Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 01. Csütörtök)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap a tegnapihoz hasonlóan indul. Úgy tűnik, a legfontosabb feladatot az akaratosságod legyőzése. Szereted, ha a tiéd az utolsó szó, mindent megteszel azért, hogy így legyen. Biztos, hogy ez megér annyit, hogy összerúgd a port olyan emberekkel is, akik szeretnek? Talán engedhetnél is néha, ne adj isten beláthatnád, hogy olykor-olykor nincs igazad.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Az elmúlt napok feltöltöttek energiával és ez ma sincs másképp, tehát most igazán nyugodt, derűs, kiegyensúlyozott lehetsz. Biztonságban érzed magad minden téren, úgy érzed, a kitartásod meghozta gyümölcsét. Ez a nagy nyugalom azonban nem tesz jót az eredendő lustaságodnak. Talán minden rendben van, mégsem kéne leülni és elhanyagolni a dolgokat. A tétlenség nem visz előbbre, ezt te is tudod.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Sajnos a benned lévő feszültségek ma sem oldódnak meg maguktól. Túl sok mindennel foglalkozol, túl sok dolgot szeretnél megismerni, kipróbálni. Ez nem lenne baj, de a te energiáid is végesek! Állíts fel egy fontossági sorrendet, úgy haladj előre. Azon is el kéne gondolkodnod, hogy mi okozza a gyakori konfliktusokat közted és a kollégáid, ismerőseid között. Bár nem szívesen látod be, talán benned van a hiba.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A mai napod a tegnapihoz hasonlóan alakulhat. Annak nincs semmilyen külső akadálya, hogy a munkádban előrelépj. Mégis azt érezheted, hogy megálltál egy kicsit. Az okokat elsősorban magadban kell keresned. Amiben két-három napja még biztos voltál, mára talán elvesztette a jelentőségét. Talán azért álltál meg, mert nem vagy biztos abban, hogy a kitűzött cél megéri az erőfeszítést.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Bár nyugodt és derűs vagy, az érzelmi életed is rendezett, ma mégsem tudod azt nyújtani, amit elvárnak tőled. Lélekben nem, csak testben vagy a munkahelyeden. Ma hajlamos vagy ábrándokat szőni, az egész napot a fellegek közt töltöd. Ha legalább reggel megpróbálsz a feladataidra koncentrálni, délután egy kicsit nyugodtabban dőlhetsz hátra a székedben. Ha ez nem sikerült, holnap kell behoznod a mai lemaradást.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod a tegnapihoz hasonlónak ígérkezik. Most is nagy szükség van arra, hogy odafigyelj a szavaidra. A munkádra is a megszokottnál több figyelmet kell fordítanod. Ezt megnehezíti a gyenge ítélőképességed, ami túlzott önbizalommal párosulhat. Eddig talán megszoktad, hogy gyorsan átlátod a helyzeteket, és pillanatok alatt jó döntéseket hozol. Ez a mai napra nem feltétlen igaz, ma talán jobb, ha a döntést másra hagyod.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai napod igazán hétköznapinak ígérkezik. Mivel nem lesz ma túl sok dolgod a munkahelyeden és azt a keveset is gyorsan el tudod végezni, marad időd magadra is. Talán érdemes ma elmenni fodrászhoz vagy kozmetikushoz. A munkád után erre még marad időd, ettől jobban éreznéd magad. Ha ezt most nem is teszed meg, a közeljövőben szakíts egy kis időt a tested ápolására. Te tudod a legjobban, mennyi energiát ad.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Kívülről talán úgy látszik, hogy veled minden rendben, te mégsem ezt érzed. Túl keveset mersz megmutatni magadból a világnak, talán állandóan pókerarcod van. Így a környezeted nagyon nehezen igazodik el rajtad, a hirtelen érzelemkitöréseidtől egyenesen megijedhetnek. Próbálj meg egy kicsit megnyílni mások előtt, lassan mutass valamit, ne egyszerre árulj el mindent!


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma talán nem érzed magad mögött a párod szeretetét és támogatását, sőt, újabb konfliktusok lehetnek köztetek. Egyre nehezebben koncentrálsz, egyre fáradtabb vagy, így csak este engeded ki a gőzt, és a problémák természetesen csak otthon csapódnak le. Bármilyen nehezedre is esik, figyelj oda arra, hogy hogyan kommunikálsz a szeretteiddel. A családod is kimerült lehet, egy rosszul megfogalmazott, ingerült mondat csak olaj a tűzre.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Talán túl régen nem gondoskodhattál senkiről, most megragadod az alkalmat, és mindent megteszel a családodért. Biztos van egy idősebb rokon vagy egy kisgyerekes családanya, aki nagyon hálás lenne neked egy kis segítségért. Neked is jót tenne, ha végre fontosnak érezhetnéd magad. Egy jó beszélgetés is rád férne. Figyelj azonban arra, hogy ne terheld meg a másikat a magánéleteddel. Nem biztos, hogy tud segíteni, meglehet, hogy csak zavarba hozod.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

A mai napod még mindig a mély érzelmeké. Ma valahogy mindent sokkal tisztábban, élesebben látsz, mint eddig. Ez az érzelmek terén nyújtja a legnagyobb segítséget. Talán ma ébredsz rá arra, hogy mennyi mindent értettél félre az utóbbi időben. Még nem késő, mindent helyrehozhatsz. A mai nap vagy este a zenei hajlamodat is előhozza. Ha régebben zenéltél, ma újra érdemes megpróbálni, ha eddig még nem, ma elkezdheted.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Úgy tűnik, ma sem teszed le a fegyvert, pedig szükséged lenne egy kis pihenésre. Te is és a környezeted is elfáradtatok a sok összetűzésben. Próbálj meg egy kicsit elfogadóbb lenni! Ha mindent támadásként élsz meg, és nem veszed észre, hogy a másik csak segíteni szeretne, mert a javadat akarja, megnehezíted a helyzetet. Ha szükséged van másokra, próbáld meg elfogadni a segítségüket! Ha nem, akkor állj a saját lábadra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top