Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 02. Péntek)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

A mai nap kifejezetten kellemesnek és nyugodtnak ígérkezik. A feladatokat gyorsan, könnyen problémamentesen sikerül megoldanod. A környezeted is megnyugodott a nagyobb ellentétek elsimultak. Nemsokára itt a hétvége, ráadásul a nyaralásra is érdemes időben gondolni. Talán egy jutalomutat is kapsz. Az új élmények inspirálására talán egy régen dédelgetett álmodat is megpróbálod majd valóra váltani.


Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

A hét utolsó munkanapját megkezdve már a pihenésre gondolsz. Megpróbálsz a végsőkig kitartani, de a munkádat ma csak érzelmileg tudod megközelíteni. Talán nem is baj, ha egy kicsit intuitívabban közelíted meg a dolgokat. Más szemszögből nézve mindent másképp látsz, talán mások megközelítésmódja is érthetőbbé válik.


Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Ma is hatalmas energiákkal telve ébredtél, és azt érezted, hogy itt az ideje meghódítani a világot. Nőként azonban már nem vagy ennyire biztos magadban. Hol a gyengéd, gondoskodó természeted, hol a mindenkit lehengerlő bomba nő kerekedik felül benned. Talán többet szeretnél kifelé mutatni, mint amennyire képes vagy. Ne feledd, nem kell mindenkinek mindig megfelelned.


Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

Érzelmeid még mindig nem tisztultak le. Minden pillanatban valami újra vársz. Bár te sem tudod igazán, hogy mi hiányzik az életedből, a távoli, egzotikus dolgok vonzanak. Talán túl akaratos is vagy, annyira szeretnél már váltani. Nyugodj meg egy kicsit és nézz körül. A környezeted is van elég érdekes, ha szánsz egy kis időt rá, hogy felfedezd.


Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

A hét végére még mindig nem fáradtál el, ugyanolyan energikus vagy, mint voltál. De úgy érezheted, a vezető szerepet mások vették át, ez talán bánt egy kicsit. Légy egy kicsit toleránsabb, figyelj oda másokra is! Az élet nem pozícióharcok sorozata. Egy jól összehangolt csapatban mindig meg lesz a helyed, de tisztelni csak akkor fognak, ha te is tisztelsz másokat.


Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

Az előző napok talán a kelleténél kicsit jobban megviseltek. Fáradt vagy, szeretnél egy kicsit pihenni. Már csak ezt a napot kell kibírnod és jön a megérdemelt hétvége. Az előző napok miatt felesleges aggódnod, mindenki feszült és ingerlékeny volt. Meglehet, hogy te sem hoztad a legjobb formádat, de ennek már vége, nincs jelentősége. Nézz előre, ha megpróbálod a maximumot kihozni magadból, minden rendbe jön.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

Az érzelmeid ma sem igazán stabilak. Úgy érezheted, hogy valami mélyen gátol abban, hogy érzelmileg kifejezd magad. Bár mindig ügyelsz a tartalom és forma harmóniájára, ma valahogy nem illenek össze a dolgok. Sosem kerested a konfliktusokat, jobb ha ma is elkerülöd az összeütközéseket. Azok csak félreértéseket szülnének, amit könnyebb elkerülni, mint tisztázni.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

Az előző napok külső és belső feszültsége megszűnt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy elbújhatsz magad elől. Talán senki sem lát, senki sem kérdez tőled semmit, nem vonnak felelősségre, hiszen a te életed, azt csinálsz vele, amit akarsz. Hidd el, hosszú távon megéri, ha végiggondolod, hogy mit miért csinálsz. Ha az érzelmeidet elfojtod és nem mutatsz másoknak semmit magadból, azzal csak te jársz rosszul.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Ma úgy érezheted, hogy az érzelmeid önálló életet élve egymással hadakoznak benned. Nem tudsz igazán a külvilág felé fordulni, de nem vagy elég nyugodt ahhoz sem, hogy befelé figyelj. Szeretnél szétszakadni, és mindent egyszerre megoldani, de ezzel csak elaprózod magad, nem jutsz semminek sem a végére. Döntsd el, hogy mi a fontosabb, és minden energiáddal arra az egy dologra koncentrálj.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

Ez a hét sok figyelmet igényelt tőled, de ha megfeleltél a kihívásoknak, annak meg lesz az eredménye hosszú távon. Bár néha elégedetlen vagy, szereted ezt a munkát, szeretsz a háttérben maradni, miközben a kezedben futnak össze a szálak. A mai nap nem lesz túl sok feladatod, nincs szükség arra, hogy mindent kétszer átnézz, a dolgok rendben haladnak a maguk útján. Örülj ennek és pihenj egy kicsit.


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Úgy tűnik, a hét vége egy kis nyugalmat hoz neked is. A kellemetlenségek megszűnnek, maradnak a mély érzelmek. Ma inkább ezekre összpontosíts. A magánéletben most valami fontosabbról van szó, mint a munkádban. Ha erre figyelsz és közben a belső hangra hallgatsz, a hétvégén sok mindent megoldhatsz, tisztázhatod az eddigi félreértéseket és feltöltődhetsz szeretettel.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

A mai nap nagy része álmodozással telik. legszívesebben elvonulnál a többiektől, hogy átadhasd magad a gondolataidnak. Nem biztos, hogy erre lehetőséged nyílik. Érzékenységedet környezeted is észreveszi, így ma az emberek szívesen fordulnak lelki problémáikkal feléd. Tanácsaiddal sokaknak segíthetsz, nyíltságodat örömmel fogadja mindenki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top