Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 25. péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A hét utolsó munkanapján is teljes erőbedobással dolgozol. Talán egészen új ötleteid vannak, talán azt érzed, hogy kezded “kinőni” az állásod. Mintha egy kicsit szorítanának a keretek. Ha objektívebben is végiggondolod, meglátod, hogy biztosított számodra a tér, ahol kibontakozhatsz. Tervezz hosszabb távra! Nem biztos, hogy mindent egy nap alatt kell elérned.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Bár már lélekben otthon vagy a hétvégi házban vagy, azért ma még dolgoznod kell, ha nem is olyan sokat. A környezeted nyugalma rád is átragad, úgy érzed, végre senki sem ideges, nem kell kapkodnod, a saját tempódban, ráérősen végezheted a munkád. Arra azért figyelj, hogy nyolc óra az nyolc óra, ennyi időd van arra, hogy a feladataidat elvégezd. Ne fuss ki az időből!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Egy kis megnyugvásra vágysz, de nem biztos, hogy ezt ma megkapod. Bár nagyon jó megérzéseid vannak, az intuícióidra is számíthatsz, a belső feszültségek megmaradtak. Úgy érzed, a benned lévő gondoskodó, mindenkire odafigyelő, anyaian dédelgető és a szexis, izgalmas, nőies nő szembekerült egymással. Ma mindent vagy-vagy alapon tudsz csak elképzelni, nem látod be, hogy a kettő kiegészítheti egymást.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Úgy tűnik, ma minden segítséget megkapsz, amire a munkádban szükséged van. Mind a munkatársaid, mind a családod támogat. Így igazán könnyen előre haladhatsz. Ha sikerül majd befejezned, amit elkezdtél, róluk se feledkezz meg! Addig talán elég, ha egy-egy gesztussal a tudtukra adod, mennyire sokat számít a támogatásuk.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap sem igazán különleges. Meglehet, hogy a kihívások most máshonnan érkeznek. Ha vezető beosztásban dolgozol, ma sok energiád mehet el arra, hogy a beosztottaid munkáját egységes egészbe foglald. Ha nem dolgozol vezető állásban, ma akkor is szükség van arra, hogy a többiek elképzeléseit összefogd. Talán ez az az alkalom, amire vártál. Most megmutathatod, hogy képes vagy a körülötted lévőket irányítani.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Az előző napok talán a kelleténél kicsit jobban megviseltek. Fáradt vagy, szeretnél egy kicsit pihenni. Már csak ezt a napot kell kibírnod és jön a megérdemelt hétvége. Az előző napok miatt felesleges aggódnod, mindenki feszült és ingerlékeny volt. Meglehet, hogy te sem hoztad a legjobb formádat, de ennek már vége, nincs jelentősége. Nézz előre, ha megpróbálod a maximumot kihozni magadból, minden rendbe jön.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Próbálj meg ma a munkádra figyelni. Ehhez ma nincs túl sok kedved, de ettől még el kell végezned a feladatod. Ne sajnáld és ne sajnáltasd magad. Mindenkinek vannak rossz napjai. Most éppen rajtad a sor. Ha megtanulsz egyedül is örülni bizonyos dolgoknak, az kihat a mindennapjaidra is. Így könnyen találhatsz majd valakit, aki szívesen töltené veled az idejét.

Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod a tegnapinál nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak ígérkezik. A lelki problémáidat talán sikerült megoldani. Ha ismét elnyomtad magadban a feltörő érzéseket és úgy teszel, mintha azok nem is léteznének, akkor újra ugyanazokat az unalmas köröket futhatod. Hidd el, nem megoldás, ha különböző dolgokra hivatkozva – erre most nincs időm; ez nem is akkora probléma; ezt nem tudom egyedül megoldani stb. – kitérsz saját magad elől.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Habár az érzelmeid még mindig kuszák és rendezetlenek, ma igen kedvesen, nyitottan és barátságosan fordulsz az emberek felé. Ezért mindenki hálás, később ennek hangot is fognak adni. Azzal, hogy másokra időt és figyelmet fordítasz, magadra is odafigyelsz. Ez vagy te! Az az ember, aki mindig képes mások felé fordulni.

Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ma az összes energiádra, precizitásodra és kitartásodra szükség lehet ahhoz, hogy sikerüljön valamilyen nagyobb tévedést elkerülni. Ha mégis bekövetkezne, nem te lennél a hibás. A környezeted ma a szokásosnál feszültebb, figyelmetlenebb. Neked az lenne ma a feladatod, hogy a háttérből figyelj arra, senki ne csináljon nagyobb bajt. Ha teheted, nézz át még egyszer minden iratot, mielőtt továbbküldenétek.

Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakul. Az intuícióid annyira jók, hogy sokszor kézzelfogható megoldást kínálnak a problémákra. Erre most szükség is lehet, talán csak te látsz át olyan helyzeteket, amelyek a többiek számára megfejthetetlenek maradnának. Ha a munka után még marad rá energiád és időd, a feltörő művészi hajlamaidat se fojtsd el. A mai este egy kis zenélésre különösen alkalmas.

Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A hét végére a konfliktusok és a belső feszültségek lassan megszűnnek. Szükséged is van erre, hiszen nem tudsz ilyen légkörben tevékenykedni, de gondolkodni sem igazán. Most itt a lehetőség, kipihenheted végre magad! Már este elkezdheted egy jó meleg fürdővel. Kényeztesd egy kicsit a tested, így a lelked is felfrissül. Ha marad még energiád, fordíts egy kis figyelmet a családodra is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top