Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 29. Kedd)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ha tegnap sikerült elkerülnöd az összeütközést a kollégákkal, a mai napod simán indul. Ha azonban ez nem sikerült, ma minden energiádat lekötheti, hogy megbékíts valakit, akit megbántottál. A munkáddal ennek ellenére is jól haladhatsz. Ma talán nincsenek különleges ötleteid, de nincs is rájuk szükséged. Az energikusságod és a merészséged, vállalkozó szellemed átsegít minden nehézségen.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai nap elsősorban az érzelmeké. Bármit is teszel, bármihez is kezdesz, azt érzelmi oldalról közelíted meg. Ma sokkal fontosabbnak tűnik a forma, mint a tartalom. Ha nem vigyázol, ez később csalódásokhoz vezethet. Itt a nyár és te most az élet naposabb oldalát szeretnéd közelebbről megismerni. Talán azt érzed, hogy túl sokat dolgoztál, rád fér egy kis pihenés. Ez igaz, de figyelj arra, hogy mennyit költesz szórakozásra.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

A mai napod sajnos nagyon feszült lehet. Az agyad nem forog úgy, mint szeretnéd és a kommunikáció is akadozik. Ma nagyon sok mindenbe belekapsz, de csak felületesen érinted a dolgokat, nem hatolsz a mélyükre. Dekoncentrált vagy, ez a munkádra is kihat. Figyelj oda arra, amivel foglalkozol! Ma a kollégáiddal való kapcsolatod is fokozott figyelmet igényel. Nem mindegy, hogy kinek mit mondasz el, könnyen pletykás hírébe keveredhetsz.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Úgy tűnik, mára sok mindent sikerült tisztáznod magadban, így újra tele vagy energiával. Már tudod, hogy mi az, amit elérhetsz, és a cél érdekében sok mindent meg is teszel. A munkahelyi sikerek feldobnak, ezt mások is észreveszik. Most a másik nem is érdeklődéssel fordul feléd. Erre a pozitív visszajelzésre most szükséged van, hiszen sokszor elbizonytalanodtál az utóbbi időben.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A mai nap úgy indul, ahogy a tegnapi, igazán semmi különös. Talán ettől érzed kellemetlenül magad. Ha őszinte vagy, kicsit unatkozol. Várod a kihívásokat, az új, érdekes helyzeteket. Szeretnéd megmutatni magad, sikereket elérni. Ha még van egy kis türelmed, a munkád meghozza azt a kiugrási lehetőséget, amire vársz. Addig próbálj meg a családodra figyelni. Otthon is vannak megoldandó feladatok.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai nap is a tegnapihoz hasonló feladatokat tartogat a számodra. Ha elhatározásra jutottál akár a magánéletedet, akár a munkádat illetően, a kitartásod meglesz ahhoz, hogy változtatni tudj a dolgokon. A többi már csak rajtad múlik. Bármilyen nehéznek tűnik megtenni az első lépést, ne add fel! Hidd el, a nehezén már túl vagy, hiszen lélekben már eldöntötted, hogy mit szeretnél.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan kellemesnek ígérkezik. Talán ma sem vagy igazán produktív, de a kollégákkal jól kijössz, és estére mindent elvégzel, ami kell. Később ne feledkezz meg arról, aki ebben segített. Biztosan van melletted valaki, aki segít beosztani az idődet és figyelmeztet azokra a dolgokra, amik felett átsiklottál.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Úgy tűnik a munkádat háttérbe szorítja, hogy legyőzd a benned dúló konfliktusokat. Ez most sajnos nem olyan könnyű. Talán épp egy nagy átalakulás előtt állsz, de addig nem léphetsz tovább, amíg nem teremtetted meg a belső harmóniát. Más ebben most nem segíthet, de benned már megszülettek a kérdésekre adható válaszok. Csak el kell fogadnod őket! Egyszer próbálj meg a szívedre hallgatni, ne kérdezd, hogy miért, és ne mondd, hogy: De…!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

A legtöbb gondolatodat ma is a magánéleted köti le. Ezzel az elmúlt hetekben már megtanulhattál együtt élni. Szerencsés esetben ezt össze tudod egyeztetni a munkáddal. Akármennyire is koncentrálsz, sajnos a szétszórtság általános jelei már megmutatkoztak. Ha odafigyelsz, még megmentheted a helyzetet. Ha a munkádban sikereket érsz el, az a magánéleti problémáidat is segít megoldani.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A munkádban minden a régi, de nem biztos, hogy ez kielégít. Talán te is szeretnél végre valami mást csinálni, de nem tudod, hogy hogyan változtass. Kezdd el valahol! Ha belekövülsz a régi elképzeléseidbe és mindig a régi megoldásokra hagyatkozol, biztosan eléred, amit szeretnél, de egy idő után ez téged is untatni fog. Légy nyitottabb! Nem biztos, hogy elég, ha csak meghallgatod mások véleményét. Próbálj meg változtatni is!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A tegnapi érzelmi labilitás – talán fel sem tűnt – mára megszűnt. Úgy tűnik, ma minden kellemes, minden elégedettséggel tölt el. Ha nem félnél attól, hogy romantikusnak tartanak, most azt mondanád, hogy boldog vagy. Talán megpróbálhatnád ezt egyszer hangosan kimondani, a partnered örülne neki, ha egyszer azt látná, hogy egy kicsit jobban ki tudod mutatni az érzelmeidet.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, a benned lévő feszültségek nem szűntek meg. A munkahelyeden egy kicsit több önállóságot szeretnél kiharcolni, de ha megkapod, félsz a felelősségtől. A partneredtől is mást vársz, mint amit nyújt, de nem vagy képes kimondani, hogy mi a baj, mert abban a pillanatban már túl triviálisnak érzed a problémát. Most is hadilábon állsz az idővel, mindenhonnan elkésel. Ez téged és a környezetedet egyaránt zavarja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top