Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 28. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Talán elvonultak a tegnapi felhők a fejed felől, de még mindig nem tért vissza a régi életerőd. Szeretnéd megmutatni magad, és teljes erővel belevetni magad a munkába, de ez ma valahogy nem megy igazán. Egy kicsit gyengének érezheted magad, az energiáid egyik pillanatról a másikra megcsappannak. Próbálj meg jobban odafigyelni arra, amit éppen csinálsz, este pedig pihend ki magad.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Úgy tűnik, ma sem teszed le a fegyvert, pedig szükséged lenne egy kis pihenésre. Te is és a környezeted is elfáradtatok a sok összetűzésben. Próbálj meg egy kicsit elfogadóbb lenni! Ha mindent támadásként élsz meg, és nem veszed észre, hogy a másik csak segíteni szeretne, mert a javadat akarja, megnehezíted a helyzetet. Ha szükséged van másokra, próbáld meg elfogadni a segítségüket! Ha nem, akkor állj a saját lábadra.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod az eddigieknél nehezebbnek ígérkezik. Talán elhanyagoltad az otthonodat, úgy tűnik ez a partnereddel való kapcsolatra is kihat. A munkádat is a szokottnál felületesebben, hanyagabbul végzed, ez a munkahelyeden is konfliktusokat okozhat. Az elmúlt hetek teljesen kimerítetek, elfáradtál. Talán most kéne elmenned pihenni, mielőtt késő lenne. Néhány nap alatt feltöltődsz és helyrezökken minden.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Amíg meg tudod tartani az egyensúlyt a munkád és a magánéleted között, addig minden rendben megy. Az utóbbi időben merész terveket dédelgetsz, szeretnél előbbre lépni. Talán egy jobb állásra pályázol, talán továbbtanulnál, az is elképzelhető, hogy egy nagyobb lakást szeretnél megvenni. Most kitartó, céltudatos és néha már-már kemény vagy. A célodat így elérheted, de figyelj oda a partnered igényeire is.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai napod sikeresnek ígérkezik. Talán egy kicsit jobban hajlasz arra, hogy a dolgokat érzelmi oldalról közelítsd meg. A rációt háttérbe szorítva minden másképp látszik! Talán jobban megérted a körülötted lévőket, mint eddig. Hidd el, egy vezetőnek szüksége van arra, hogy átlássa a beosztottai közti viszonyokat, megértse azok motivációit. Így talán te is jobban meg tudod szervezni a feladataitokat, hatékonyabb lehetsz, mit eddig.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Ma talán derűsebben, jobb kedvvel kezded a napot, ám kedélyességed egyszerűen csak szórakozottságot takar. Most nem látod át úgy a dolgokat és az emberi kapcsolatokat, mint eddig. A munkádat csak felületesen futod át, nincs sem kedved, sem energiád a dolgok mélyére hatolni. Ennek eredményeképp megnő a tévedés esélye. Bár ma szívesen töltöd az idődet a kollégáiddal, talán jobb, ha csak figyelsz. Egy elkottyintott megjegyzés később konfliktusok forrása lehet.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap szerencsére nem tartogat különösebb feladatokat. Ennek kifejezetten örülsz, hiszen ma nem vagy képes a munkádra figyelni, inkább csak ábrándozol. Bár lassan vége a hétnek, azért a munkádra is próbálj meg koncentrálni. Ha felhalmozod a feladatokat, a jövő héten a lemaradásaidat kell behoznod! Az estéd ismét kellemesen alakulhat, bár elképzelhető, hogy a barátoknál fontosabb lenne felkeresni a szüleidet.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napod sajnos belső feszültségekkel terhes. Feszült vagy és nyugtalan. A legkisebb apróság is felingerel. Akaratos vagy, de nem is tudod igazán eldönteni, hogy mit is akarsz. Szeretnéd, ha a tiéd lenne az utolsó szó. Azt azonban el kéne döntened, hogy ez mennyit ér meg. Ezért talán nem érdemes mindenkivel összeveszni. Ma figyelj oda arra, hogy kinek mit mondasz el. Egy véletlenül elejtett megjegyzésed kellemetlen helyzetbe sodorhat másokat.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Bár a mai nap is több erőfeszítést igényel tőled, mint szeretnéd, úgy érezheted, hogy a partnered támogat. Valószínűleg észrevette, hogy egy igen nehéz periódusban vagy, megpróbál egy kicsit könnyíteni a terheiden. Örülj ennek és fogadd el a segítségét! Nagy szükséged van most arra, hogy legalább az egyik fronton fegyverszünetet tarts. Így az energiáidat a munkádra összpontosíthatod, és ott előrébb léphetsz.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Nagyon nehéz változtatni, de talán itt lenne az ideje, hogy felülvizsgáld egy-két régi elképzelésedet a világról. Talán olyan régóta nézed ugyanazzal a szemüveggel a dolgokat, hogy fel sem tűnik, nem az emberekkel van baj, hanem a szemüveget kéne megpucolni végre. Talán más volt az élet tíz vagy húsz éve, talán te másképp viselkedtél, amikor fiatal voltál. Nem várhatod el, hogy minden változatlan maradjon.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Úgy tűnik, mintha a dolgok visszafelé haladnának és nem előre. Boldog vagy, kiegyensúlyozott. Megtaláltál valakit, aki nagyon fontos neked, de másra is oda kéne figyelned. A munkád lassan elúszik, a családod is számít rád. Talán takarítani és bevásárolni is elfelejtettél az utóbbi időben. Mielőtt késő lenne, rendezd a legfontosabb dolgaidat! Aztán még mindig marad időd a másikra.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha eddig még nem néztél szembe a benned lévő feszültségekkel, ha eddig nem sikerült kideríteni, hogy mi okozza ezeket, ma érdemes egy kicsit befelé fordulni. Az önállóság kérdése mindig is azok közé a kérdések közé tartozott, amiket szerettél volna megoldani. Már gyerekként zavarhatott, hogy a felnőttektől függsz. Ha azonban képes vagy a tényeket szemlélni, beláthatod, hogy legalább ennyire igényled azt is, hogy valaki álljon a hátad mögött, aki elkap, ha baj van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top