Horoszkóp

Napi horoszkóp (07. 05. Hétfõ)

<a href="cikk.php?id=49&cid=5922">Napi horoszkóp - már SMS-ben is! Rendeld meg szolgáltatásunkat! Nincs más dolgod, csak küldd el SMS-ben a csillagjegyedet a 06-90-626-313-as telefonszámra, és 10 napon át minden reggel megkapod az arra a napra érvényes horoszkópodat. A részletekért kattints ide!</a>

Kos (március 21. – április 20.)

Kedves Kos!

Ez a heted kisebb-nagyobb zökkenőkkel indul. Ma nem igazán találod meg a megfelelő hangot a kollégáiddal. Talán a hétvégén történhetet valami, ami még most is nyomaszt. Elképzelhető, hogy egyszerűen félreértettél egy baráti tanácsot. Mielőtt a félreértések komolyabb következményekhez vezetnek, tisztázd a dolgot.

Bika (április 21. – május 20.)

Kedves Bika!

Talán kezded egyhangúnak érezni az életed. Egy kis nyári depresszió? Próbálj meg változtatni valamin! Ha körülnézel az életedben, azt látod, hogy évek óta minden mozdulatlan. Jó dolog, ha mindig szilárd talajt tudhatsz a lábad alatt, de azért nem kell megkövülni sem. Változás nélkül nincs élet!

Ikrek (május 21. – június 21.)

Kedves Ikrek!

Nem biztos, hogy ez a hét nagy szellemi kihívásokat tartogat a számodra, pedig már régóta keresed a lehetőséget, hogy kipróbáld magad valamilyen új területen. Talán érdemesebb lenne most a családodra koncentrálni. Régen nem töltöttétek beszélgetésel az estét, pedig meglehet, hogy vannak dolgok, amiket már illene megbeszélni.

Rák (június 22. – július 22.)

Kedves Rák!

A hét eleje igen kellemesnek ígérkezik! Úgy tűnik, megnyugodtál, és kifejezetten jól érzed magad a bőrödben. A környezeted is észre fogja venni, hogy kivirultál. Hirtelen szebb színben látod a világot, szinte a járásod is megváltozott. Ez az állapot azonban nem biztos, hogy tartós, neked is tenned kell azért, hogy megmaradjon!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Kedves Oroszlán!

Ez a heted kisebb-nagyobb zökkenőkkel indul. Úgy érezheted, a munkahelyeden valaki megtépázta a tekintélyed, a kollégáid mintha más szemmel néznének rád, a véleményed sem nyom annyit a latban, mint megszokhattad. Talán csak egy rosszindulatú pletyka a többiek viselkedésének az alapja, mindenesetre jobb, ha utánajársz.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Kedves Szűz!

A mai napod sajnos a tegnapinál nehezebbnek ígérkezik. Reggeltől kezdve nyugtalan vagy, valami mással szeretnél foglalkozni, mint amivel épp kéne. Próbálj meg a munkádra koncentrálni, a nagy kaland nem most jön el, ez csak egy egyszerű hétköznap. Figyelj arra is, hogy ne költekezz az erődön felül. Ma hajlamos vagy a túlzásokra.


Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedves Mérleg!

A mai nap nem tartogat különleges meglepetéseket a számodra. Bár nem történik semmi, mégis zavartnak érzed magad. A szépérzékedet bántják az apróságok. Talán egy kicsit hervadt a virág a vázában, talán gyűrött inget vettél fel. Hidd el, ezek apróságok. ha mégis annyira zavarnak, hogy emiatt nem tudsz igazán odafigyelni a munkádra, akkor állj meg 10 percre és rakj rendet magad körül.


Skorpió (október 23. – november 22.)

Kedves Skorpió!

A mai napot lelkileg kiegyensúlyozottan, derűsen kezded. Úgy érzed, helyreállt a lelki egyensúlyod, így az előtted álló kihívások is sokkal jobban érdekelnek. Ma bátran belevágsz bármibe, minden újdonság érdekel. Vállalkozó szellemű vagy, a nehézségek sem riasztanak el. A munkád terén ma különösen sikeres lehetsz, csak arra figyelj, hogy a kollégáiddal megmaradjon a jó viszony.


Nyilas (november 23. – december 21.)

Kedves Nyilas!

Az érzelmek terén – mert ma ismét ezen van a hangsúly – még mindig nem jöttek rendbe a dolgok. Ha még facér vagy, figyelj oda, talán valaki szeretne közeledni feléd, de nem veszed észre vagy nem egyértelműek a jelzéseid. Ha már megtaláltad a párod, vigyázz rá, hogy a zavart lelkiállapotod el ne ijessze.


Bak (december 22. – január 20.)

Kedves Bak!

A mai napod sok nehézséget tartogathat. Bizalmatlan vagy a környezeteddel szemben, ez hátráltat a munkában, de a magánéletben is okozhat problémákat. Ma kifejezetten ellentmondásos vagy, egyrészt szeretnél érvényesülni, sikert elérni a munkában, másrészt legszívesebben elfelejtenéd az egészet és a világon túli dolgok felé fordulnál. Teremts egyensúlyt magadban!


Vízöntő (január 21. – február 18.)

Kedves Vízöntő!

Sokat gondolkodsz mostanában a jövődről. talán nem szeretnéd tíz év múlva is azt csinálni, amit ma. Ahelyett azonban, hogy egyszer végiggondolnád, min is kéne változtatni, inkább elmenekülsz saját magad elől. Sokat vagy társaságban, a barátaid közt, de mégis nehezen beszélsz arról, ami igazán fontos.


Halak (február 19. – március 20.)

Kedves Halak!

Ha egy kicsit sikerült pihenned és feltöltődnöd, ma jobban indulhat a napod. A belső feszültségek még mindig kínoznak, szeretnél dűlőre jutni magaddal, de úgy tűnik, ez nem könnyű. Addig is végezd el a feladataidat. Ez téged is megnyugtat, az elvégzett munka örömmel és büszkeséggel tölt el, ami ahoz is hozzájárul, hogy szebb színben lásd a világot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top