nlc.hu
Horoszkóp
2004. június 22-tól 28-ig

2004. június 22-tól 28-ig

Néha napokig nem jutsz internet közelébe, vagy egyszerûen nincs idõd horoszkópot olvasni. Ezt a problémát orvosultuk, mikor kiötlöttük heti horoszkópunkat.





KOS (Március 21. – Április 20.)
Mostanában sok munka és sok teher nehezedik rád, s bizony alig tudod fejben tartani tennivalóidat. Sajnos ezen a héten otthon sem könnyítik meg a helyzetedet: lehet egy-két feszült pillanatod szeretteiddel, s ettől csak még idegesebb leszel, s hangulatilag néha elérheted a „mélypontot”. Egyszerre két helyen – munkahelyeden és otthon is – helyt kell állnod – s kezelned kell a nehéz helyzeteket is. Most valóban csak önmagadra számíthatsz, – jó hír lehet viszont, hogy megvannak az adottságaid is ahhoz, hogy saját magadnak segíteni tudj. Leginkább racionális, józanésszel megáldott önvalódat kellene most „elővenned”, s higgadtan, lépésről-lépésre átgondolni a problémákat. Más taktika most nem nagyon válik be, ám az említett módon sikerrel oldhatod fel feszültségeidet.






BIKA (Április 21. – Május 20.)

Ismét az anyagiak kerülnek életed középpontjába, s lehet, hogy éppen Te magad leszel az, aki átmeneti „zűrzavart” okozol saját magadnak ebben a tekintetben. Egy olyan érzelem kergethet anyagi erődön felüli költekezésbe, amely annyira erős, hogy egy picikét elveszi a józan eszedet. Ez azt jelenti, hogy még arról is megfeledkezel, ami annyira fontos számodra, hogy egész személyiségedet jellemzi: anyagi biztonságodról. Más vágyad sincs, mint, hogy megmutasd kedvesednek, hogy minden földi jóval elhalmozod, s mindent megadsz azért, hogy jó kedve legyen. Egyszóval minden kellemes és szép dologgal elkényezteted, amit csak szeme, vagy szája megkíván. Jól van ez így, s nagyon szép és kedves a viselkedésed, – feltéve, ha mértéket tartasz ebben is.






IKREK (Május 21. – Június 21.)

Lehet, hogy már meg is van az eredménye annak a nagy népszerűségnek, amely az elmúlt hetekben téged övezett? Lehetséges, hogy sikerült „belekeveredned” egy titkos, ám annál szenvedélyesebb viszonyba. Most aztán „főhet a fejed”, hogyan szervezd meg életedet, hiszen aligha úszod meg anélkül, hogy változtatnál mindennapi életritmusodon. Egy ilyen viszony bizony nagyon jó szervezést, s hétköznapjaink gyökeres „átalakítását” igényli. Lehet, hogy úgy találod – legalábbis egyelőre, – hogy megéri neked ezt a sok fáradtságot, az öröm, amit ez a kapcsolat nyújt neked. Azonban az is elképzelhető, hogy egyszerűen „beleunsz” ebbe a sok szervezkedésbe, s nem lesz már energiád arra, hogy azt a sok apróságot észben tartsd, amit ez a viszony igényel.






RÁK (Június 22. – Július 22.)

A következő napokban sem leszel nagyon „fényes” hangulatban, inkább befelé, lelked legmélye felé fordulsz, s kívülről már-már depresszívnek is tűnhet a hangulatod. Pedig csak „elmélyült” állapotban vagy, – bár tagadhatatlan, hogy gondolataid nem a legpozitívabbak. Éppen egy olyan belső munkában haladsz előre, amely saját lényegedhez vezet egy lépéssel közelebb. Persze ez a folyamat nem mindig kellemes, s „előkerülhetnek” olyan belső képek, vagy emlékek, amelyek nagyon fájdalmasak számodra. Mégis a feldolgozásuk olyan eredménnyel jár, amely felbecsülhetetlen: ha „megdolgoztad” ezeket a fájdalmas témákat, akkor sokkal jobban és szebben élheted mindennapjaidat, görcseid oldódni fognak, félelmeid csökkennek majd.






OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Különös gondolatok „fészkelik” be magukat az agyadba a következő napokban. Valamilyen oknál fogva olyan érzésed támad, hogy környezetednek legközelebbi tagjai titkolnak előled valamit, nem teljesen őszinték hozzád, egyszóval könnyen lehet, hogy becsapnak téged. Gondolataidnak nem feltétlenül van köze a valósághoz, inkább valamilyen elfojtott belső érzelemből táplálkoznak. Egy módon tudsz saját magadnak segíteni: meg kellene keresned annak a hiedelemnek a gyökerét, hogy becsapnak téged. Lehet, hogy sokkal közelebb jutsz belső világodhoz ezzel a lépéssel, mint ha „belelovalod” magadat saját negatív gondolataidba. Nem beszélve arról, hogy kapcsolatodat környezeteddel is az előbbi lépés támogatja jobban.






SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

Magánéleted nagyon meghatározza a következő napoknak a hangulatát, s hogy a végeredmény mennyiben határozza majd meg a jövődet, annak eldöntése a Te kezedben van. Kedvesed áll a probléma középpontjában, ugyanis kiderülhet róla valamilyen nem éppen pozitív tény, amely a múltjában történt meg vele, lehet, hogy éppen abban az időszakban, amikor téged még nem is ismert. Természetesen nincs jogod számon kérni tőle azt az időszakot, amikor még nem szerepeltél életében, ám lehet, hogy mégiscsak bujkál majd a lelkedben egy kellemetlen érzés, s nem tudsz neki teljes szívedből „megbocsátani”. Valójában nincs mit megbocsátanod, hiszen nem ellened követett el valamit. Az, hogy csalódtál benne egy kicsit, még nem a világ vége!






MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)

A következő napokban olyan idealizált érzelmekkel fordulsz valaki felé, hogy az már talán nem is szerelem, hanem egyfajta imádat tárgyát képezi számodra ez a személy. A veszélyes éppen az ezekben az érzelmekben, hogy „nem látod a fától az erdőt”, ahogyan a régi közmondás mondja. Vagyis éppen a lényeget nem fogod meglátni a személyiségében, s így nem is tudsz majd szabadon dönteni, hogy valójában „kell-e” neked ez az illető. Nem tudod megítélni, hogy fel tudod-e Őt a hibáival együtt vállalni, s el tudod-e majd viselni a hétköznapokban. Ha legalább minimális mértékben meg tudnád őrizni ebben az ügyben az objektivitásodat, akkor sokkal helyesebb és tartósabb döntést hozhatnál életednek ebben a fontos kérdésében.






SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

Általában az emberi életben az egyik két legfontosabb téma a pénz és a szerelem szokott lenni. A Te életedben most – nagyon szerencsés módon – mindkettő jó fordulatot vehet. Pénzügyeidet tekintve saját megérzéseidben bízhatsz meg a leginkább – hiszen Te már tudod azt, hogy a megérzéseid vezethetnek a legjobban, bármely kérdésben, bármikor és bárhol. Most is alapozhatsz erre, s ha adódik pénzügyekben egy-egy jó ráérzésed, akkor bízd magad rá nyugodtan! A szerelem területén pedig jöhet valaki, akivel egy nagyon „finom” találkozásban lehet részed, amikor nagyon egymásra tudtok hangolódni. Lehet, hogy neked nagyon jót tesz ez a viszony, azonban az már korántsem biztos, hogy családi életednek is ugyanígy használ.






NYILAS (November 22. – December 21.)

Az életed a következő napokban – hasonlóan a múlt heti erőkhöz – még mindig a szerelemről szól. Felébred a gyanú a lelkedben, hogy választottad talán nem is önmagadért szeret, hanem csupa olyan dologért, amit nyújtani tudsz neki. S elsősorban az anyagiakra gondolsz, s a biztonságra, amit egzisztenciád jelenthet. Tagadhatatlan, hogy Te életed során egyre inkább feljebb kapaszkodsz a „szamárlétrán”, s idővel jelentős vagyont, s anyagi biztonságot teremthetsz magadnak. Egész lényedből sugárzik, hogy életviteled nívós, s szereted a minőséget, életed minden területén. Azonban ez nem zárja ki azt, hogy találsz egy olyan embert magad mellé, akit ez a teljesítmény semmilyen irányban nem befolyásol, s elsősorban a társát látja benned.






BAK (December 22. – Január 20.)

Életednek ebben az időszakában „önmagaddal” találkozhatsz, s méghozzá elég sokféle értelemben. Lehetséges, hogy otthon is és az utcán is saját személyiségednek azok a részei „jönnek veled szembe”, amelyek a legkevésbé sem tetszenek neked. Általában elfogadható tétel az, hogy azok az energiák, amelyekkel a külvilágban találkozunk, saját személyiségünk kivetített energiái. Tehát: ha tetszik, amit a külvilágban látsz, akkor saját magadnak is tetszel, azonban ha csak bosszúságot, s ellenszenvet tapasztalsz, akkor bizony ideje lenne, hogy egy kicsit saját lelked mélyére nézz. Minden erőteljes indulat, amit a külvilág irányában, saját magadban gerjesztesz, jelent valamit, s feldolgozást igényel, ami persze komoly belső munkát jelent.






VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)
Még mindig a munkáról szól az életed – hasonlóan az elmúlt heti hatásokhoz. Már kissé múlóban van az energiátlan állapot, amely egész lényedet jellemezte. Azonban még mindig úgy érzed, hogy sok az, amit a Te vállaidra raknak, s egyáltalán semmi kedved sincs foglalkozni vele. Felettesedet most „hajcsárnak” éled meg, s titokban nagyon-nagyon haragszol rá, mert egy kis szusszanásnyi időt sem hagy neked, hogy kifújd magadat. Lehet, hogy éppen Ő az, aki most a legtöbb jót teszi neked azzal, hogy ennyire „hajt” téged. Ennek a sok munkának ugyanis meg lesz az eredménye, s ez az eredmény elképzelhető, hogy felette áll minden reményednek. Nagyon is megéri most minden erőddel dolgoznod és kitartanod!







HALAK (Február 20. – Március 20.)

Bizony ezen a héten a titkokról szólhat az életed, ugyanis könnyen elképzelhető, hogy olyan szerelmi szálba bonyolódtál, amely nagyon megnehezíti az életedet. Titkolódznod kell, s ráadásul nem is olyan könnyen megy neked az ilyen fajta hazudozás. Lehet, hogy lelkiismeretfurdalásod már állandósult, s azt sem tudod, hogy „hol áll a fejed” a sok körmönfont történettől, amit otthon „tálalsz”, amikor párod megkérdezni, hogy hol jártál, és mit csináltál aznap? Rosszabb pillanataidban még az is megfordul a fejedben, hogy mindent elmondasz életed párjának, ám nagyon félsz attól, hogy fájdalmat okozol neki, s minden végképp elromlik közöttetek. Az őszinteség ebben a helyzetben nem éppen a legjobb megoldás, ám az sem jobb, ha „spontán” derül ki minden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top