Horoszkóp

Napi horoszkóp (06. 30. Szerda)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Az előző napok után most végre a réginek érzed magad. Tele vagy energiával és azzal a vággyal, hogy ezt megmutathasd. Ma kifejezetten bátor és vállalkozó szellemű vagy, bármit kipróbálnál. Az akaraterőd mellett a céltudatosság is jelen van, így nem csak vaktában fecséreled az erődet. Ha odafigyelsz, ma a munkádban sikert érhetsz el. Energiád estére is marad, ez a fokozott szexualitásban is megnyilvánulhat.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A mai napod zökkenőkkel indul és úgy tűnik, ez egész nap így marad. Feszült vagy és nyugtalan, az érzelmeid és az értelmed szemben állnak egymással. Úgy érezheted, képtelen vagy bármire is koncentrálni – a legkevésbé a munkád köt ma le -, emiatt felületesen végzed csak a dolgod. Szeretnél napközben minél több szünetet beiktatni, az idődet legszívesebben fecsegéssel töltenéd. Vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz el, ne pletykálkodj!


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma is igen jó formában vagy szellemileg, de erősen vonzódsz az extravagáns megoldásokhoz. Ez akkor elfogadható, ha kellőképpen nyitottak a kollégáid és a munkád kreativitást igényel. Ha ez nem igaz, akkor próbálj meg egy kicsit visszafogottabb javaslatokkal előállni. Környezeted értékeli az eredeti ötleteidet, de nem biztos, hogy mindenki képes befogadni a legújabb trendet.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Ha sikerült végiggondolnod, hogy mit szeretnél elérni és annak mi az ára, talán egy kicsit nyugodtabb vagy. Ennek ellenére ma percenként változhat a hangulatod, ami könnyen azt eredményezheti, hogy a tegnapi elhatározásodat félretéve ma egészen más véleménnyel vagy a dolgokról. Próbálj meg valamiféle állandóságra törekedni! Ha kipróbáltál egy utat, és tényleg nem érsz el eredményt, változtass, de annak nincs értelme, hogy mindig másba kapj bele.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Az elmúlt napok igen jól alakultak, ma mégis gyengének és erőtlennek érzed magad. Úgy tűnik, a lelki és szellemi szférát ma nehezebb összebékíteni egymással, mint általában. Ma hajlamosabb vagy a szokásos racionális megoldások helyett az álmaidhoz menekülni. Ez azonban nem minden helyzetben visz előre, nem nyújt igazi megoldást. Győzd le a sértettségedet és kérj segítséget, ha másképp nem megy.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod nem tartogat különösebb kihívásokat a számodra. A munkahelyeden a megszokott, ismerős rutinfeladatok várnak rád. A munkádban gyorsan, eredményesen haladhatsz előre. Ez talán a belső feszültségeidet is segít csökkenteni. A szabadidődben érdemes végiggondolni, hogy miért vagy feszült az utóbbi időben? Érzed a változtatás szükségességét, de félsz minden újdonságtól. Légy nyitottabb!


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Úgy tűnik, ma sem tudsz száz százalékig a munkádra koncentrálni. Ennek ellenére minden feladatodat sikerül megoldanod. Ez talán a nyugodt, derűs felfogásodnak köszönhető. Ma jó kedvvel látsz hozzá a munkához, a kollégáiddal is remekül kijössz. Ennek köszönhető, hogy a körülötted lévők – főként a női kollégák – részéről minden téren támogatást és segítséget kapsz.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Ha nem figyelsz jobban oda, most sem adod meg a lehetőséget magadnak arra, hogy megváltozz. Könnyű a mindennapok problémái elől elbújni! Próbálj meg szembenézni a belső konfliktusaid okaival, ne a világot akard megváltani! Talán nehezebb arra a kérdésre felelni, hogy miért félsz az emberek közelségétől – miközben erre vágysz -, mint élet-halál kérdésén töprengeni. Mégis erre lenne most szükség.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Úgy tűnik, a családod elfáradt, nem tudják már, hogy miben segíthetnének. A kétségeid kezdenek elővenni, már nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél. Az állandó hangulatváltozások sem könnyítik meg a helyzetet. Talán tényleg itt az ideje egy kiadós pihenésnek! Ha nem teheted meg, hogy szabadságra menj, legalább a hétvégére próbálj meg kimozdulni valahová. Lassan felőrölöd magad!


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai nap talán egy igazán szürke hétköznapnak tűnik, de csak tőled függ, hogy az lesz-e. A munkáddal ma sem lesz túl sok problémád, az eléd kerülő helyzeteket szokás szerint megoldod. A fennmaradó időt érdemes a munkán kívüli kapcsolataid ápolására fordítani. Ma ugyan még csak szerda van, de ez nem jelenti azt, hogy nem lazíthatsz egy kicsit. Ha szép az idő, este a barátaiddal vagy a kedveseddel ülj be valahova egy pohár borra.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Valószínűleg ma sem a munkád lesz az első, ami eszedbe jut. Úgy tűnik, ez nem is olyan nagy baj, ma elég, ha csak ott vagy, ahol lenned kell, túl sok erőfeszítésre ma nem lesz szükséged. A hangsúlyt így bátran fektetheted az érzelmi életedre! Ma jó kedvű vagy, a szabadidődet szívesen töltöd a barátaiddal. Ha már megtaláltad a párod, ma igen kellemes estét tölthettek együtt. Ha még nem, talán ma ismerkedsz meg vele?


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap még több figyelmet igényel, mint az eddigiek. Lelkileg eddig sem voltál túlzottan stabil, ma viszont kifejezetten labilisak az érzelmeid. Egyetlen vágyad, hogy szabad légy. Ma semmilyen korlátozást nem vagy képes elviselni. A szabadságvágyad azonban veszélyes helyzetekbe sodorhat. Nem tehetsz mindent csak dacból! Nézz a tükörbe! Úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top