Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 27. Vasárnap)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap a megszokottnál több figyelmet igényel. Talán visszautasított tegnap a partnered, talán csak nem úgy közeledtél hozzá ahogy várta. Ez egyikőtöknek sem tett jót. Megsértődtél és csak a harci kedved nőtt meg. Nem érdemes veszekedéssel tölteni a vasárnapot! Ma egy kicsit önző és nyakas vagy. Nem várhatod el, hogy mindig a másik engedjen. Nem biztos, hogy neked van igazad.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan jól alakulhat. Ha nincs kedved megváltani a világot, nyugodtan megteheted, hogy egy kicsit tovább heverészel az ágyban. Elvégre vasárnap van. Ma igazán senki sem várja el tőled, hogy dolgozz. Ha azonban megunnád a passzív pihenést, választhatsz valami mást is. Egy séta a szabadban nem túl megerőltető, de mégis megmozgat. Közben sok mindent meg lehet beszélni, ami mostanában foglalkoztat.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ha tegnap mindent megtettél azért, hogy elkerüld a konfliktusokat, a mai napod sokkal könnyebben indul. Több lelki erőt érzel magadban, mint az elmúlt napokban, ez segíthet abban, hogy a meglévő problémáidat megoldd. A partnerednek szüksége van rád és neked is rá, de ezt mostanában valahogy nem tudjátok kifejezni. Talán ha másképp fogalmaznál néha, az segítene.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai nap még mindig a kissé kemény, akaratos tervmegvalósítások, az extrém ötletek és igen termékeny gondolatok jegyében telik. Mindez gyors hangulatváltásokkal felélénkítve. Talán nem is veszed észre, hogy ezzel a környezetedet mennyire igénybe veszed. Egész nap csak a fejüket kapkodják, hogy téged követhessenek. Próbáld meg méltányolni az erőfeszítéseiket.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ha úgy érzed, hogy kimozdulnál a négy fal közül, most megteheted. Csak arra ügyelj, hogy mindenki másnak is legyen kedve hozzá. Ha a gyerekek inkább otthon játszanának, biztos találsz olyan ismerőst, aki szívesen vigyázna rájuk egy-két órára. Vagy menjetek olyan helyre, ahol ők is jól szórakozhatnak. Bár szeretnéd átadni nekik a tudásod legjavát, ezt csak úgy teheted meg, ha előbb kedvet csinálsz hozzá.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Bár sok benned a feloldatlan feszültség, a mai napod jól indulhat. Jó színben látsz mindent, barátságos vagy mindenkivel. Próbáld meg ezt az érzést elraktározni. Az elmúlt és az elkövetkező napok sok nehézség elé állítottak / állítanak. Meglehet, hogy nem fenékig tejfel az életed, az azonban, hogy ezt hogyan éled meg, az csak rajtad múlik.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod egész harmonikusnak ígérkezik. Társaságra vágysz, talán legszívesebben színházba mennél. Lelkileg egyensúlyban vagy, ez szimpatikussá, rokonszenvessé tesz. Ma sokat álmodozol, mindent a képzeleted ural. Érzékeny vagy, rendkívül fogékony a külvilág ingereire. Örülj ennek! Végre az lehetsz, aki igazából vagy. A ma este ismerkedésre kifejezetten ígéretes.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Amíg magadban nem tisztázod, hogy mit szeretnél és hogyan, addig tényleg nem léphetsz előre. Bár nem igazán hiszed el, a környezeted szeret és számít rád. Fontos vagy nekik, de egy idő után nem tudják, hogy mivel járhatnának a kedvedben. Sok mindentől félhetsz – a csalódástól, a visszautasítástól -, de ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit. Legalább valami apró jelet adj! Persze az lenne a legjobb, ha végre te lépnél.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ha érzelmileg a végkimerülés fenyeget, de azt érzed, hogy te mindent megtettél, amit csak lehetett, akkor próbálj meg kikapcsolni. Hívd fel a barátaidat, találkozz valakivel, aki ki tud zökkenteni a mostani állapotodból. Egy kiadós beszélgetés után te is más színben látsz mindent és egy baráti tanács is segíthet.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap az érzelmeid nagyon gyorsan változnak, mindent felkavarva benned. Gyors vagy, gyorsan gondolkodsz, de egy pillanat alatt haragra gerjedsz, bárkivel összevesznél. Figyelj oda egy kicsit, lazíts, nehogy olyat tégy, amit megbánnál. Bármi történjen is, ne engedj szabad folyást a haragodnak! Kemény és durva lehetsz, ha mégis megteszed. A végén úgyis megbánnád, de vannak dolgok, amiket nem lehet ilyen egyszerűen helyrehozni.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Ha már egyszer beleragadtál az álmaidba, érdemes komolyan foglalkozni velük. Gondold végig, hogy miről is ábrándozol mostanában és azt, hogy miért teszed! Érdemes megnézni, hogy mi az, amit egyszerűen képtelen vagy megoldani a mindennapokban. Talán túl komolyan veszel valamit vagy egyszerűen félsz attól, hogy nevetségessé válsz mások előtt.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha nem harcolsz a külvilággal, sokkal többet elérhetsz. Ha önálló szeretnél lenni, teremtsd meg hozzá a feltételeket. Vagy egyszerűen fogadd el, hogy neked is szükséged van mások irányítására. Talán jobban, mint gondolnád. Ezt a hétvégét semmiképpen nem érdemes azzal elrontani, hogy mindig mindenre nemet mondasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top