Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 22. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Vidáman és élettel telve kezded ezt a napot is. Ma szeretnél teljes erővel a munkádra koncentrálni, talán előre dolgoznál, hogy a hét végén pihenhess. Azonban érzékenyebb vagy, mint eddig. Egy apró mozdulat, egy mosoly vagy egy elejtett célzás kizökkenthet a jókedvedből. Ha kellemetlen érzésed van, inkább tisztázd, mielőtt félreértenél valamit.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod az egész héthez hasonlóan szellemi sikereket ígér. A legjobban írásban tudod kifejezni magad. Ma érdemes leülni és megfogalmazni a beszámolókat, pályázati anyagokat, vizsgadolgozatokat esetleg kérvényeket. Ha bízol a körülötted lévőkben, segítséget kaphatsz tőlük. Az ötleteiddel elzárkózni igazán nem érdemes.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod igen nehéz helyzetek elé állíthat, bár helyesebb lenne azt mondani, hogy kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. Az utóbbi napokban feszült és túl érzékeny vagy. Szeretnél valamit felmutatni végre, de csak kapkodsz. A cselekedeteid lehetséges következményeit is végig kéne gondolnod.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Keményen küzdesz és ennek hosszú távon meg lesz az eredménye. Figyelj azonban arra, hogy eközben mit szorítasz a háttérbe! A környezeted eddig egy kedves, nőies, mindenkire odafigyelő empatikus lényt láthatott benned, most azonban kezdesz karrieristának tűnni. Nem azzal van baj, hogy céljaid vannak és azokat el szeretnéd érni, hanem azzal a móddal, ahogy harcolsz értük.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ma a hangulataid veszik át a vezetést a gondolataid felett. Egész nap változékony és feszült lehetsz. Elégedetlen vagy magaddal és a körülötted lévőkkel egyaránt. Így nehéz vagy szinte lehetetlen fenntartani az eddig meglévő harmóniát. Figyelj arra, hogy az elhamarkodott döntéseiddel ne okozz felesleges galibát.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod sok meglepetést tartogathat. Jó kedvvel kelsz, tele energiával. Tetterősnek érzed magad, céltudatosan cselekszel. Ám ma hajlamos vagy arra, hogy túlzásokba ess. Ha nem figyelsz oda, felelőtlen pénzkiadásaid lehetnek. Talán csak egy kis luxusra vágysz, de nem igazán tudod, hogy mire. Gondold meg, hogy mi az, amit még megengedhetsz magadnak anélkül, hogy elfogyna a fizetésed.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Mindenki úgy ismer, mint egy barátságos, udvarias, mások felé forduló embert. De a túlzott udvariasságod a döntésképtelenséggel párosulva kellemetlen szituációba sodorhat. Néha nemet is kell mondani. Ha ketten is számítanak rád egyszerre, el kell döntened, hogy mi az, amivel előbb foglalkozol. Ezzel óhatatlanul a háttérbe szorítasz valami mást, de még így is jobban jársz, mint ha azt érzed, hogy a feladataid szétszakítanak.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A ami nap sem különös kihívásokat, sem különös meglepetéseket nem tartogat a számodra. Csak annyit várnak el tőled, hogy elvégezd a dolgodat. Így marad időd arra is, hogy végiggondold, mit, miért és hogyan csinálsz. Talán még mindig a gyerekkori beidegződések vezérelnek a komoly döntéseidben. Érdemes ezeken elgondolkodni, hogy tudatosabban élhess.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha tegnap végre sikerült kibeszélned magad vagy egyszerűen csak meghallgatnod, hogy más milyen problémákkal küzd, ma nyugodtabban kelhetsz és vághatsz bele a munkádba. Régen szükséged volt már arra, hogy mások szemével láss bizonyos dolgokat. Így újra a régi lehetsz, az a barátságos, segítőkész kolléga, akire mindenki számíthat.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ha még nem találtad meg a társad, talán érdemes lenne körülnézni. Észre sem veszed, de sok olyan ember van körülötted, aki magányos és partnerre vágyik. Mindenki tudja rólad, hogy az elhatározásaid szilárdak, rád lehet építeni. Ezt értékelik is. Talán csak a merevségedet kéne egy kicsit leküzdeni. Nem biztos, hogy mindennek minden nap ugyanúgy kell történnie. Próbálj meg apróbb dolgokon változtatni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod különösen fárasztó lehet. Folytonosan csak ábrándozol és tervezgetsz, de annyira irreális elképzeléseid vannak a világról, hogy ezeket a terveket szinte lehetetlen megvalósítani. meg kéne hoznod végre egy komoly döntést, de a váratlanul fellépő önbizalomhiány és az indokolatlan félelemérzeteid meggátolhatnak ebben.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ne aggódj mindig minden miatt! Néha már annyira elővesznek a szorongásaid, hogy egy pillanatra sem engednéd el a szeretteid kezét. Pedig hidd el, ez nem a legjobb megoldás. nem élheted más életét. Inkább a saját feladataidat oldd meg! nem biztos, hogy mindenki örül annak, ha naponta ötször rátelefonálsz, csak azért, hogy megtudd, megette-e az ebédet vagy minden rendben van-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top