Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 23. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ma is nagyon jó formában vagy, akár csak az előző napokban. Ha jó kedved van és az energiáidat pozitívan sikerül felhasználnod, katalizátorként működhetsz. Próbáld meg a körülötted lévőket összehangolni. Ha mindenkire külön-külön is odafigyelsz, ez sikerülni fog. Együtt könnyebben megoldhatjátok az előttetek álló feladatokat.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Ha odafigyelsz, ma minden simán mehet. Gyors vagy és ötletes, jól átlátod a helyzeteket. Azonban miközben dolgozol, rossz érzésed lehet. Talán attól tartasz, hogy nem te szüreteled le a munkád gyümölcsét. Hidd el, ha ravaszkodsz és ki akarsz játszani másokat, csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad. Bízz a körülötted lévőkben!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod ismét feszültségekkel terhes lehet. Bizonytalan vagy magadban, határozatlan a cselekedeteidben. Legszívesebben visszahúzódnál, de belülről feszít a vágy, hogy mégis megmutasd magad. Ma igazán nem érdemes versengeni. Előbb ülj le és higgadtan gondold végig, hogy mit is szeretnél. Amíg magadban nem teszel rendet, a másik nemmel sem vergődsz zöld ágra.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ma szerencsére jobban oda tudsz figyelni a feladataidra. Kevésbé vagy szeszélyes, mint tegnap, de fennáll annak a veszélye, hogy egy kicsit mereven fogod fel a dolgokat. legyél egy kicsit nyitottabb! Jó ötleteid vannak, de nem kéne minden egyes részlethez annyira ragaszkodnod. Próbálj meg néha engedményeket tenni!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod is a tegnapihoz hasonlóan alakulhat. Túl feszült vagy, pillanatonként változol. Ma senki sem igazodik el rajtad. Bár a környezeted nem ezt szokta meg, ma valahogy nem lehet számítani rád. Foggal körömmel ragaszkodsz ahhoz, hogy te hozz meg minden döntést, nem kéred ki mások véleményét. Óriási tévedéseid lehetnek! Vigyázz, este az idegességed ne ivással vezesd le.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ha mindenre igyekszel odafigyelni, a mai napod eredményes lehet. Sok mindent el kell ma intézned, talán az a legegyszerűbb, ha listát írsz a teendőidről. A szokott precizitásod ma különösen hasznos lehet. Talán egy információra van szükség, talán elveszett valami, amire már csak te emlékszel pontosan. Ilyenkor derül ki igazán, hogy mennyire lehet számítani rád.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Az elmúlt napok kudarcai talán zárkózottá tettek egy kicsit. A barátaidtól is elfordulsz, legszívesebben egyedül töltöd otthon az estét. Ez egy rövid ideig segíthet abban, hogy összeszedd a gondolataidat, de hosszú távon nem megoldás. Mindenkinek vannak érzelmileg labilis időszakai, ezzel nem vagy egyedül.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ma is érzékeny és egy kissé labilis vagy. Talán a fejed is fáj. Mégis, ha odafigyelsz, érhetnek még kellemes meglepetések. meglehet, hogy valaki váratlanul a segítségedre siet, amikor már azt érzed, hogy nem megy semmi. Vagy felhív egy régi kedves barátod, akiről megfeledkeztél. Örülj az apró figyelmességeknek, amikkel a környezeted körül vesz.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Úgy tűnik, életednek ezek a napjai, hetei nem telnek el olyan könnyen, mint szeretnéd. Végig kell gondolnod, hogy miből fakadnak ezek az érzelmi problémák. Talán van a múltadban valami, amit máig sem sikerült megoldanod. Erről csak te tudhatsz, mások sem segíthetnek, ha nem beszélsz róla.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán egyedül vagy már egy ideje, de nem gondolkoztál el komolyabban azon, hogy társat kéne találnod. Azt gondolod, hogy elég vagy magadnak, amúgy sincs kedved máshoz alkalmazkodni. Hidd el, hogy nincs igazad! Meglehet, hogy egy partnerkapcsolatban állandóan alkalmazkodnod kéne, de a szeretet, amit kaphatsz, pótol mindezért.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ma is feszült vagy, úgy érzed, az idő nem előre, hanem visszafelé halad. Talán egy kicsit lassúnak érzel másokat. Még mindig ködös elképzeléseid vannak a dolgokról. Komolyan át kéne gondolnod végre, hogy mit is szeretnél. Azzal nem oldasz meg semmit, ha a TV előtt ülsz órákig, csak hogy a gondolataidat kikapcsold. Ez amúgy sem szokott sikerülni.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai napod nehéznek ígérkezik. Egyik pillanatról a másikra azt érzed, hogy kihúzzák a lábad alól a talajt Ma nem érzed magad elég nyitottnak ahhoz, hogy mások problémáit meghallgasd. A hangulataid is percről percre változnak. Azt érzed, hogy az erőd elhagy. Talán szó szerint le kéne ülnöd egy kicsit pihenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top