úgy érzed, hogy tele vagy energiával, valami újra vágysz. Ma kifejezetten bátornak érzed magad, szívesen kipróbálnál valamit, amit eddig nem mertél. Esetleg az extrém sportok vonzanak? A belső nyugtalanság mindenképpen arra sarkall, hogy valami szokatlant tégy. Arra figyelj, hogy ne légy felelőtlen!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A mai nap ismét egy kis érzelmi bizonytalanságot hoz. Talán nem bízol meg a párodban. Arra gondolsz, hogy ugyan végigcsinált veled sok mindent, mégsem szeret igazán. A féltékenységednek nincs semmi alapja, de ha ezt most nem tudod elnyomni magadban, meglehet, hogy a végén tényleg szakítotok! Ne tégy olyat, amit megbánnál!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Mindenki tudja rólad, hogy megbízható ember vagy, szilárd és kemény jellem. Minden erőddel arra koncentrálsz, hogy megoldd az előtted álló feladatokat. Másra nem szánsz energiát. Gyakran úgy érzed, az az idő, amit magadra fordítasz, felesleges, csak a lényegtől térít el. Ez nem igaz! Figyelj oda a testi és lelki igényeidre is, amíg nem késő!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha a tegnapi napot problémák nélkül átvészelted, ma igazán kellemes nap virrad rád. Az érzelmeid ismét a régiek. Talán újra átgondoltál mindent és rájöttél, hogy mennyire fontos a párod szeretete, társasága, egész lénye. A belső feszültségek azonban még nem szűntek meg. Úgy érzed, hogy tenned kell valamit, feladatod van. Nézz körül, biztos nem lesz nehéz kitalálni, hogy mi az!


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap sajnos ugyanolyan fáradt és hisztis vagy. Érzelmileg teljesen fel vagy kavarodva, már azt sem tudod, hogy mit teszel és miért. Ha nem figyelsz jobban oda, tényleg túlfeszítheted a húrt. Talán előbb leszel egyedülálló és fügetlen, mint szeretnéd! Mielőtt bármilyen meggondolatlan lépésre ragadtatod magad, állj meg, higgadj le. Indulatból cselekedni sosem szerencsés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top